Winnipeg – Philadelphia 7:3 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:3 (kon.) | Detroit – Los Angeles 2:4 (kon.)
Vegas – Vancouver 6:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Los Angeles Kings
Pondělí 16.12.2019, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Anže Kopitar zaútočil na hattrick, nicméně z obranného pásma o kousek minul ze svého pohledu levou tyč nehlídané branky.
    57:37 Madison BOWEY - 2:4
     
    57:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ještě menší dramatizace koncovky zápasu! Za snaživý výkon je kanadským bodem odměněn Tyler Bertuzzi, který si po nahrávce Hronka dobře pokryl puk před obránci a vracečkou k modré čáře vybídl ke střele MADISONA BOWEYHO, jehož prudká rána se zastavila až o síť za Campbellovými zády. Asistence: Tyler Bertuzzi, Filip Hronek.
    49:51 Filip ZADINA - 1:4
     
    49:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Deset minut před koncem je domácí trápení přece jenom aspoň částečně prolomeno! Mantha potáhl puk během přečíslení čtyři na dva. Bowey svou střelou Campbella ještě nepřekonal, ale FILIPU ZADINOVI se to z dorážky z levé strany už podařilo. Asistence: Madison Bowey, Anthony Mantha.
    46:40 Tyler TOFFOLI - 0:4
     
    46:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    O výhře Kaliforňanů už nemůže být pochyb! Filip Zadina ztratil ve středu hřiště stabilitu i s kotoučem a pak už jen přihlížel rychlému protiútoku, během kterého si TYLER TOFFOLI vyměni přihrávky s Prochorkinem a velmi jednoduše zakončoval do prázdné branky. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Michael Amadio.
     
    39:25
    Anthony Mantha díky dobře načasované přihrávce od Zadiny ujel hostujícím obráncům, ale na poslední překážku v podobě Campbella nevyzrál, když trefil jeho levou ruku.
     
    36:09
    Největší možnost Red Wings! Mantha přihrávkou z pravého křídla našel v mezikruží volného Zadinu, jenže Campbell mu zákrokem večera gólovou radost nedopřál.
    31:14 Anže KOPITAR - 0:3
     
    31:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kaliforňané přidávají další trefu a míří za čtvrtým bodovým ziskem v řadě! Brown otočil hru na levou stranu k Iafallovi, jehož prudkou střelu z kruhu pro vhazování Comrie pouze vyrazil a pak už neměl nárok na dorážku ANŽEHO KOPITARA. Slovinský útočník se tak stává čtvrtým nejproduktivnějším hráčem v historii organizace Kings. Asistence: Alex Iafallo, Dustin Brown.
     
    27:02
    Lizotte jako nůž máslem projel na osu hřiště a tam skvěle načasoval přihrávku za obranu pro Amadia, kterému se však nepovedlo bekhendem zasunout puk za skvěle vystrčený Comrieho pravý beton.
     
    24:49
    Prochorkin byl adresátem přesného centru z pravé strany. Až k zakončení se ale nedostal, protože ho před brankou podrazil Madison Bowey.
     
    22:13
    Další problémy pro Red Wings. Za hákování MacDermida míří na trestnou lavici obránce Alex Biega.
    20:40 Anže KOPITAR - 0:2
     
    20:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové krátce po změně stran odskakují na dvougólový rozdíl! Iafallo dostal od Roye přesnou přihrávku z obranného pásma, po které přejel útočnou modrou a přenechal puk ANŽEMU KOPITAROVI. Ten prudkým pasem z levé strany ještě hledal na zadní tyči Browna, ovšem puk se od brusle bránícího Ericssona odrazil za bezmocného Comrieho. Asistence: Alex Iafallo, Matt Roy.
     
    19:08
    Nemeth natáhl od modré čáry a od Erneho se puk odrazil těsně vedle pravé tyče! Domácí útočník byl blízko prvnímu bodu v sezóně.
     
    16:38
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Kurtis MacDermid – 2 min., hákování).
     
    13:13
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Drew Doughty – 2 min., vysoká hůl).
    12:15 Jeff CARTER - 0:1
     
    12:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se ve třinácté minutě dostávají do zaslouženého vedení! Roy trefil od modré čáry jen zadní mantinel, od kterého Hronek namazal JEFFU CARTEROVI a ten nadvakrát protlačil puk za brankáře Comrieho. Tohle si český obránce za rámeček rozhodně nedá. Bez asistence.
     
    09:35
    Andreas Athanasiou zahákoval Kopitara a také Kings si zahrají první přesilovou hru.
     
    00:44
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Austin Wagner.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 50. Zadina (Bowey, Mantha), 58. Bowey (Bertuzzi, Hronek) – 13. J. Carter, 21. Kopitar (Iafallo, Roy), 32. Kopitar (Iafallo, D. Brown), 47. Toffoli (Prochorkin, Amadio)


    Detroit Red Wings: Comrie (J. Bernier) – Green, Nemeth, Hronek, Ericsson, Bowey, Biega – Fabbri, D. Larkin (A), Bertuzzi – Zadina, Filppula, Mantha – Helm, Glendening, Athanasiou – Abdelkader (A), Nielsen (A), Erne.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Doughty (A), J. Ryan, Roy, B. Hutton, Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Clifford (A), J. Carter, Lewis – Wagner, Lizotte, A. Kempe – Toffoli, Amadio, Prochorkin.

    Rozhodčí: Mccauley, Pollock – Murchison, Murphy

    Diváci: 18 540
    bahis siteleri