Dallas – Calgary 1:5 (kon.) | Detroit – Arizona 2:5 (kon.) | San Jose – Vegas 1:3 (kon.)
Toronto – Carolina 8:6 (kon.) | Minnesota – Calgary 3:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
Arizona Coyotes
Pondělí 23.12.2019, 01:10 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Clayton Keller byl blízko od hattricku! Výborným pasem ho uvolnil Sodeberg, americký forvard křižným pokusem orazítkoval tyčku!
    55:31 Tyler BERTUZZI - 2:5
     
    55:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přichází snížení. Po zmatcích před brankou Arizony Biega přihrál touš TYLERU BERTUZZIMU a nejproduktivnější hráč Detroitu v sezóně prostřelil brankáře pod pravou rukou. Asistence: Alex Biega a Frans Nielsen.
    52:38 Skvělý zákrok Howarda proti střele Oesterleho
     
    52:38
    Po chybě na modré čáře ujeli hosté do přečíslení dva na jednoho. Stepan výbornou nahrávkou našel Oesterleho, jehož ale fantasticky vychytal Jimmy Howard!
     
    51:14
    Alex Goligoski zase chyboval při rozehrávce, Fabbriho posléze zastavil pouze za pomoci háčku. Jasné dvě minuty.
    50:26 Christian DVORAK - 1:5
     
    50:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Rychlá odpověď v podání Arizony, ta završuje populárního "bůra!" Nahození Ekmana-Larssona šlo mimo branku, do ní ovšem puk parádně sklepl CHRISTIAN DVORAK, překvapený Howard nestihl zareagovat. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Jordan Gross.
    49:59 Filip ZADINA - 1:4
     
    49:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Teď už se Rudá křídla prosazují! Goligoski mizerně rozehrál přímo na hůl FILIPA ZADINY, který se neunáhlil zpracoval si kotouč a poté ho poslal mezi betony finského gólmana. Bez asistence.
     
    48:25
    Domácí byli blízko prvnímu gólu, Justin Abdelkader, ale z předbrankového prostoru poslal kotouč pouze do horní tyčky!
     
    47:56
    Teprve podruhé v dnešním zápase se vylučuje. Opět se tak děje na straně hostů, za hru vysokou holí sedí na lavici hanby Clayton Keller.
    45:41 Taylor HALL - 0:4
     
    45:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    TAYLOR HALL střílí první gól v dresu Arizony! ři ponechané výhodě natáhl ke střele zápěstím, puk umístil nechytatelně do pravého horního rohu. Asistence: Jordan Oesterle a Phil Kessel.
    20:39 Carl SÖDERBERG - 0:3
     
    20:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nešikovnost domácího gólmana pramení ve třetí gól Arizony. Howard sice vyrazil střelu Kellera, k dorážce se ale ještě dostal CARL SÖDERBERG, jehož pomalá střela šla vedle, americký brankář si ji ale vyrážečkou srazil do brány. Asistence: Clayton Keller.
     
    17:19
    S domácími mohlo být ještě hůře! Jeden z hráčů stojících v předbrankovém prostoru dorážel vyraženou střelu Goligoskiho, Howard tentokráte předvedl skvělý zákrok!
    16:43 Clayton KELLER - 0:2
     
    16:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti odskakují soupeři na rozdíl dvou branek! Proti CLAYTONU KELLEROVI nikdo nevystartoval, Daley před ním pouze couval. Americký forvard přesně zamířil a ze zápěstí prostřelil gólmana mezi betonem a vyrážečkou. Asistence: Nick Schmaltz a Oliver Ekman-Larsson.
    13:25 Clayton KELLER - 0:1
     
    13:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Skvělá efektivita, Arizona skóruje vůbec ze své první větší šance střetnutí! Schmaltz se i s trochou štěstí zbavil na levé straně obránce a poté na pravý kruh nahrál CLAYTONU KELLEROVI, jemuž střela vůbec nesedla, přesto skončila za zády marně se přesunujícího Howarda! Asistence: Nick Schmaltz a Oliver Ekman-Larsson.
     
    05:34
    Skvělá práce Filppuly přináší Detroitu první přesilovku v utkání. Fin udělal elegantní otočku kolem Kessela, jenž soka podrazil.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 50. Zadina, 56. Bertuzzi (Biega, Nielsen) – 14. Keller (Schmaltz, Ekman-Larsson), 17. Keller (Schmaltz, Ekman-Larsson), 21. Söderberg (Keller), 46. Hall (Oesterle, Kessel), 51. Dvorak (Ekman-Larsson, Gross)


    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – Green, Nemeth, Hronek, Daley, Bowey, Biega – Zadina, D. Larkin (A), Bertuzzi – Fabbri, Filppula, Athanasiou – Nielsen, Glendening (A), Helm – Perlini, Ehn, Abdelkader (A).
    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Oesterle, Gross – Kessel (A), Dvorak, Hall – Schmaltz, Söderberg, Keller – Hinostroza, Stepan (A), Crouse – Garland, Richardson, Grabner.

    Rozhodčí: O'Halloran, Pochmara – Driscoll, Smith

    Diváci: 19 515
    bahis siteleri