Slovensko – Rusko 1:9 (1:3 po n.s.n.) | USA – Německo 7:1 (kon.) | Kanada – Finsko 4:2 (kon.)
po n.s.n. (1:3)
Slovensko
1:9 (1:4, 0:3, 0:2 - N 0:1)
Rusko
sk Pondělí 23.12.2019, 15:00 • Tipsport Aréna, Žilina • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    5. série
    1:3
    Adam Paulíny minul ruskú bránku. Rusi tak vyhrávajú nadstavbové samostatné nájazdy 3:1.
     
    5. série
    1:3
    Vasilij Podkolzin predviedol skvelý forhendový blafák a puk po ľade poslal okolo pravého betónu brankára Lackoviča k žŕďke slovenskej svätyne.
     
    4. série
    1:2
    Oliver Okuliar zamiešal pred brankárom Askarovom puk a pomedzi betóny ruského gólmana ho potom poslal do siete.
     
    4. série
    0:2
    Kirill Marčenko strelou zápästím poslal puk k pravej žŕďke slovenskej bránky.
     
    3. série
    0:1
    Grigorijovi Denisenkovi vyšiel forhendový blafák do pravej strany ideálne a puk poslal pod hornú žŕďku slovenskej bránky.
     
    63:02
    Rusko dalo gól!
    Rusi rozhodujú nadstavbové predĺženie! DANIIL ŽURAVLJOV si posunul puk v slovenskej tretine elegantnou otočkou okolo obrancu od pravého mantinelu na os ihriska a presnou strelou do ľavého horného rohu vymietol všetky pavučiny v Lackovičovej bránke. Asistencie: Jegor Sokolov, Vasilij Podkolzin.
     
    59:29
    Po nahodení od modrej sa puk odrazil k Faško-Rudášovi pred bránkoviskom hostí, ktorý však bekhendom minul odkrytú ruskú bránku.
     
    59:01
    Dorofejev sa po prihrávke za slovenskú obranu ocitol sám pred Lackovičom, bekhendové zakončenie mu ale slovenský gólman skvelým zákrokom lapačkou vyrazil.
     
    57:33
    Denisenkovu strelu vyrazil Lackovič pred seba k Dorofejevovi, ktorý sa ho pokúsil prekonať demitrovským zakončením s hokejkou za nohou. Slovenskú bránku Rus týmto blafákom tesne minul.
     
    55:59
    Rusko dalo gól!
    Rusi sa už blížia k desiatke gólov! Presilovkovú kombináciu zbornej zakončil VASILIJ PODKOLZIN, ktorý sa po prihrávke spoluhráča spoza bránky ocitol pred bránkoviskom Lackoviča úplne nepokrytý. Strelou pod hornú žŕďku potom pohotovo prekonal slovenského gólmana. Bez asistencie.
     
    55:34
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Róbert Džugan – 2 min., podrazenie).
     
    49:36
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Oliver Okuliar – 2 min., krosček).
     
    47:20
    Rusko dalo gól!
    Rusi využívajú presilovku a ešte viac navyšujú svoj náskok! Marčenko našiel ideálnou krížnou prihrávkou z pravej strany v ľavom kruhu JEGORA SOKOLOVA, ktorý z prvej poslal puk nechytateľne k pravej žŕďke slovenskej bránky. Brankár Lackovič sa proti jeho strele nedokázal presunúť včas. Asistencie: Kirill Marčenko, Alexander Romanov.
     
    45:32
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Dominik Jendek – 2 min., hákovanie).
     
    40:01
    Striedanie brankárov v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Samuel Hlavaj, prichádza Jakub Lackovič.
     
    38:44
    Vylúčenie v tíme Rusko (Jegor Sokolov – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    35:41
    Tkáč napokon puk získal na slovenské hokejky a z pravého krídla ho nahadzoval na Jendeka pred ruskú bránku. Ten však puk netečoval a na dvakrát ho s veľkými problémami skrotil ruský gólman Askarov.
     
    33:51
    Chovanov vystihol krížnu prihrávku našich hráčov a dostal sa do samostatného úniku. Tentoraz nevymýšľal žiaden blafák a Hlavaj jeho strelu zblízka dokázal vyraziť betónom.
     
    33:20
    Čajkovičovu strelu od modrej vyrazil brankár Askarov pred seba, kde puk odpálil na poslednú chvíľu pred dorážajúcim Okuliarom ruský obranca.
     
    32:22
    Vylúčenie v tíme Rusko (Kirill Marčenko – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    32:06
    Rusko dalo gól!
    Rusi strieľajú ďalší krásny gól! DMITRIJ VORONKOV zaviezol puk do slovenskej tretiny, posunul ho na pravú stranu rozbehnutému Sokolovovi a ten mu ho vrátil pred bránkovisko, odkiaľ ho Voronkov z prvej poslal pomedzi betóny Hlavaja do siete. Asistencie: Jegor Sokolov, Nikita Alexandrov.
     
    29:01
    Marek Minárik prihrávkou z pravej strany hľadal pred ruskou bránkou Faško-Rudáša, pred ním ale puk nadvihol ruský obranca a Slovák letiaci puk vo vzduchu tesne minul.
     
    24:12
    Rusko dalo gól!
    Tak to už začína vypadať na debakel! Sokolov prihrávkou od pravého mantinelu našiel pred slovenským bránkoviskom neobsadeného NIKITU ALEXANDROVA, ktorý si obhodil blafákom brankára Hlavaja a v páde poslal puk do odkrytej slovenskej bránky. Asistencie: Jegor Sokolov, Danila Galenjuk.
     
    22:20
    Rusko dalo gól!
    Rusi otvárajú svoj strelecký účet v druhej tretine! Rtiščev obral našich rozohrávajúcich obrancov o puk a ten sa odrazil priamo k MAXIMOVI GROŠEVOVI, ktorý z ideálnej streleckej pozície medzi kruhmi vymietol horný roh Hlavajovej bránky. Asistencia: Nikita Rtiščev.
     
    17:49
    Slovensko dalo gól!
    Slováci znižujú! MAXIM ČAJKOVIČ vystihol prihrávku Rusov popri ich útočnej modrej čiare a spolu s Okuliarom vyrazil priamo na brankára Askarova. Puk si vymenil so svojim spoluhráčom a strelou v ruskej tretine potom namieril k ľavej žŕďke ruskej bránky. Asistencia: Oliver Okuliar.
     
    17:00
    Grošev sa prekľučkoval po pravej strane pred Hlavaja, blafák sa mu ale nevydaril a slovenský brankár dokázal puk, ktorý ruskému útočníkovi odskočil, chytiť.
     
    15:47
    Rusko dalo gól!
    Gólostroj Rusov pokračuje! Zamula prihrávkou na ľavú stranu našej tretiny našiel voľného JEGORA SOKOLOVA, ktorý sa s pukom presunul na vrchol pravého kruhu a odtiaľ švihom namieril presne k ľavej žŕďke slovenskej bránky. Asistencia: Jegor Zamula.
     
    14:55
    Rusko dalo gól!
    Rusi vedú už 3:0! Po prihrávke Romanova od pravého mantinelu sa dostal k strele z ľavého kruhu úplne voľný ALEXANDER CHOVANOV a z prvej poslal puk k pravej žŕďke Hlavajovej bránky. Asistencia: Alexander Romanov.
     
    10:33
    Rusko dalo gól!
    Rusi odskakujú do dvojgólového náskoku! Podkolzinovu obrovskú šancu ešte Hlavaj vychytal, puk sa ale po zákroku slovenského brankára odrazil do rohu našej tretiny, kde si ho vymenili Marčenko s Podkolzinom a prvý menovaný ho naservíroval ako na zlatom podnose na strelu IVANOVI MOROZOVOVI. Ten z prvej z pravého kruhu namieril presne k pravej žŕďke slovenskej bránky. Asistencie: Kirill Marčenko, Vasilij Podkolzin.
     
    08:28
    Vylúčenie v tíme Slovensko (tímový trest – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Maxim Čajkovič.
     
    07:54
    Slovenský brankár musel byť znovu v pohotovosti. Po Podkolzinovej krížnej prihrávke zľava strieľal z opačnej strany Alexandrov, Hlavaj sa ale stihol premiestniť a zakončenie chytil.
     
    07:39
    Sokolov sa po pravom krídle prekľučkoval okolo našich obrancov až pred slovenského brankára, svoj blafák ale pred bránkoviskom pokazil a Hlavaj mu puk vypichol.
     
    05:41
    Hlavaj vyrazil strelu od modrej priamo pred voľného Podkolzina, ktorého pohotovú dorážku famóznym zákrokom lapačkou zlikvidoval.
     
    04:01
    Rusko dalo gól!
    Rusi zaslúžene otvárajú skóre! Denisenko vybojoval v rohu slovenskej tretiny puk a prihral ho na modrú čiaru ALEXANDROVI ROMANOVOVI, ktorý ho cez cloniacu dvojicu pred bránkoviskom poslal za Hlavajov chrbát. Slovenský brankár túto strelu zrejme vôbec nevidel. Asistencia: Grigorij Denisenko.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 18. Čajkovič (Okuliar) – 5. Romanov (Denisenko), 11. Morozov (Marčenko, Podkolzin), 15. Chovanov (Romanov), 16. Sokolov (Zamula), 23. Grošev (Rtiščev), 25. Alexandrov (Sokolov, Galenjuk), 33. Voronkov (Sokolov, Alexandrov), 48. Sokolov (Marčenko, Romanov), 56. Podkolzin, 64. Žuravljov (Sokolov, Podkolzin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Morozov (RUS)
    0:0   Čajkovič (SVK)
    2. série:
    0:0   Sorkin (RUS)
    0:0   Tkáč (SVK)
    3. série:
    0:1   Denisenko (RUS)
    0:1   Faško-Rudáš (SVK)
    4. série:
    0:2   Marčenko (RUS)
    1:2   Okuliar (SVK)
    5. série:
    1:3   Podkolzin (RUS)
    1:3   Paulíny (SVK)


    Slovensko: Hlavaj (41. Lackovič) – Bučko, Dlugoš, Mudrák, Kňažko, Turan, Golian, Stacha, Česánek – Čajkovič, Kováčik, Okuliar – Faško-Rudáš, M. Minárik, Džugan – Jendek, Paulíny, Tkáč – Drábek, J. Minárik, Ďurina
    Rusko: Askarov (Isajev) – Žuravljov, Romanov, Zamula, Misjul, Galenjuk, Pylenkov, Šablovskij, Zorkin – Dorofejev, Chovanov, Denisenko – Alexandrov, Voronkov, Sokolov – Podkolzin, Morozov, Marčenko – Grošev, Sorkin, Rtiščev

    Rozhodčí: Baluška, Štefik – Synek, Konc ml.

    Diváci: 2 332
    bahis siteleri