Minnesota – Calgary 3:0 (kon.) | Boston – Washington 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 6:1 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 5:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:3 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:1 (kon.)
Nashville – Arizona 3:2 (kon.) | Winnipeg – Montreal 2:6 (kon.) | Chicago – New Jersey 1:7 (kon.)
Vegas – Colorado 3:7 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:2 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (1:4, 0:0, 0:0)
St. Louis Blues
Úterý 24.12.2019, 04:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    18:53 Alex IAFALLO - 1:4
     
    18:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Také Kings okamžitě využívají přesilovku, rázem jsou zpět ve hře! Drew Doughty od modré čáry nahazoval puk na bránu. Jordan Binnington vůbec nic neviděl, takže po teči ALEXE IAFALLA nemohl zasáhnout. Asistence. Drew Doughty a Anže Kopitar.
    12:21 Brayden SCHENN - 0:4
     
    12:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis okamžitě využívá další přesilovou hru, vede už o čtyři branky! David Perron nahodil puk dopředu. Toto nahození chtěl zachytit Drew Doughty, ale ten puk srazil jen k Davidu Perronovi, který vzápětí předložil kotouč BRAYDENU SCHENNOVI, který se bez váhání trefil do odkryté klece. Asistence: Alex Pietrangelo a David Perron.
    11:22 Vince DUNN - 0:3
     
    11:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues už vedou o tři góly a vypadá to na jednoznačně utkání! VINCE DUNN si po vhazování objel branku, poté si to s pukem namířil do mezikruží, kde odvedli dobrou práci jeho spoluhráči, kteří mu získali spoustu prostoru. Bez problémů tak zakončil pod vyrážečkou Jonathana Quicka. Asistence: Jacob de La Rose.
    05:43 Jaden SCHWARTZ - 0:2
     
    05:43
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté okamžitě využívají přesilovku a už vedou o dva góly! David Perron pěknou zadovkou vybídl ke střele Alexe Pietrangela, který se od modré poslal puk na bránu. Do této rány ještě sáhl JADEN SCHWARTZ, který puk tečoval mimo dosah Jonathana Quicka. Asistence: Alex Pietrangelo a David Perron.
    04:51 Brayden SCHENN - 0:1
     
    04:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se i přes své počáteční nepřesnosti dostávají do vedení! Vince Dunn nahrál BRAYDENU SCHENNOVI do mezikruží, kde nebyl zrovna z dobré pozici. Z otočky však zakončil přesně mezi betony Jonathana Quicka. Asistence: Vince Dunn a Robert Bortuzzo.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 19. Iafallo (Doughty, Kopitar) – 5. B. Schenn (Dunn, Bortuzzo), 6. Schwartz (Pietrangelo, Perron), 12. Dunn (J. de La Rose), 13. B. Schenn (Pietrangelo, Perron)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – J. Ryan, Doughty (A), B. Hutton, Roy, Clague, Walker – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – A. Kempe, Lizotte, Wagner – Prochorkin, Amadio, Toffoli – Clifford, J. Carter (A), Luff.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Faulk, Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Schwartz, B. Schenn, Kyrou – Sundqvist, R. O'Reilly (A), Perron – Steen (A), Thomas, Bozak – MacEachern, J. de La Rose, Barbašev.

    Rozhodčí: Chmielewski, Hanson – Murphy, Gibbons

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri