New Jersey – Anaheim 3:1 (kon.) | Chicago – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 19.12.2019, 02:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Mikko RANTANEN - 1:4
     
    57:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! V obranném pásmu získal kotouč MIKKO RANTANEN. Finský útočník udělal kličku soupeři a z poloviny hrací plochy neomylně zamířil do prázdné svatyně. Asistence: Gabriel Landeskog a Ian Cole.
    30:08 André BURAKOVSKY - 1:3
     
    30:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Bednara se ujímají vedení o dvě branky! ANDRÉ BURAKOVSKY ve středním pásmu zachytil vyhození obránce, nabruslil si do pravého kruhu a poté střelou přes Määttu pověsil puk pod břevno. Bez asistence.
    27:49 Nathan MACKINNON - 1:2
     
    27:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Avalanche si berou zpět ztracené vedení! Za obranu dostal milimetrově přesnou přihrávku NATHAN MACKINNON. Kanadský forvard poslal touš od břevna do brány, Crawford neměl šanci na křižný pokus soka dosáhnout. Asistence: Mikko Rantanen a Anton Lindholm.
    09:48 Ryan CARPENTER - 1:1
     
    09:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To je odpověď, jak se sluší a patří! Vyhození jednoho z obránců zastavil DeBricat, který okamžitě nahrál do pravého kruhu RYANU CARPENTEROVI. Americký forvard zamířil a trefil se, podobně jako před malou chvílí Cole, do levého horního rohu. Asistence: Alex DeBrincat.
    08:41 Ian COLE - 0:1
     
    08:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Z rostoucího tlaku Colorado vytěžilo vedoucí branku! Od modré čáry vystřelil IAN COLE, jenž zacílil neomylně do levého horního rohu! Crawford reagoval hodně pozdě, zřejmě toho moc neviděl přes clonícího Toewse. Asistence: Gabriel Landeskog a Nikita Zadorov.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Carpenter (DeBrincat) – 9. Cole (Landeskog, Zadorov), 28. MacKinnon (Rantanen, A. Lindholm), 31. Burakovsky, 58. Rantanen (Landeskog, Cole)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Lehner) – C. Murphy, Keith (A), E. Gustafsson, Gilbert, Boqvist, Määttä – Saad, J. Toews (C), D. Kubalík – P. Kane (A), D. Strome, A. Nylander – Carpenter, Dach, DeBrincat – Highmore, Kämpf, Z. Smith.
    Colorado Avalanche: Francouz (Grubauer) – Zadorov, Girard, Graves, Cole, Barberio, A. Lindholm – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Donskoi, Kadri, Landeskog (C) – Calvert, Bellemare (A), Ničuškin – Compher, Jost, Nieto.

    Rozhodčí: Luxmore, Joannette – Mach, Smith

    Diváci: 21 481
    bahis siteleri