Dallas – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | Toronto – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – Nashville 6:4 (kon.)
Florida – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Washington 6:4 (kon.) | Tampa – Montreal 5:4 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.) | Vegas – Arizona 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 6:1 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 4:1 (kon.) | Columbus – Chicago 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
6:4 (1:0, 3:2, 2:2)
Washington Capitals
Neděle 29.12.2019, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Richard Pánik - 6:4
     
    58:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen ještě snižují a domácí lavička se zlobí, kvůli vhazování v obranném pásmu. Hagelin přihrál na modrou na Radka Gudase, který poslal dělovku na Mrázka, před kterým ještě puk za jeho záda tečoval RICHARD PÁNIK, Mrázek neměl nárok zareagovat. Asistence: Radko Gudas, Carl Hagelin.
    55:58 Andrej SVEČNIKOV - 6:3
     
    55:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    A máme asi rozhodnuto. Ovečkin ve středním pásmu přišel o puk díky výborné práci Foegela a poté se k puku dostal ANDREJ SVEČNIKOV a pro něj to byla jedna z nejlehčích branek v jeho dosavadní kariéře. Bez asistence.
    43:20 Martin NEČAS - 5:3
     
    43:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes se dostávají opět v zápase do dvoubrankového vedení. Haula ještě Holtbyho nepřekonal, ale hostující brankář vyrazil puk pouze před sebe, kde byl připravený na dorážku MARTIN NEČAS, který ještě udělal kličku a poslal puk do prázdné branky. Asistence: Erik Haula, Ryan Dzingel.
    42:00 Jevgenij KUZNĚCOV - 4:3
     
    42:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps snižují na rozdíl jediné branky a využívají přesilovou hru. Bäckström poslal přihrávkou na zteč Kuzněcova, který si udělal z domácí obrany kužely, projel až k Mrázkovy s střelou mezi jeho betony snižuje. Asistence: Nicklas Bäckström, John Carlson.
    33:02 Warren FOEGELE - 4:2
     
    33:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes jdou opět v zápase do dvoubrankového vedení. Domácí udeřili v oslabení. Martinook spolu s Foegelem byli aktivní na brankovišti a následně druhý jmenovaný WARREN FOEGELE protlačil puk za Holtbyho, který se marně rozčiluje, že byl atakovaný v brankovišti. Asistence: Jordan Martinook, Haydn Fleury.
    29:56 Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    29:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps využívají přesilovou hru a snižují opět na rozdíl jediné branky. Orlov nabil ALEXANDRU OVEČKINOVI do jeho pozice na levém kruhu a ten nechytatelnou dělovkou překonává přesouvajícího se Mrázka. Tohle se prostě nedá od ruského cara chytat. Asistence: Dmitrij Orlov, Lars Eller.
    25:12 Dougie HAMILTON - 3:1
     
    25:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí si berou dvoubrankové vedení zpět a opět se potvrdilo "Nedáš – dostaneš". Bäckström byl v dobré šanci vychytán Mrázkem a proto na druhé straně díky výborné práci Foegela který přešel přes Jensena a nezachoval se jako "sobec" a ještě našel na levé straně najetého DOUGIE HAMILTONA, který překonává Holtbyho. Asistence: Warren Foegele.
    23:26 Nic DOWD - 2:1
     
    23:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps snižují na rozdíl jediné branky. Hosté ujeli dva na jednoho díky propadnutí Gardinera a přesné přihrávce Carlsona. Down s Leipsicem uprchli, prvně jmenovaný NIC DOWD to vzal na sebe a přesnou střelou z pravého kruhu do růžků branky překonává Mrázka. Asistence: John Carlson, Garnet Hathaway.
    20:08 Warren FOEGELE - 2:0
     
    20:08
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí již vedou o dvě branky. Staal vyhrál úvodní buly pro Slavina, který puk vrátil zpět kapitánovi na levou stranu. Staal následně našel přesnou přihrávkou na pravém kruhu najetého WARRENA FOEGELA, který překonává marně se přesouvajícího Holtbyho. Asistence: Jordan Staal, Jaccob Slavin.
    10:38 Lucas WALLMARK - 1:0
     
    10:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají v zápase do vedení a využívají přesilovou hru. Co se nepodařilo při hře pět na tři to se povedlo nyní při klasické přesilové hře. Niederreiter z levé strany našel křižnou přihrávkou na pravé straně najetého LUCASE WALLMARKA, který přesnou křižnou střelou překonává bezmocného Holtbyho. Asistence: Nino Niederreiter, Ryan Dzingel.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 11. Wallmark (Niederreiter, Dzingel), 21. Foegele (J. Staal, Slavin), 26. D. Hamilton (Foegele), 34. Foegele (Martinook, H. Fleury), 44. Nečas (Haula, Dzingel), 56. Svečnikov – 24. Dowd (Carlson, Hathaway), 30. Ovečkin (Orlov, Eller), 42. Kuzněcov (Bäckström, Carlson), 59. Pánik (Gudas, Hagelin)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – Slavin (A), D. Hamilton, Edmundson, Pesce, H. Fleury, Gardiner – Svečnikov, J. Staal (C), Foegele – Niederreiter, Aho, T. Teräväinen – Dzingel, Haula, Nečas – B. McGinn, Wallmark, Martinook (A).
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Siegenthaler, Carlson (A), Orlov, Jensen, Djoos, Gudas – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – J. Vrána, Kuzněcov, Pánik – Hagelin, Eller, Leipsic – Dowd, Hathaway, Boyd.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, McCauley – Baker, Nagy

    Diváci: 18.680
    bahis siteleri