Pittsburgh – Ottawa 5:2 (kon.) | New Jersey – Boston 3:2 (2:1 po s.n.) | Washington – NY Islanders 3:4 (kon.)
Vegas – Anaheim 5:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Ottawa Senators
Úterý 31.12.2019, 01:08 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:55 Jake GUENTZEL - 5:2
     
    46:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali k pátému přesnému zásahu! Rustovi se povedlo ideálním způsobem načasovat nahrávku na Malkina, který poté ještě vracel před prázdnou branku, kde neměl se zakončením problém JAKE GUENTZEL. Problém ale přichází pro domácího trenéra, po odehrání puku se totiž Guentzel zřejmě zranil, tento americký forvard ihned odešel do útrob stadionu.
    Asistence: Jevgenij Malkin, Bryan Rust.
    36:51 Patric HÖRNQVIST - 4:2
     
    36:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí neponechávají nic náhodě, naopak se dostávají zpět do dvoubrankového vedení! Marino se fantastickým způsobem dokázal uvolnit u pravého kruhu, načež si troufl na nahrávku k opačné konstrukci, kde číhal PATRIC HÖRNQVIST. Švédský forvard navíc našel místečko u bližší tyče.
    Asistence: John Marino, Jared McCann.
    35:58 Nick PAUL - 3:2
     
    35:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Ottawy končí kontaktní brankou, ještě to bude hodně zajímavé! Nahozený kotouč podél hrazení se nepovedlo odehrát do bezpečí jednomu z domácích hráčů, načež jsme sledovali přečíslení dvou na jednoho. Nejprve pálil Brown, nicméně Jarry vyrazil kotouč pouze vedle sebe, kde číhal NICK PAUL.
    Asistence: Connor Brown, Thomas Chabot.
    26:02 Jevgenij MALKIN - 3:1
     
    26:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí dostávají zpět do dvoubrankového vedení! Ottawa se po kontaktní brance dostala pod velký tlak, na což doplatila. Rust dokonale objel branku, načež si u pravého kruhu všiml nekrytého JEVGENIJE MALKINA, který uspěl se zakončením pod horní konstrukci.
    Asistence: Bryan Rust, Jake Guentzel.
    24:21 Nick PAUL - 2:1
     
    24:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Aktivní nástup Senátorů do druhé třetiny přináší kýžený úspěch v podobě kontaktní branky! Jarry dlouho odolával, avšak v tomto případě mu příliš nepomohla obrana. Ta si totiž nepohlídala naprosto osamoceného NICKA PAULA, který bezpečně uklidil kotouč do prázdné branky.
    Asistence: Christián Jaroš, Scott Sabourin.
    11:44 Dominik SIMON - 2:0
     
    11:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Zničehonic se domácí dostávají do dvoubrankového vedení! Na modré čáře si o nahrávku řekl Blandisi, kterému se povedlo v pádu procedit nahrávku do tandemu na DOMINIKA SIMONA, jenž v těžké pozici vytasil famózní bekhendové zakončení, na které Högberg nestačil.
    Asistence: Joseph Blandisi, Patric Hörnqvist.
    00:27 Jevgenij MALKIN - 1:0
     
    00:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, hned první útočná akce domácích končí vedoucí brankou! Hostující obrana totiž zaspala při bránění JEVGENIJE MALKINA, který měl u levého kruhu hodně prostoru na zakončení, které bezpečně poslal za Högberga. Senátoři tak začínají hodně nešťastným způsobem.
    Asistence: Jake Guentzel, Jack Johnson.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 1. Malkin (Guentzel, J. Johnson), 12. Simon (Blandisi, Hörnqvist), 27. Malkin (Rust, Guentzel), 37. Hörnqvist (Marino, McCann), 47. Guentzel (Malkin, Rust) – 25. N. Paul (Ch. Jaroš, Sabourin), 36. N. Paul (Co. Brown, Chabot)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Letang (A), J. Johnson, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Riikola – Rust, Malkin (A), Guentzel – Galchenyuk, McCann, Kahun – Hörnqvist (A), Blandisi, Simon – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.
    Ottawa Senators: M. Högberg (C. Anderson) – Goloubef, Chabot (A), Brännström, Borowiecki (A), Ch. Jaroš, Englund – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Duclair, Tierney, Naměstnikov – White, Anisimov, Ennis – Sabourin, Beaudin, N. Paul.

    Rozhodčí: Nicholson, O'Halloran – Devorski, Daisy
    bahis siteleri