Hoffenheim – Dortmund 2:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:1 (0:1)
Borussia Dortmund
Pátek 20.12.2019, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Hoffenheimu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. I úvod druhého poločasu patřil Dortmundu, který se mohl dostat do dvoubrankového vedení, což se ale nepovedlo. Naopak Hoffenheim během krátkého časového sledu vstřelil hned dvě branky, díky kterým otočil výsledek ve svůj vlastní prospěch. (22:24:16)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 8:12.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Baumann se postaral o dalekonosný odkop, při kterém se do vzdušného souboje dostával Bebou, jenž ale proti důraznému Zagadouovi neměl šanci.
     
    90+3
    Zagadou se rovněž vytáhl daleko na útočnou polovinu, kde Dortmund kombinuje. Domácí hráči jsou sice pod tlakem, avšak soupeře nepouštějí do šancí.
     
    90+1
    Hned v úvodu nastaveného času měl práci domácí brankář Baumann. Nejednalo se o nic vážnějšího, šlo o sebrání neposedného míče do rukavic.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, v tuto chvíli je ve vedení Hoffenheim. Zcela jistě se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    87
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    To jsou věci, domácí během krátkého časového úseku otáčejí výsledek ve svůj prospěch! Celkem nenápadná akce po levém křídle přinesla nadýchanou nabídku do pokutového území. Padající míč si ve vzduchu našel ANDREJ KRAMARIĆ, který zamířil mimo dosah Bürkiho.
     
    87
    Na levé straně měl hodně času Schulz, který si hezkým způsobem zasekl míč na pravou nohu, avšak svůj následný pokus poslal výrazně vedle branky.
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Paco Alcácer.
     
    83
    Dortmund začíná mít územní převahu, navíc se do kombinace zapojil také brankář Bürki, který se po chvilkovém váhání rozhodl pro výkop k pravé straně.
     
    82
    Hosté mohli opět udeřit! Střílená nabídka od Hakimiho měla oči, adresátem nahrávky se měl stát Sancho, kterému přeci jenom něco chybělo.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, v tuto chvíli je skóre opět vyrovnané. Oba celky tak mají ke kýženému vítězství zase stejně daleko.
     
    80
    Hoffenheim po přerušení hry sportovním gestem odevzdal míč na druhou stranu. Borussia ihned rozjela kombinaci, kterou se povedlo narušit Grillitschovi.
     
    79
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Zničehonic se domácímu celku povedlo srovnat krok! Obrovský kus práce odvedl střídající Kadeřábek, který poslal do pokutového území nesmírně nebezpečný centr. Ten ještě tečoval jeden z protihráčů, avšak míč se přesto dostal k Locadiovi, který nevyzrál na Bürkiho. To nemuselo vadit, důrazným způsobem se postaral o dorážku SARGIS ADAMJAN.
     
    79
    Jedno je jisté, Hoffenheim už vyčerpal všechny možnosti ke střídání. Jako poslední opustil hrací plochu Baumgartner, který měl menší zdravotní problémy.
     
    78
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Christoph Baumgartner, přichází Pavel Kadeřábek.
     
    78
    Podél levé autové lajny si to namířil vpřed Kramarić, který si poté hodil hrací předmět na pravou nohu, jenomže následnou nabídku dokázal zablokovat Weigl.

    David Suchý

    Branky: 79. Adamjan, 87. Kramarić (Adamjan) – 17. M. Götze (Hakimí)

    Karty:   25. Akanji (DOR)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 8:12.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Nordtveit, Grillitsch, Hübner (C) – Samassékou (46. Adamjan) – Rudy, Baumgartner (78. Kadeřábek), Geiger (65. Locadia), Skov – Bebou, Kramarić.
    Náhradníci: Pentke – Ribeiro, Akpoguma, Bičakčić, Kadeřábek, Locadia, Stafylidis, Vogt, Adamjan.

    Borussia Dortmund: Bürki – Akanji, Hummels (C) (46. Ł. Piszczek), Zagadou – Hakimí, Weigl, Brandt, N. Schulz – T. Hazard (46. Bruun Larsen), M. Götze (84. Alcácer), Sancho.
    Náhradníci: Hitz – Alcácer, Balerdi, Guerreiro, Bruun Larsen, Morey, Ł. Piszczek, Raschl.
    bahis siteleri