Dallas – Calgary 1:5 (kon.) | Detroit – Arizona 2:5 (kon.) | San Jose – Vegas 1:3 (kon.)
Toronto – Carolina 8:6 (kon.) | Minnesota – Calgary 3:0 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
8:6 (3:2, 0:3, 5:1)
Carolina Hurricanes
Pondělí 23.12.2019, 20:10 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:20 Pierre ENGVALL - 8:6
     
    58:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je patrně rozhodnuto. Po buly před Andersenem si domácí vybojovali puk a po Hymanově přihrávce jej PIERRE ENGVALL dovezl do opuštěné branky – 8:6. Asistence: Zach Hyman.
    52:00 Mitchell MARNER - 7:6
     
    52:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, co se dnes v Torontu děje! Hned po buly vystihl situaci MITCHELL MARNER, prosmýkl se mezi dvěma obránci, zakvedlal pukem a poslal jej Mrázkovi mezi betony – 7:6! Bez asistence.
    51:54 Tyson BARRIE - 6:6
     
    51:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Neskutečná přestřelka pokračuje. Domácí se usadili v útočném pásmu, Marner si trpělivě počkal na ideální moment pro přihrávku, našel TYSONA BARRIEHO a ten bekhendovou kličkou překonal Mrázka. Asistence: Mitchell Marner, Zach Hyman.
    51:01 Mitchell MARNER - 5:6
     
    51:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je to zase jen o gól! Po pravém křídle vjel do pásma Matthews, parádní otočkou oklamal dva soupeře a bekhendem našel volného MITCHELLA MARNERA, který ranou z první překonal přemisťujícího se Mrázka – 5:6. Asistence: Auston Matthews, Tyson Barrie.
    45:58 Erik HAULA - 4:6
     
    45:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpět dvoubrankový náskok! Po rychlém přechodu do útočného pásma a svižné výměně puku vystřelil z levého kruhu ERIK HAULA a trefil horní růžek Andersenovy branky! Asistence: Ryan Dzingel, Martin Nečas.
    42:35 Auston MATTHEWS - 4:5
     
    42:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí tým snižuje. Po levé straně se do útočného pásma dostal Hyman, předložil přihrávku najíždějícímu AUSTONU MATTHEWSOVI a ranou z první prostřelil Mrázka – 4:5. Asistence: Zach Hyman, Mitchell Marner.
    36:13 Andrej SVEČNIKOV - 3:5
     
    36:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Neskutečný obran hostů. Ti si nyní vybojovali puk ve středním pásmu, přišel rychlý kontr a svižnou střelu sklepával za brankovou čáru ANDREJ SVEČNIKOV – 3:5. Asistence: Jordan Staal, Teuvo Teräväinen.
    35:29 Erik HAULA - 3:4
     
    35:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    No a hosté už vedou! Po dalším dobrém forčekinku a zisku puku přišla přihrávka mezi kruhy, kde byl pozapomenutý ERIK HAULA a ten střelou z první trefil horní růžek branky. Asistence: Martin Nečas.
    35:09 Martin NEČAS - 3:3
     
    35:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Náskok Toronta je pryč, hosté vyrovnávají! Riellyho rozehrávku zpoza branky zachytil Dzingel, následovala rychlá protiakce, kterou pohotovou střelou k tyčce zakončil MARTIN NEČAS. Asistence: Erik Haula, Ryan Dzingel.
    19:35 Martin NEČAS - 3:2
     
    19:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    A přesilovka je využitá! Akce hostů pokračovala, od modré čáry nahazoval Wallmark a mezi kruhy volný MARTIN NEČAS tečoval zády k brance puk mezi Andersenovy betony – 3:2! Asistence: Lucas Wallmark, Nino Niederreiter.
    13:49 Brock MCGINN - 3:1
     
    13:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté udeřili v oslabení. Carolina se dostala do brejku dvou na jednoho, Pesce přihrál doleva na BROCKA MCGINNA a ten střelou k bližší tyčce překonal Andersena – 3:1. Asistence: Brett Pesce, Lucas Wallmark.
    05:10 John TAVARES - 3:0
     
    05:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Perfektní úvod pro domácí pokračuje. V pokračující přesilovce si na přihrávku počkal JOHN TAVARES, na pravé straně si vyjel do kruhu a z otočky pověsil puk pod horní tyčku Reimerovy branky – 3:0. Asistence: Jason Spezza, Alexander Kerfoot.
    03:40 William NYLANDER - 2:0
     
    03:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a domácí vedou již o dvě branky. Po průniku do pásma přilétla přihrávka od zadního mantinelu na zcela volného WILLIAMA NYLANDERA a ten z mezikruží nedal prudkým švihem Reimerovi žádnou šanci – 2:0. Asistence: John Tavares, Mitchell Marner.
    00:30 Jason SPEZZA - 1:0
     
    00:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do rychlého vedení, když se hráči dostali k brankovišti, zpoza branky se puk dostal na hůl JASONA SPEZZY a ten zblízka poslal plachtící pokus za Reimera. Asistence: John Tavares, Ilja Michejev.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. Spezza (Tavares, I. Michejev), 4. W. Nylander (Tavares, Marner), 6. Tavares (Spezza, Kerfoot), 43. Matthews (Hyman, Marner), 52. Marner (Matthews, Barrie), 52. Barrie (Marner, Hyman), 52. Marner, 59. Engvall (Hyman) – 14. B. McGinn (Pesce, Wallmark), 20. Nečas (Wallmark, Niederreiter), 36. Nečas (Haula, Dzingel), 36. Haula (Nečas), 37. Svečnikov (J. Staal, T. Teräväinen), 46. Haula (Dzingel, Nečas)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Barrie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Ceci, Dermott – Marner (A), Matthews, Hyman – I. Michejev, Tavares (C), Engvall – Kapanen, Kerfoot, W. Nylander – Spezza, F. Gauthier, Timashov.
    Carolina Hurricanes: Reimer (6. Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Edmundson, T. van Riemsdyk, Gardiner – Foegele, J. Staal (C), Svečnikov – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Nečas, Haula, Dzingel – Martinook (A), Wallmark, B. McGinn.

    Rozhodčí: Pollock, Nicholson – Shewchyk, Marquis

    Diváci: 19 176
    bahis siteleri