Dallas – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | Toronto – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – Nashville 6:4 (kon.)
Florida – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Washington 6:4 (kon.) | Tampa – Montreal 5:4 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.) | Vegas – Arizona 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 6:1 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 4:1 (kon.) | Columbus – Chicago 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (po pr.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:5 (1:2, 1:2, 2:0 - 0:1)
New York Rangers
Neděle 29.12.2019, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:51 Anthony DEANGELO - 4:5
     
    60:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je konec! Druhý bod nakonec získají hosté! Brankář Georgijev se nejprve dokázal přesunout proti další střele Riellyho a Rangers pak otočili hru do rychlého brejku. V přečíslení 2 na 1 naservíroval Artěmij Panarin puk ANTHONYMU DEANGELOVI a ten ho poslal za záda marně se natahujícího Andersena. Asistence: Artěmij Panarin a Ryan Strome.
    59:07 Auston MATTHEWS - 4:4
     
    59:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTONOVI MATTHEWSOVI je předchozí zaváhání odpuštěno! William Nylander mu předložil puk na pravý kruh, odkud Matthews z voleje vypálil a s přispěním lehké teče od hole bránícího Lindgrena kotouč zapadl až za záda Georgijeva. Asistence: William Nylander a Tyson Barrie.
    46:22 Pierre ENGVALL - 3:4
     
    46:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je tu kontaktní gól domácích! Kapanen našel na modré čáře Tysona Barrieho, který se naznačením střely zbavil bránícího hráče a teprve pak puk nahodil na branku. Ten pohotově sklepl mezi betony Georgijeva clonící PIERRE ENGVALL a Maple Leafs jsou tak zpět ve hře – 3:4. Asistence: Tyson Barrie a Kasperi Kapanen.
    37:05 Mika ZIBANEJAD - 2:4
     
    37:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté využili rychlý brejk a opět svému soupeři odskakují na rozdíl dvou zásahů! Chris Kreider našel parádním pasem na pravém křídle rozjetého MIKU ZIBANEJADA. Švédský útočník brankáře Andersena dokonale zmátl naznačením střely golfákem a pak kotouč lehce poslal mezi jeho betony do síťky. Asistence: Chris Kreider.
    27:48 Auston MATTHEWS - 2:3
     
    27:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jen snižují! Po buly v útočném pásmu se Toronta se strhl souboj o kotouč, který nakonec Mitchell Marner rozsekl posunutím k AUSTONOVI MATTHEWSOVI. Ten na nic nečekal a z první hrací předmět napálil nad lapačku Georgijeva – 2:3. Asistence: Mitchell Marner.
    24:37 Ryan STROME - 1:3
     
    24:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Nádherně se trefil RYAN STROME, který na vrcholu pravého kruhu napřáhl ke střele příklepem, která vymetla protější šibenici Andersenovy klece. Strome dává svůj druhý gól v zápase – 1:3. Asistence: Artěmij Panarin a Jesper Fast.
    07:59 Ryan STROME - 1:2
     
    07:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté podruhé v utkání vedou! Dermott rozehrával v obranné třetině puk po mantinelu, ale tím dostal svého spoluhráče pod tlak forčekujícího soupeře. Kotouč následně směřoval k Cecimu, před nímž ho uzmul Artěmij Panarin. Výtečný ruský útočník ho pak předložil před branku RYANOVI STROMEOVI, který udělal Andersenovi bekhendovou kličku a pod pravým betonem domácího gólmana poslal touš za brankovou čáru – 1:2. Asistence: Artěmij Panarin.
    04:21 William NYLANDER - 1:1
     
    04:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Druhá polovina domácí přesilovky byla výborná a 2 sekundy před jejím koncem ji hráči Toronta dokázali využít! První střelu Nylandera z mezikruží ještě výtečně zastavil Georgijev, který vytěsnil puk mířící do šibenice vyrážečkou. Nápor Leafs ale pokračoval, John Tavares našel nahrávkou zpoza branky právě WILLIAMA NYLANDERA a ten se zblízka tentokrát nemýlil. Asistence: John Tavares a Auston Matthews.
    01:41 Brett HOWDEN - 0:1
     
    01:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do rychlého vedení! Ryan Strome našel přihrávkou z rohu kluziště BRETTA HOWDENA, který z mezikruží zamířil k pravé tyčce z pohledu brankáře Andersena. Asistence: Ryan Strome a Jacob Trouba.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. W. Nylander (Tavares, Matthews), 28. Matthews (Marner), 47. Engvall (Barrie, Kapanen), 60. Matthews (W. Nylander, Barrie) – 2. B. Howden (R. Strome, Trouba), 8. R. Strome (Panarin), 25. R. Strome (Panarin, Fast), 38. Zibanejad (Kreider), 61. DeAngelo (Panarin, R. Strome)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Barrie, Rielly (A), Ceci, Dermott, Holl, Marinčin – Marner, Matthews (A), Hyman – W. Nylander, Tavares (C), Engvall – Kapanen, Kerfoot, Timashov – Spezza, F. Gauthier, Brooks.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba, Skjei, DeAngelo, M. Staal, Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Fast, R. Strome (A), Panarin – Kakko, Chytil, B. Howden – Haley, McKegg, Fogarty.

    Rozhodčí: Sutherland, Rooney – Smith, Alphonso

    Diváci: 19 942
    bahis siteleri