Eibar – Granada 3:0 (kon.)
konec
SD Eibar
3:0 (2:0)
Granada CF
Pátek 20.12.2019, 21:00 • Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:54:30)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:13.
     
    Je konec! Domácí Eibar zvládl dnešní duel s Granadou a vítězí 3:0. O úvodní branku se postaral Sergi Enrich, na jehož zásah rychle navázal Kike García. Po změně stran tempo hry pořádně opadlo. Granada se snažila útočit, jenže narážela na fantasticky připravenou obranu Eibaru a za celou dobu utkání si nevypracovala ani jednu šanci. Naopak v závěru utkání ještě přidal pojistku domácí Inuj.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Roberto Soldado dostal přihrávku do pokutového území, jenže měl problém se zpracováním a míč mu od nohy uskočil do zámezí.
     
    90+2
    Álex Martínez prošel po levé straně s míčem u nohy až na hranici pokutového území, jenže centrovaný míč skončil jen u zadáků v modročerveném.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Japonský záložník Inuj opět napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území, ale jeho projektil prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    88
    Eibar právě vstřelil branku!
    Eibar přidává třetí branku a definitivně rozhoduje o svém triumfu! TAKAŠI INUJ si naběhl na přihrávku do pokutového území, ukázal fantastický přehled o hře a prudkou střelou uklidil míč k zadní tyči!
     
    87
    José Antonio Martínez vyzkoušel z přímého kopu prudkou přízemní střelu, jenže jeho pobídka trefila jen tyčku z boční strany. Domácí zadáci situaci kontrolovali.
     
    86
    José Antonio Martínez si rychlou kličkou udělal prostor na pravé straně a domácí Eduardo Expósito jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    85
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Gonzalo Escalante, přichází Papakouli Diop.
     
    84
    Marko Dmitrović vyrazil ven z branky a došel si pro vysoký centr z levé strany hrací plochy. Domácí brankář následně rozehrál na pravou stranu.
     
    83
    Gonzalo Escalante ve skluzu zakopl míč na rohový kop. Do pokutového území už míří všichni kvalitní hlavičkáři v dresu hostující Granady.
     
    82
    Granada se vydala do rychlého protiútoku, jenže přečíslení hostujícího celku nemělo dlouhého trvání. Domácí obrana se bleskově stačila vrátit.
     
    81
    Roberto Soldado si naběhl na prudký centr z pravé strany, jenže ve skluzu trefil míč jen špičkou kopačky a poslal jej daleko od levé tyčky.
     
    80
    José Antonio Martínez si pod tlakem musel pomoci malou domů na brankáře Silvu. Hráči hostujícího celku už nemají moc času na vyrovnání.
     
    79
    Domácí fanoušci si dnešní duel opravdu užívají. Domácí Eibar totiž drží své vypracované vedení a nepouští Granadu do zakončení.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Quique (SD Eibar).

    Tomáš Kubečka

    Branky: 22. Enrich (Escalante), 26. Kike García (Expósito), 88. Inuj (Quique)

    Karty:   45. Enrich (EIB), 55. Escalante (EIB), 78. Quique (EIB) – 18. Gonalons (GRN), 57. D. Duarte (GRN)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:13.
    SD Eibar: Dmitrović – Tejero, P. Oliveira, Bigas, Cote – P. León, Escalante (85. Papakouli Diop), Expósito, Inuj – Kike García, Enrich (74. Quique).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Atienza, Papakouli Diop, Quique, De Blasis, R. Correa, Charles.

    Granada CF: Rui Silva – Díaz, D. Duarte, J. A. Martínez, Neva – Gonalons, Eteki – Puertas (76. Á. Martínez), C. Fernández, Vadillo (56. Machís) – Soldado.
    Náhradníci: A. Escandell – Köybaşı, Á. Martínez, Ramos, Machís, Azeez, Vico.

    Rozhodčí: González – Rodríguez, Carreňo
    bahis siteleri