Hoffenheim – Dortmund 2:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:1 (0:1)
Borussia Dortmund
Pátek 20.12.2019, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    To jsou věci, domácí během krátkého časového úseku otáčejí výsledek ve svůj prospěch! Celkem nenápadná akce po levém křídle přinesla nadýchanou nabídku do pokutového území. Padající míč si ve vzduchu našel ANDREJ KRAMARIĆ, který zamířil mimo dosah Bürkiho.
     
    79
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Zničehonic se domácímu celku povedlo srovnat krok! Obrovský kus práce odvedl střídající Kadeřábek, který poslal do pokutového území nesmírně nebezpečný centr. Ten ještě tečoval jeden z protihráčů, avšak míč se přesto dostal k Locadiovi, který nevyzrál na Bürkiho. To nemuselo vadit, důrazným způsobem se postaral o dorážku SARGIS ADAMJAN.
     
    17
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Do kýženého vedení se dostává hostující celek! Borussia totiž rozjela naprosto přesnou kombinaci, po které si mezi obránce seběhl rychlonohý Hakimi, jenž ještě chytře předkládal pod sebe. Tam se do míče v pádu opřel MARIO GÖTZE, jehož zakončení nedokázal Rudy zachytit před brankovou čáru, nýbrž pouze za ní.

    David Suchý

    Branky: 79. Adamjan, 87. Kramarić (Adamjan) – 17. M. Götze (Hakimí)

    Karty:   25. Akanji (DOR)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 8:12.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Nordtveit, Grillitsch, Hübner (C) – Samassékou (46. Adamjan) – Rudy, Baumgartner (78. Kadeřábek), Geiger (65. Locadia), Skov – Bebou, Kramarić.
    Náhradníci: Pentke – Ribeiro, Akpoguma, Bičakčić, Kadeřábek, Locadia, Stafylidis, Vogt, Adamjan.

    Borussia Dortmund: Bürki – Akanji, Hummels (C) (46. Ł. Piszczek), Zagadou – Hakimí, Weigl, Brandt, N. Schulz – T. Hazard (46. Bruun Larsen), M. Götze (84. Alcácer), Sancho.
    Náhradníci: Hitz – Alcácer, Balerdi, Guerreiro, Bruun Larsen, Morey, Ł. Piszczek, Raschl.
    bahis siteleri