W. Brémy – Mohuč 0:5 (kon.) | Augsburg – Düsseldorf 3:0 (kon.) | Dortmund – RB Lipsko 3:3 (kon.)
Union Berlín – Hoffenheim 0:2 (kon.)
konec
FC Augsburg
3:0 (1:0)
Fortuna Düsseldorf
Úterý 17.12.2019, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Rozhodně se nedá říci, že by se zápas dohrával v poklidu. Naopak je k vidění hodně emocí, které neudržel na uzdě ani u soupeřovy šestnáctky faulující Ruben Vargas.
     
    86
    Tekpetey zezadu srazil k zemi Baiera a inkasoval žlutou kartu. Stejný osud potkal i Lichsteinera, který přispěchal s protesty.
     
    52
    Nově příchozí Nana Opoku Ampomah byl na levém křídle ubráněn Lichsteinerem, kterého navíc trefil do pravé nohy a vysloužil si za to žlutou kartu.
     
    46
    Rani Khedira v první půli podstoupil už řadu soubojů. Ten úvodní po změně stran pro něj každopádně znamenal varování žlutou kartou.
     
    40
    Richter fauloval na pravém křídle. Žlutou kartu však dostává hostující záložník Morales, který předtím šlapákem atakoval Khediru.
     
    34
    Několik ostřejších zákroků sudí přešli s domluvou, nicméně Niko Gießelmann po šlapáku na Lichsteinera žlutému napomenutí už neutekl.

    Michal Břuchanský

    Branky: 32. Max, 61. Jedvaj (Max), 72. Max

    Karty:   46. R. Khedira (AUG), 86. Lichtsteiner (AUG), 90. Vargas (AUG) – 34. Gießelmann (DSF), 40. Morales (DSF), 52. Ampomah (DSF), 86. Tekpetey (DSF)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:15.
    FC Augsburg: Koubek – Lichtsteiner, Gouweleeuw, Jedvaj, Iago – R. Khedira (79. Uduokhai), Baier (C) – Richter (74. Vargas), Max – Niederlechner (87. Córdova), Jensen.
    Náhradníci: Luthe – Córdova, Gregoritsch, Hahn, Oxford, Schieber, Uduokhai, Vargas, Pedersen.

    Fortuna Düsseldorf: Steffen – Zimmermann, K. Ayhan, Nuhu, Gießelmann – Sobottka, Morales – Barkok (46. Ampomah), Thommy (71. Tekpetey), Kownacki – Hennings (C) (84. Fink).
    Náhradníci: Kastenmeier – Ampomah, L. Baker, Bormuth, Contento, Fink, Hoffmann, Pledl, Tekpetey.

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Neitzel-Petersen
    bahis siteleri