Kanada – USA 2:1 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Rusko – Finsko 4:2 (kon.)
Slovensko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Švédsko
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Švýcarsko
Neděle 29.12.2019, 16:30 • Zimní stadion Vladimíra Dzurilly - Hala 2, Bratislava (SVK) • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    58:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! Mira Markströmová nahrála po pravé straně THEE JOHANSSONOVÉ, která trefila z okraje pravého kruhu prázdnou bránu! Švédky zřejmě oslaví postup do čtvrtfinále! Asistence: Mira Markströmová.
     
    58:07
    A pozor, brána Švýcarek je prázdná, zkoušejí to v šesti!
     
    54:09
    Vyloučení v týmu Švédsko (T. Johanssonová – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    54:09
    V obrovské šanci se ocitla Freyová! Pálila úplně sama mezi kruhy, jenže trefila jen hruď brankářky Bomanové, jež kotouč okamžitě zalehla!
     
    48:17
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Martiová – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Zimmermannová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
     
    48:17
    Zimmermannová s Merzovou zblízka střílely na gólmanku Bomanovou, která znovu čarovala a naprosto zázračně vytáhla obě střely mimo svou svatyni! Vzápětí s strhla u hrazení pěkná mela!
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Švédsko (Karlssonová – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:08
    Obrovský nápor Švédska! Viděli jsme hned několik tutovek. Tu největší měla zřejmě Svenssonová, ale těsně před bránou promáchla dobrou nahrávku!
     
    42:48
    Obrovská šance na vyrovnání! Švýcarky udržely kotouč na poslední chvíli v pásmu a kotouč se odrazil před bránu k volné Zimmrmannové, jež sama před bránou pálila po ledě do betonu Bomanové!
     
    42:29
    Vyloučení v týmu Švédsko (Grundström – 2 min., podrážení).
     
    38:48
    Karlssonová vystřelila od modré čáry a brankářka Spiesová toho moc neviděla. Měla štěstí, kotouč o kousek minul její pravou tyčku!
     
    26:33
    Vyloučení v týmu Švédsko (Blomová – 2 min., podrážení).
     
    25:16
    T. Johanssonová a Tärnblomová nyní dorážely z bezprostřední blízkosti, ale gólmanka Spiesová ukázala naplno svou kvalitu, předvedla dva skvělé zákroky betony a přerušila hru!
     
    23:45
    Albinssonová vypálila z okraje kruhů a před brankou byla nepřehledná skrumáž! tvrdá rána však hradbou těl neprošla, stejně jako dorážka!
     
    20:58
    Švédky ve vlastním oslabení založily kontr a bylo z toho obrovské nebezpečí! L. Johnassonová jela sama na bránu, ale zblízka vyprášila jen betony Spiesové!
     
    20:34
    Vyloučení v týmu Švédsko (G. Johanssonová – 2 min., krosček).
     
    13:58
    Tohle bylo hodně nebezpečné! Svenssonová sebrala kotouč a ujížděla sama na bránu. První střela šla Spiesová do betonu, stejně rak další dvě dorážky! Některé Švédky už zvedaly ruce nad hlavu!
    10:55 SILENOVÁ - 1:0
     
    10:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Stadionem zní písnička "Ingenting kann stoppa oss!", což znamená, že Švédky jdou do vedení! Maria Lindbergová nabila na modrou čáru ANNIE SILENOVÉ, jež od levého mantinelu vypálila a její dělovka zapadla přesně do vzdálenější šibenice! Asistence: Maria Lindbergová.
     
    03:57
    Vyloučení v týmu Švédsko (Makrströmová – 2 min., nedovolené bránění).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Silenová (Lindbergová), 59. T. Johanssonová (Markströmová)


    Švédsko: Bomanová (Träff Svenssonová) – Forsgrenová (C), Silenová, Markströmová, Kandellová, Karlssonová, G. Johanssonová, Zanderová – Albinssonová, Blomová, Grundströmová – Hallová, L. Johanssonová (A), Svenssonová – Ahlmová, Thuviková (A), T. Johanssonová – Tärnblomová, Nilssonová, Lindbergová
    Švýcarsko: Spiesová (Wagnerová) – Leemannová, Bessonová, Martiová, Christenová, Gianolová (C), Bächlerová, N. Bachmannová, Messerliová – Freyová, S. Bachmannová, Zimmermannová – Buchiová, Surdezová, Harjuová (A) – Merzová, Thalmannová, Ingoldová – Zoggová, Salzgeberová, Staubová (A)

    Rozhodčí: Ivanovová (RUS), Strohmengerová (GER) – Cerhitová (SVK), Toddová (CAN)

    Diváci: 99
    bahis siteleri