Slavia – Sparta 1:5 (kon.) | Slavia – Sparta 3:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:5 (0:2)
AC Sparta Praha
Úterý 31.12.2019, 10:00 • UMT Eden (vedle Sinobo Stadium) • Silvestrovské derby
    39. HORŇÁK - 1:5
     
    39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme pověstného bůra! Kincl číhal uvnitř pokutového území, odkud předal zpět na kopačku MICHALA HORŇÁKA, kterému stačilo trefit odkrytou branku. Sešívání se ihned pokusili o rychlou odpověď, což se nepovedlo.
    35. JANOUŠEK - 1:4
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom kontaktní branka! Na brankové čáře se Řehákovi povedlo udržet míč, poté jsme sledovali předávku na Kozla, jehož hezká patička navíc našla zcela volného ROMANA JANOUŠKA, kterému se povedlo zacílit přesně.
    33. KINCL - 0:4
     
    33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu čtvrtý přesný zásah Sparty! Ta rozjela naprosto výstavní kombinaci, při které měl před sebou prázdnou branku MAREK KINCL, který se pochopitelně nemýlil. S ambicemi Slavie to v tuto chvíli nevypadá nejlépe.
    30. BUDKA - 0:3
     
    30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Také Sparta si vybojovala tři rohové kopy, logicky tak na řadu přišla penalta. Tentokráte se k míči postavil VÁCLAV BUDKA, jehož technické zakončení směřovalo k pravé tyči, kam se sice Bureš vydal, avšak na míč nedosáhl.
     
    30
    Lokvenc se dokázal otočit k zakončení, se kterým měl Bureš velké problémy. Míč totiž směřoval za jeho záda, avšak brankář Slavie zakročil konečky prstů.
     
    26
    Novotný ustál souboj s Veselým, načež raději trochu přibrzdil hru. Mohla z toho být kuriózní branka, zpětná nahrávka na Blažka málem skončila až v síti.
     
    25
    Sešívání měli na svém kontě tři rohové kopy, logicky tak na řadu přišla penalta. K té se postavil Kuka, jehož ránu dokázal zneškodnit Blažek.
    14. NOVOTNÝ - 0:2
     
    14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražská Sparta je dnes maximálně efektivní! Velký kus práce odvedl JIŘÍ NOVOTNÝ, který si dokázal obhodit jednoho z protihráčů, díky čemuž se mu utvořil prostor ke střele. Ta navíc putovala do protipohybu Bureše, který tak nemohl zakročit.
    9. LOKVENC - 0:1
     
    9
    Sparta právě vstřelila branku!
    Do vedení se dostává pražská Sparta! Nejprve Slavii nevyšel protiútok, následoval kontr soupeře. Ten přinesl nahrávku na VRATISLAVA LOKVENCE, který sám před Burešem zamířil přesně do pravé šibenice branky.

    David Suchý

    Branky: 35. Janoušek – 9. Lokvenc, 14. Novotný, 30. Budka (pen.), 33. Kincl, 39. Horňák

    Neproměněná penalta: 25. Kuka (SLA), brankář Blažek zneškodnil


    SK Slavia Praha: Bureš – Medynský, Šilhavý, Hunal, Jeslínek, Jindráček, Veselý, Kozel, Kuka, Řehák, Janoušek, Macháček, Zákostelský
    AC Sparta Praha: Blažek – Kotal, Vrabec, Horňák, Bažant, Lokvenc, Kincl, Jarolím, Denk, Margolius, Budka, Novotný

    Rozhodčí: Zvonič – Vodička, Mencl
    bahis siteleri