Slovensko – Rusko 1:9 (1:3 po n.s.n.) | USA – Německo 7:1 (kon.) | Kanada – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Kanada
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Finsko
Pondělí 23.12.2019, 17:38Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada už zase vede o dvě branky! KEVIN BAHL si klepl hokejkou o led, Foote ho našel přesnou přihrávkou a Bahl pak střelou po ledě překonal Hofera. Asistence: Nolan Foote.
     
    52:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada je zpátky ve vedení! Dudas našel nápaditým pasem TY DELLANDREU, a ten už si věděl rady, rychlou ranou nad rameno překonal Piiroinena. Asistence: Aidan Dudas.
     
    47:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Oden hledal před brankou Tanuse, který sice nevystřelil, ale k puku se ještě dostal PATRIK PUISTOLA a ten už střelou do horní části branky překonal Hofera. Asistence: Kristian Tanus a Joonas Oden.
     
    41:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové už prohrávají jen o gól! Oden nahodil puk před branku, kde byl připravený KRISTIAN TANUS a usměrnil kotouč za záda brankáře Hofera. Asistence: Joonas Oden.
     
    30:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    NOLAN FOOTE už podruhé v zápase dostává gratulace za vstřelenu branku, tentokrát získal v útočném pásmu puk a nadvakrát dokázal překonat Annunena. Bez asistence.
     
    27:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada byla ve druhé třetině aktivnějším týmem a po zásluze se tak dostává do vedení. Po přihrávce Ladreniereho se prosadil střelou zápěstím pod horní tyč NOLAN FOOTE. Asistence: Alexis Lafreniere, Joe Veleno.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 28. Foote (Lafreniere, Veleno), 31. Foote, 53. Dellandrea (Dudas), 54. Bahl (Foote) – 42. Tanus (Oden), 48. Puistola (Tanus, Oden)


    Kanada: Daws (Hofer) – Drysdale, Smith (A), Bernard-Docker, Bahl, Addison, Byram, McIsaac – Foudy, Dellandrea, Dudas – Lafreniere, Veleno (A), Foote – Byfield, Hayton (C), Cozens – McMichael, Thomas, Lavoie – Mercer
    Finsko: Annunen (Piiroinen) – Thomson (C), Nousiainen, Honka, Heinola, Kokkonen, Utunen (A) – Seppälä, Hatakka – Maccelli, Kupari (A), Killinen – Puistola, Tanus, Oden – Erholtz, Petmanm Saarela, Ak. Räty, Aa. Räty, Ranta

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Gebauer, Ganger
    bahis siteleri