Minnesota – Calgary 3:0 (kon.) | Boston – Washington 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 6:1 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 5:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:3 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:1 (kon.)
Nashville – Arizona 3:2 (kon.) | Winnipeg – Montreal 2:6 (kon.) | Chicago – New Jersey 1:7 (kon.)
Vegas – Colorado 3:7 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:2 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:7 (1:1, 0:4, 0:2)
New Jersey Devils
Úterý 24.12.2019, 02:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Pavel ZACHA - 1:7
     
    58:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen přichází ještě jeden gól! Gusev přihrál PAVLU ZACHOVI, jenž z mezikruží vypálil nechytatelně k pravé tyči. Asistence: Nikita Gusev a Damon Severson.
    40:18 Blake COLEMAN - 1:6
     
    40:18
    Devils právě vstřelili branku!
    Skvělý vstup New Jersey do třetiny! Severson výbornou přihrávkou našel mezi obránci najíždějícího BLAKEA COLEMANA, americký forvard zakončil únik střelou mezi betony Lehnera. Asistence: Damon Severson a Nikita Gusev.
    37:22 Travis ZAJAC - 1:5
     
    37:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Gól při vlastním oslabení! Coleman vyřešil situaci dva na jednoho střelou, kterou Lehner vyrazil přímo k hokejce TRAVISE ZAJACA. Centr druhé lajny bez potíží přehodil gólmanovu lapačku. Asistence: Blake Coleman a Andy Greene.
    30:40 John HAYDEN - 1:4
     
    30:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Skvělá druhá dvacetiminutovka přináší hostům třetí branku! Butcher předal na levou stranu najíždějímu JOHNU HAYDENOVI, který prostřelil Crawforda mezi lapačkou a betonem. Asistence: Will Butcher a Pavel Zacha.
    27:22 Damon SEVERSON - 1:3
     
    27:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Rudí ďáblové se ujímají dvoubrankového vedení! DAMON SEVERSON se zbavil Toewse, nabruslil si až před Crawforda a z bezprostřední blízkosti dokázal najít mezeru v jeho výstroji. Asistence: Travis Zajac a Nikita Gusev.
    20:51 P. K. Subban - 1:2
     
    20:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme tu obrat ve skóre! Od modré čáry vypálil P. K. SUBBAN, jehož tvrdá rána se zastavila až v Crawfordově síti! Gólman nic neviděl, před ním se totiž utvořilo klubko tří hokejistů. Asistence: Jesper Bratt a Kyle Palmieri.
    14:46 Jack HUGHES - 1:1
     
    14:46
    Devils právě vstřelili branku!
    To už neplatí! Jednička letošního draftu JACK HUGHES si nabruslil z pravé strany před branku, odkud se prosadil střelou do levého horního rohu! Asistence: Wayne Simmonds a Sami Vatanen.
    03:21 Zack SMITH - 1:0
     
    03:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Indiáni se ujímají vedení! Po skončení přesilovky uzamkla soka v útočné třetině čtvrtá lajna. Blackwood předvedl dva skvělé zákroky, proti obtočení ZACKA SMITHA kolem brány už ale nestačil, od jeho levého betonu se touš odrazila do branky. Asistence: David Kämpf a Matthew Highmore.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Z. Smith (Kämpf, Highmore) – 15. J. Hughes (Simmonds, Vatanen), 21. P. K. Subban (Bratt, Palmieri), 28. Severson (Zajac, N. Gusev), 31. Hayden (Butcher, Zacha), 38. Zajac (Coleman, A. Greene), 41. Coleman (Severson, N. Gusev), 59. Zacha (N. Gusev, Severson)


    Chicago Blackhawks: Crawford (31. Lehner) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy, E. Gustafsson, Gilbert, Määttä – P. Kane (A), J. Toews (C), D. Kubalík – Quenneville, D. Strome, A. Nylander – Carpenter, Dach, DeBrincat – Highmore, Kämpf, Z. Smith.
    New Jersey Devils: Blackwood (Senn) – P. K. Subban, A. Greene (C), Severson, Müller, Vatanen, Butcher – Palmieri (A), Hischier, J. Boqvist – N. Gusev, Zajac (A), Coleman – Simmonds, J. Hughes, Wood – Hayden, Zacha, Bratt.

    Rozhodčí: Markovic, O'Halloran – Tobias, Smith

    Diváci: 21 559
    bahis siteleri