Leganés – Espanyol 2:0 (kon.) | Osasuna – Real Sociedad 3:4 (kon.) | Real Betis – Atlético 1:2 (kon.)
Levante – Celta Vigo 3:1 (kon.) | Real Madrid – Ath. Bilbao 0:0 (kon.)
konec
Real Madrid
0:0 (0:0)
Athletic Bilbao
Neděle 22.12.2019, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Závěrečné vteřiny se domácím hrubě nevyvedly a Real může být ve finále rád, že získá alespoň jeden bod! Villalibre si v protiútoku dobře naběhl na krátký centr a málem se stal hrdinou Bilbaa. Prudkou hlavičku však nasměroval jen na střed branky a tam ji Courtois pohotovým zákrokem vyrazil.
     
    87
    Až v sedmaosmdesáté minutě vytáhl sudí Vega první žlutou kartu. Nikoho asi nepřekvapí, že ji za hrubší zákrok u půlící čáry vyfasoval jistý Sergio Ramos.
     
    86
    Už potřetí zachránila hosty branková konstrukce! Luka Jović si tentokrát výborně našel centrovaný balón a hlavičkou trefil ze svého pohledu levou tyč!
     
    86
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñaki Williams, přichází Beñat.
     
    73
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Kenan Kodro, přichází Asier Villalibre.
     
    72
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Luka Jović.
     
    62
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Gareth Bale.
     
    59
    Rodrygovi byl ukopnut míč na rohový kop. Pro centr z pravé strany si došel nově příchozí Nacho Fernández, kterého neuhlídal Iñigo Martínez, jenže prudkou hlavičkou trefil jen břevno.
     
    58
    Éder Militao má asi nějaké vážnější problémy se zasaženým okem. Na pozici stopera jej v sestavě Los Blancos musí nahradit Nacho Fernández.
     
    43
    Domácí obrana se fatálně rozestoupila a měla obrovské štěstí, že Vesga přihrával na Kodra ve chvíli, kdy byl hroťák Bilbaa o krok v ofsajdu. Následný gól tak platit nemůže.
     
    21
    Dobrá možnost i pro Bilbao! Valverde udělal velkou chybu ve středu hřiště a nabídl tím šanci pro Williamse. Ten v situaci jeden na jednoho vystřelil přes Militaa, ale Courtois byl u levé tyče na zemi včas.
     
    19
    Tohle si zasloužilo skončit gólem! Toni Kroos si vzal míč od Mendyho a jako nůž máslem proběhl kolem tří obránců. Celé akci chyběla jen lepší střela z hranice malého vápna, jež skončila na horní tyči.
     
    11
    První šance pro Real! Vinícius Júnior získal míč pár metrů před pokutovým územím a pak si jej šikovně vyměnil s Benzemou. Poté, co poslal skluzujícího obránce na párek, však trefil jen levou nohu brankáře Simóna.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   87. Ramos (REA)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 8:14.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao (58. Nacho Fernández), Ramos (C), F. Mendy – Kroos, Valverde, Modrić – Vinícius Júnior (72. Jović), Benzema, Rodrygo (62. Bale).
    Náhradníci: Aréola – Isco, Bale, B. Díaz, Jović, Nacho Fernández, Varane.

    Athletic Bilbao: Simón – Yeray, Núñez, I. Martínez, Berchiche – Dani García (C), Vesga – Lekue, Raúl García, I. Williams (86. Beñat) – Kodro (73. Villalibre).
    Náhradníci: Herrerín – Balenziaga, Beñat, I. Gómez, Larrazabal, Unai López, Villalibre.

    Rozhodčí: Vega – Melo, Parfenof

    Diváci: 71 306
    bahis siteleri