TPS – Davos 3:1 (kon.) | Třinec – Ufa 3:2 (kon.)
konec
TPS Turku
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
HC Davos
Neděle 29.12.2019, 15:10 • Vaillant Arena, Davos (SUI) • Spengler Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:53 Joel JANATUINEN - 3:1
     
    55:53
    TPS právě vstřelilo branku!
    JOEL JANATUINEN nyní předvedl nevídanou a nádhernou individuální akci, když si v pravém kruhu pro vhazování první kličkou prohodil puk mezi nohama do jízdy, druhou pak mezi nohama jednoho z protihráčů před bránu a vzápětí z blízkosti zasunul kotouč mezi betony Sandra Aeschlimanna – 3:1! Asistence: Elias Karvonen.
    48:42 Joel JANATUINEN - 2:1
     
    48:42
    TPS právě vstřelilo branku!
    JOEL JANATUINEN nabral u střídaček velikou rychlost a nádhernou střelou z bodu pravého kruhu pro buly zamířil nad vyrážečkou Sandra Aeschlimanna ke vzdálenější levé tyči! Turku otáčí stav a vede! Asistence: Petteri Wirtanen.
    15:44 Lauri PAJUNIEMI - 1:1
     
    15:44
    TPS právě vstřelilo branku!
    LAURI PAJUNIEMI si v levém kruhu nádherně prohodil puk mezi nohama jednoho z protihráčů do jízdy a z ostré úhlu si poté vybruslil až na vzdálenější pravou tyč, kde kotouč zvedl nad ležícího brankáře Sandra Aeschlimanna! Skóre je vyrovnáno na 1:1. Asistence: Juuso Pärssinen.
    08:42 Yannick FREHNER - 0:1
     
    08:42
    Davos právě vstřelil branku!
    YANNICK FREHNER v levém kruhu pro vhazování přebruslil Joea Piskulu a na vzdálenější pravé tyči kotouč zasunul do sítě! Davos rozradostnil své fanoušky a vede nad hokejisty TPS Turku rázem 1:0. Asistence: Magnus Nygren a Dario Meyer.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Pajuniemi (Pärssinen), 49. Janatuinen (Wirtanen), 56. Janatuinen (Karvonen) – 9. Frehner (Nygren, Meyer)


    TPS Turku: Tirronen (Pohjanoksa) – Larsson, Olsson, Windlert, Piskula, Salonen, Sund, Viro – Budish, I. Filppula (A), Korpikoski (C) – Janatuinen, Wirtanen (A), Pyhtia – Pajuniemi, Pärssinen, Nurmi – Suoranta, Karvonen, Holm – Kuru. Hlavní trenér: Marko Virtanen.
    HC Davos: Aeschlimann (van Pottelberghe) – Du Bois (A), Jung, Nygren, Guerra, Rantakari, Stoop, Kienzle – M. Wieser (A), Corvi, Pesonen – Kristo, Ambühl (C), Tedenby – Baumgartner, Wellman, Palushaj – Herzog, Aeschlimann, Frehner – Meyer. Hlavní trenér: Christian Wohlwend.
    bahis siteleri