Ambri-Piotta – Ufa 4:1 (kon.) | Třinec – Team Canada 1:4 (kon.)
konec
HC Ambri-Piotta
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 26.12.2019, 15:10Spengler Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Ambri Piotta právě vstřelila branku!
    Tyčka i na druhé straně. Tentokrát na prázdné brance Ufy, která to zkoušela v šesti v poli. Brána je zároveň mimo pozici, když do ní doslova vlétl sprintující Lisovec ve snaze zabránit další brance v jeho síti. Rozhodčí po poradě oznamují technický gól. Dost přísné rozhodnutí pro Salavat, ale znamená to jen kosmetickou úpravu skóre. V tomto čase již nebylo o vítězi sporu.
     
    58:30
    Neskutečná smůla Salavatu nekončí. Sošnikov vyslal dvě tvrdé bomby z pravého kruhu. Při té druhé opět zvoní tyč! Už třetí za posledních šest minut!
     
    57:10
    Tlak UFY bude gradovat i nadále. Domácí jdou do čtyř.
     
    54:08
    Kartajev bere asi UFĚ poslední naděje. Po enormním tlaku se provinil zbytečným útočným faulem.
     
    44:10
    A rozhodčí to viděl stejně. Gól není uznán, navíc je vyloučen Fohrler.
     
    38:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se UFA dočkala, ale byl to neuvěřitelně smolný gól pro Manzata. Krásnou přihrávku přes pásmo uklízel do úplně odkryté branky JEVGENYJ LISOVEC. Jeho střelu nejprve zákrokem roku vyrazil hokejkou Manzato, kterou natáhl jako poslední záchranu. Jenže kotouč se od širočiny odrazil jen do masky padajícího brankáře a došoural se za brankovou čáru.
     
    31:45
    A také hodně faulují. Za držení odjíždí na trestnou lavici Burmistrov.
     
    23:33
    Ambri Piotta právě vstřelila branku!
    Domácí bez milosti zasazují další hřebíček do rakve ruského celku. MARCO MÜLLER dostal nabito na vrcholek kruhu a tvrdou ranou nad rameno Karejeva zvyšuje na 3:0.
     
    23:02
    Smolné vyloučení na straně UFY. Po tlaku v útočném pásmu Kuzminovi spadla hokejka, jak ji zvedal, tak jejím koncem zasáhl soupeře do obličeje.
     
    19:09
    Vyloučen Sošnikov (Ufa) za hrubost.
     
    15:52
    Ambri Piotta právě vstřelila branku!
    Domácí zcela nečekaně udeřili v oslabení! Egli zavezl puk do útočného pásma, kde sám proti třem o puk přišel, ale udrželi ho v moci hráči Ambri-Piotta, puk se dostal až na modrou čáru, odkud vypálil Fora, jehož ráno před gólmanem tečoval na druhou stranu MATT D'AGOSTINI! Asistence: Michael Fora, Chris Egli.
     
    13:20
    Amrbi-Piotta mělo nejprve v přesilovce dvě šance, ale pak ujel Pimenov, který zkoušel oklamat Munzata blafákem do bekhendu, leč beton brankáře byl proti. Alespoň se ale srovnají počty hráčů na ledě, protože Pimenova podrážel Zwerger a jde na trestnou lavici.
     
    12:02
    Garejev z Ufy nesmyslně za brankou hákoval protivníka a tlak Rusů končí. První přesilovku si zahraje Ambri-Piotta.
     
    10:40
    Obrovská šance Ufy! Kartajev dostal puk téměř do sítě Po skvělé akci překonal Manzata, ale domácí zadák Douay puk zastavil buď na brankové čáře nebo těsně za ní! Bude rozhodovat videorozhodčí! Bylo to opravdu těsné a netroufám si konečné rozhodnutí předjímat!
     
    2:45
    Ambri Piotta právě vstřelila branku!
    ROMAN SABOLIČ dostal od Zwergera nádhernou přihrávku před branku, kde byl úplně sám, a trefil se přesně k levé tyči! Asistence: Dominic Zwerger, Jannik Fischer.

    Alexander Valoušek

    Branky a nahrávky: 3. Sabolič (Zwerger, Fischer), 16. D'Agostini (Fora, Egli), 24. Müller (Zwerger, Miranda), 60. Müller – 39. Lisovec (Omark, Burmistrov)


    HC Ambri-Piotta: Manzato (Waeber) – Dotti, Fora, Plastino, Fischer, Pinana, Ngoy, Fohrler – Trisconi, Goi, Hinterkircher – Flynn, D'Agostini, Wolski – Müller, Zwerger, Sabolič – Douay, Miranda, Egli.
    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Sochatskij) – Koledov, Ar. Sergejev, Muchamadullin, S. Garejev, Lisovec, Culygin, Petrišev – Amirov, Omark, Burmistrov – Baškirov, Sošnikov, Kartajev – Baranov, M. Majorov, Pimenov – Kuzmin, Pustozjorov, Lukin – Ševčenko.
    bahis siteleri