Minnesota – Calgary 3:0 (kon.) | Boston – Washington 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 6:1 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 5:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:3 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:1 (kon.)
Nashville – Arizona 3:2 (kon.) | Winnipeg – Montreal 2:6 (kon.) | Chicago – New Jersey 1:7 (kon.)
Vegas – Colorado 3:7 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:2 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Arizona Coyotes
Úterý 24.12.2019, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:33 Jakob CHYCHRUN - 3:2
     
    50:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Vzápětí je však sníženo! Clayton Keller se pěkně proháčkoval mezi kruhy a poté si všiml na pravém kruhu osamoceného JAKOBA CHYCHRUNA. Ofenzivní zadák Arizony už neměl problém s tím poslat puk z prvního doteku za přesunujícího se Rinneho. 3:2. Asistence: Clayton Keller a Alex Goligoski.
    49:56 Roman JOSI - 3:1
     
    49:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vedení Nashvillu je již dvougólové. ROMAN JOSI znovu prokázal, proč patří mezi nejlepší obránce celé soutěže. Kapitán Predators si na modré čáře zpracoval přihrávku a krásně utaženou střelou vymetl šibenici. 3:1. Asistence: Colin Blackwell a Craig Smith.
    38:07 Lawson CROUSE - 2:1
     
    38:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté snižují. Rychlou akci započal Goligoski, který na útočné modré čáře našel hůl Schmaltze. Šikovný útočník poté jemnou přihrávkou posunul puk na LAWSONA CROUSEHO, který už bekhendem Rinneho prostřelil. 1:2. Asistence: Nick Schmaltz a Alex Goligoski.
    27:53 Viktor ARVIDSSON - 2:0
     
    27:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    Antti Raanta udělal velkou chybu, kterou jednoznačně zhatil svůj dnešní dobrý výkon. Järnkrok poslal v útočném pásmu puk do tandemu VIKTORU ARVIDSSONOVI. Po švédské kombinaci byla vyslána nepříliš těžké střela, která se však od Raanty odrazila do vzduchu a následně zapadla za brankovou čáru. 2:0. Asistence: Calle Järnkrok a Mattias Ekholm.
    18:08 Filip FORSBERG - 1:0
     
    18:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení. Takto velký tlak už musel skončit gólem. Josi sice při svém nahození bránu netrefil, ale u tyče stál zaparkovaný FILIP FORSBERG, který už z brankové čáry doklepl puk za beton Raanty. 1:0. Asistence: Roman Josi a Matt Duchene.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 19. F. Forsberg (Josi, Duchene), 28. Arvidsson (Järnkrok, Ekholm), 50. Josi (Blackwell, C. Smith) – 39. Crouse (Schmaltz, Goligoski), 51. Chychrun (Keller, Goligoski)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm, Irwin, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, Järnkrok – Mikael Granlund, Duchene, Grimaldi – Sissons, Bonino, F. Forsberg (A) – C. Smith, Turris, Blackwell.
    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Chychrun, Goligoski, Ekman-Larsson (C), Demers, Oesterle, Gross – Kessel (A), Dvorak, Hall – Schmaltz, Söderberg, Keller – Hinostroza, Stepan (A), Crouse – Garland, Richardson, Grabner.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, O´Donnell – Amell, Berg

    Diváci: 17 697
    bahis siteleri