Gaziantep – Kayserispor 3:0 (kon.) | Sivasspor – Fenerbahce 3:1 (kon.) | Besiktas – Yeni Malatyaspor 0:2 (kon.)
konec
Gazişehir Gaziantep F.K.
3:0 (0:0)
Kayserispor
Neděle 15.12.2019, 12:00 • Gaziantep Stadium • Turecká Superliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:56:31)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 22:18.
     
    Je konec! Gaziantep nakonec poráží Kayserispor s přehledem 3:0. O svém triumfu domácí celek rozhodl až po změně stran. Nejprve se dvacet minut před koncem prosadil Vural. Hned z další akce navíc udeřil Kayode a hosté byli rázem na kolenou. V závěru navíc sudí nařídil po faulu na Kayodeho pokutový kop a sám faulovaný hráč penaltu proměnil.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+3. Olarenwaju KAYODE - 3:0
     
    90+3
    Gaziantep právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil OLARENWAJU KAYODE. Brankář směr sice vystihl, ale nezabránil míči v cestě do sítě!
     
    90+2
    Kayode byl faulován v pokutovém území a sudí nařídil pokutový kop pro Gaziantep!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Domácí celek předvedl ještě jeden rychlý přechod do útoku. Z hranice velkého vápna nakonec pálil Papy Mison Djilobodji, jehož ránu Lungh vytěsnil na roh!
     
    89
    Zranění také na straně domácího celku. Kvůli nějakému šrámu na noze musí být ošetřován Kayode.
     
    88
    Kayserispor následně zahrával přímý kop v blízkosti velkého vápna, jenže centrovaný míč proletěl velký vápnem, aniž by jej někdo dokázal tečovat.
     
    87
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících hráčů totiž zůstává ležet na trávníku a drží se za levé rameno. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.
     
    86
    Hostující Kravec se prosmýkl do pokutového území, ale Papy Mison Djilobodji si jej okamžitě vzal do parády a nedovolil hostujícímu hráči zakončit.
     
    85
    Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Güray Vural, přichází Pawel Olkowski.
     
    84
    Domácí brankář se musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Jeho nákop na polovinu si ale pohlídal obránce Poulain, který uklidnil hru.
     
    83
    Papy Mison Djilobodji si krásnou kličkou udělal prostor v blízkosti velkého vápna, jenže střelou z hranice šestnáctky poslal skákavý pokus kolem zadní tyče.
     
    82
    Vural se ujal rozehrávky dalšího přímého kopu domácího celku. Jeho nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, ale Kayode se k hlavičce nedostal.
     
    81
    Střídající Cifci dostal přihrávku do velmi složité pozice na levé straně, jenže následně nedokázal přihrát na volného spoluhráče. Domácí celek tak bude vhazovat.
     
    80
    Kayserispor se usadil na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Nikdo v bílém dresu si zatím ale netroufl na střelu.
     
    79
    Střídání v týmu Kayserispor: ze hřiště odchází Ziya Alkurt, přichází Ercan Çifci.
     
    78
    Hostující brankář Lung nyní pouze kontroloval další střelu z pravé strany. Míč nakonec rozvlnil pouze boční síť. Rozehrávat bude Kayserispor.
     
    77
    Gaziantep zahrával přímý kop na hranici pokutového území. Centrovaný míč se snesl na přední tyč, ale nikdo v dresu Gaziantepu na balón nedosáhl.
     
    76
    A také druhý zásah Gaziantepu je nakonec uznán!
     
    75
    Také druhý zásah domácího celku ještě přezkoumává systém VAR!
    73. Olarenwaju KAYODE - 2:0
     
    73
    Gaziantep právě vstřelil branku!
    Další problém pro hostující Kayserispor! Domácí celek totiž okamžitě přidává i druhou branku! Na centr z levé strany si naběhl OLARENWAJU KAYODE a ve skluzu překonal brankáře!
     
    72
    Branka nakonec platí a domácí celek se skutečně dostává do vedení 1:0!
     
    71
    Pozor! Rozhodčí ještě podle všeho zkoumá brankovou situaci s kolegou u videa!
     
    70
    Po brance domácího celku se nakonec ještě strhla menší mela u střídaček. Emoce museli krotit všichni tři rozhodčí.
    68. Güray VURAL - 1:0
     
    68
    Gaziantep právě vstřelil branku!
    Domácí celek se nakonec dostává do vedení! GURAY VURAL si naběhl na krásnou přihrávku za obranu, hnal se sám na brankáře a technickým obstřelem uklidil míč do sítě!
     
    67
    Hostující brankář Lung dlouho otálel s rozehrávkou. Nakonec nakopl míč na levou stranu, kde dokázali zasáhnout obránci v červeném.
     
    65
    Vural odcentroval z pravé strany na malé vápno, jenže nikdo v červeném dresu na jeho pobídku nedosáhl a obrana Kayserisporu míč odhlavičkovala.
     
    64
    Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Muhammet Demir, přichází Bartlomiej Pawlowski.
     
    63
    Kayserispor zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale dobře postavení obránci domácího celku si bez problémů poradili.
     
    61
    Hostující brankář Lung si dal pozor na dlouhou přihrávku za obranu domácího celku a schoval míč do svých rukavic. Kayserispor tak může uklidnit hru.
     
    60
    Je za námi hodina hry a stále čekáme na úvodní branku dnešního střetnutí. Ani jeden z týmů se navíc nedostává do šancí.
     
    59
    Lopes se při průniku na polovinu soupeře dopustil nedovoleného zákroku a nabídl domácímu celku další přímý kop. Hráčí Kayserisporu po změně stran hodně faulují.
     
    58
    Gaziantep zahrával další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde opět zasáhla pozorná obrana Kayserisporu.
     
    57
    Gaziantep zahrával další přímý kop na polovině soupeře. Vural poslal nadýchaný centr na hranice velkého vápna, kde zasáhla obrana Kayserisporu.
     
    56
    Emre Demir si v souboji s Toscou pomohl nedovoleným zákrokem a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Domácí celek bude opět rozehrávat.
     
    55
    Gaziantep se opět usadil na polovině soupeře, jenže kombinace domácího celku je v posledních minutách hodně nepřesná. Hráči v červeném jsou ale důrazní v soubojích.
     
    54
    Oğuz Ceylan dostal prostor na pravé straně, posunul si míč do blízkosti vekého vápna, nicméně jeho pobídka skončila v zámezí. Pokračuje hodně opatrný duel.
     
    53
    Emre Demir prošel po pravém křídle do blízkosti pokutového území, jenže jeho centr skončil na hlavě prvního obránce v dresu domácího mužstva.
     
    52
    Vural prošel po pravé straně na polovinu soupeře, jenže ani on si zrovna nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil do autu. Vhazovat tak bude soupeř.
     
    51
    Hasan Hüseyin Acar se dral za centrem z pravé strany, jenže v hlavičkovém souboji s domácím hráčem si pomohl útočným faulem.
     
    50
    Domácí museli chvíli čekat s rozehrávkou přímého kopu na polovině soupeře. Nakonec se ale rozhodli pro krátkou přihrávku do kombinace.
     
    49
    Güray Vural dostal přihrávku na pravou stranu, připravil si míč do prostoru, ale jeho centr skončil na noze prvního obránce v dresu soupeře.
     
    48
    Zadáci Kayserisporu se až nyní poprvé po změně stran vydali do útoku, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení.
     
    47
    Kayode vymyslel průnikovou přihrávku mezi obránce soupeře, ale jeho pobídka byla příliš dlouhá a hostující brankář Lung si s přehledem došel pro míč.
     
    46
    Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Gaziantep se ihned vydal do útoku, ale míč skončil v autu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně opatrný duel. Oba týmy si dávaly pozor hlavně na obranu a nepouštěly soupeře do šancí. Jedinou možnost první půle měl na svědomí domácí Demir, ale ten ve skluzu poslal míč nad břevno. Do šaten se proto odchází bez branek.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Domácí celek zahrával v samotném závěru prvního poločasu rohový kop. Güray Vural poslal nadýchaný centr na značku pokutového kopu, kde zasáhla obrana.
     
    44
    Zadáci domácího celku už hrají hodně vysoko na polovině soupeře, ale Gaziantep se stále nemůže dostat do zakončení. Obrana Kayserisporu zatím hraje perfektně.
     
    43
    Kayode si v souboji na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a dotírající Acar jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    42
    Střídající Kenan Özer obdržel přihrávku na křídlo, navedl si míč na hranici pokutového území, ale jeho centr srazil do bezpečí první obránce v bílém dresu.
     
    41
    Další akci domácího celku zastavuje hvizd hlavního rozhodčího. Jeden z fotbalistů v černém dresu si totiž při zpracování pomohl rukou.
     
    40
    Alin Dorinel Tosca poslal nadýchaný centr do pokutového území, jenže zadáci v bílém byli znovu připravení a odehráli míč do bezpečí.
     
    39
    Olarenwaju Kayode poslal přihrávku na polovinu soupeře, jenže nikdo v černém dresu se k míči nedostal. Hráči Kayserisporu se opět ubránili.
    38. První šance domácích
     
    38
    Domácí celek zahodil obrovskou šanci! Na centr z levé strany si na malé vápno naběhl Demir, ale ve skluzu poslal balón nad břevno!
     
    37
    Hosté zahrávali další rohový kop, jenže útočné snažení Kayserisporu zastavil útočný faul hostujícího Poulaina. Rozehrávat bude Gaziantep.
     
    36
    Alkurt dostal moře volného prostoru ve středu hrací plochy, vyslal do pokutového území Kravce, jenže ukrajinský střelec poslal míč nad břevno.
     
    35
    Miguel Lopes si dal pozor na nákop na levou stranu a v záklonu odhlavičkoval míč do zámezí. Vhazovat tak bude domácí celek.
     
    34
    Tosca diriguje rozehrávku Gaziantepu na polovině soupeře. Domácí fotbalisté jsou v posledních minutách mnohem aktivnější a tlačí se do zakončení.
     
    34
    Hostující stoper Mert Kula se v hlavičkovém souboji s domácím hráčem srazil hlavou a zůstává ležet na trávníku. Oba hráči potřebují ošetření.
     
    33
    Kayode se na malém vápně natahoval po nadýchaném centru z levé strany, ale nakonec mu pár centimetrů scházelo. Domácí celek se ale drží u šestnáctky.
     
    32
    Güray Vural spěchal vpřed po pravé straně, jenže mu nevyšla klička směrem do středu hrací plochy a důrazný soupeř mu míč stačil odkopnout.
     
    31
    Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Patrick Twumasi, přichází Kenan Özer.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme hodně opatrný duel. Ani jeden z týmů si zatím nedokázal vypracovat nějakou příležitost.
     
    29
    Domácí celek chtěl překvapit soupeře dlouhým autem až do pokutového území. Odražený míč však bez problémů odehrál do bezpečí Poulain.
     
    28
    Právě Morais se tentokrát dostal do zakončení z hranice velkého vápna, ale střela mu vůbec nesedla a míč skončil v rukavicích připraveného brankáře.
     
    27
    Tosca poslal přihrávku na Moraise, který potáhl míč vpřed po levém křídle, jenže přihrávkou na hranici velkého vápna odevzdal míč soupeřově obraně.
     
    26
    Olarenwaju Kayode předvedl na vlastní polovině hodně ostrý zákrok a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu. Rozhodčí byl hodně milosrdný.
     
    25
    Střídání v týmu Kayserispor: ze hřiště odchází Bernard Mensah, přichází Ben Rienstra.
     
    24
    Alin Dorinel Tosca si dal pozor na další vysokou přihrávku za domácí obranu a odhlavičkoval míč do bezpečí. Pokračuje obrovský boj o každý metr hřiště.
     
    23
    Hosté zahrávali další rohový kop. Domácí obrana však dlouho letící centr odvrátila a pokračující akci Kayserisporu zastavil odmávaný ofsajd.
     
    22
    Tosca chtěl překvapit obranu Kayserisporu přihrávkou za obranu, ale jeho pobídka byla příliš dlouhá a skončila v rukavicích brankáře Lunga.
     
    21
    Jean-Armel Kana-Biyik nakopl míč na levou stranu, jenže ani on neměl zrovna dobrý první dotyk a míč mu pod kopačkou prosvištěl do autu.
     
    20
    Lung se opět musel zapojit do rozehrávky Kayserisporu. Hostující brankář nakopl míč na pravé křídlo, jenže nikdo v bílém na míč nedosáhl.
     
    19
    Kayserispor zahrával svůj první rohový kop v dnešním duelu. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, odkud jej odhlavičkoval důrazný Alin Dorinel Tosca.
     
    18
    Zadáci domácího celku kombinují s míčem na polovině hřiště. Hráčům v černém zatím schází lepší pohyb. Kayserispor se brání spíše bez problémů.
     
    17
    Benoit Poulain nakopl míč na polovinu soupeře, nicméně jeho pobídka byla příliš krátká a domácí stoper před rozběhnutým soupeřem odehrál míč do bezpečí.
     
    16
    Ziya Alkurt prošel po levém křídle do blízkosti velkého vápna a poslal zajímavý centr na malé vápno. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v bílém dresu.
     
    15
    Alin Dorinel Tosca si v souboji na polovině soupeře pomohl nedovoleným zákrokem. Domácí stoper ale fauloval spíše takticky a nevykoledoval si kartu.
     
    14
    Domácí celek se usadil v blízkosti pokutového území, jenže nikdo v tmavém dresu se zatím nedostal do zakončení. Hosté brání v devíti lidech na hranici velkého vápna.
     
    13
    Twumasi měl kousek volného prostoru na pravé straně, jenže si zrovna nepotykal se zpracováním a balón mu uskočil mimo nebezpečný prostor.
     
    12
    Na stadionu panuje fantastická atmosféra. Domácí celek se může těšit z podpory slušně zaplněných tribun. Také hosty přijela podpořit početná skupina fanoušků.
     
    11
    Oğuz Ceylan včasným skluzem obral o míč rozběhnutého soupeře a získal balón pro domácí celek. Gaziantep tak může pokračovat v kombinaci na polovině soupeře.
     
    10
    Mensah vymyslel oblouček za obranu domácího mužstva, ale stoper Tosca si dal pozor a odhlavičkoval balón mimo nebezpečný prostor.
     
    9
    Hostující brankář Lung se musel znovu zapojit do rozehrávky Kayserisporu. Jeho dlouhý nákop však skončil u prvního obránce.
     
    7
    Emre Demir se na vlastní polovině také dopustil nedovoleného zákroku. Domácí celek tak může pokračovat v obléhání velkého vápna.
     
    6
    Na světě je první žlutá karta! Raman Chibsah si ji vysloužil ostrým skluzem na polovině hřiště.
     
    5
    Na druhé straně si na centr z levé strany naskočil Kravec, jenže ukrajinský útočník musel zakončovat v záklonu a jeho pokus prosvištěl nad břevnem.
     
    4
    Muhammet Demir se v pokutovém území dostal do zakončení. Jeho hlavička skončila vedle pravé tyče a rozehrávat tak budou hosté.
     
    3
    Silviu Lung se musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Jeho nákop přiletěl na levou stranu hrací plochy, kde zakročil důrazný obránce Júnior Morais.
     
    2
    Muhammet Demir poslal prudkou přihrávku do pokutového území, jenže tam nebyl nikdo v domácím dresu. Obrana Kayserisporu si v úvodu poradila.
     
    1
    Kayserispor obstaral výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Hostující celek se ihned vydal do útoku, jenže nákop za obranu byl příliš dlouhý.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát v červeném, zatímco soupeř oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Gazişehir Gaziantep F.K.: Güvenç – Ceylan, Kana-Biyik, Tosca, Júnior Morais – Djilobodji, Chibsah – Demir, Twumasi, Vural – Kayode.
    Náhradníci: Lodygin – Zengin, Yurtseven, Aktaş, Olkowski, Pawlowski, Özer.

    Kayserispor: Lung – Miguel Lopes, Poulain, Kula, Subaşı – Dja Djedjé, H. H. Acar – Demir, B. Mensah, Alkurt – Kravec.
    Náhradníci: Arikan, Çipe – Aktas, Çifci, Abdennour, Civelek, B. Rienstra, Gülen.

    Rozhodčí: Yankaya – Metin, Bozdogan.
     
    Dnes budeme sledovat souboj dvou týmů ze spodních pater ligové tabulky. Domácí celek je po čtrnácti kolech na dvanácté pozici s náskokem čtyř bodů na sestupové vody. Naopak hostující celek má jen deset bodů a topí se na předposledním místě ligové tabulky. V posledním kole ale Kayserispor dokázal na domácí půdě přehrát Rizespor. Domácí naopak uhráli bezbrankovou remízu na hřišti Konyasporu.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi Gaziantepem a Kayserisporem. Výkop je stanoven na 12 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 68. Vural (Kayode), 73. Kayode, 90+3. Kayode (pen.)

    Karty:   6. Chibsah (GAZ)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 22:18.
    Gazişehir Gaziantep F.K.: Güvenç – Ceylan, Kana-Biyik, Tosca, Júnior Morais – Djilobodji, Chibsah – Demir (64. Pawlowski), Twumasi (31. Özer), Vural (85. Olkowski) – Kayode.
    Náhradníci: Lodygin – Zengin, Yurtseven, Aktaş, Olkowski, Pawlowski, Özer.

    Kayserispor: Lung – Miguel Lopes, Poulain, Kula, Subaşı – Dja Djedjé, H. H. Acar – Demir, B. Mensah (25. B. Rienstra), Alkurt (79. Çifci) – Kravec.
    Náhradníci: Arikan, Çipe – Aktas, Çifci, Abdennour, Civelek, B. Rienstra, Gülen.

    Rozhodčí: Yankaya – Metin, Bozdogan
    bahis siteleri