Toronto – Edmonton 4:6 (kon.) | Montreal – Winnipeg 2:3 (kon.) | NY Islanders – Colorado 1:0 (kon.)
Los Angeles – Columbus 2:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:6 (0:1, 3:3, 1:2)
Edmonton Oilers
Úterý 07.01.2020, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Leafs hráli bez brankáře a Edmonton špatně střídal. Týmový trest za příliš hráčů odpyká Gaëtan Haas.
     
    55:41
    Connor McDavid si z pravé strany sjížděl před bránu a Justin Holl dostal za faul na jeho osobu dvě minuty za držení. Po komerční přestávce přesilová hra Oilers.
    53:18 Auston MATTHEWS - 4:6
     
    53:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS rychle zamíchal s pukem na vrcholu pravého kruhu a pak nad lapačkou Mikea Smitha vymetl nádhernou střelou zápěstím bližší pravý horní roh brány! Přesilovka byla využita – 4:6. Asistence: Tyson Barrie a Mitchell Marner.
     
    53:02
    Caleb Jones vyhodil puk přes ochranné sklo a po komerční přestávce je zde přesilová hra pro Leafs.
    51:26 Connor MCDAVID - 3:6
     
    51:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID v levém kruhu pro vhazování nádherně objel jednoho z hráčů Toronta a před bránou si poté rychle hodil puk z forhendu na bekhend, aby fantastickou střelou vymetl levý horní roh brány! Oilers vedou potřetí o tři góly a skóre je 3:6. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
     
    49:45
    Travis Dermott a hostující Jujhar Khaira byli souběžně vyloučeni na dvě minuty za vysokou hůl. Hra 4 na 4.
    46:26 Leon DRAISAITL - 3:5
     
    46:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRAISAITL vystřelil v pravém kruhu pro buly mezi nohy Codyho Ceciho a fantastickou střelou zápěstím vzápětí nad lapačkou Michaela Hutchinsona vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Oilers využili přesilovou hru a vedou teď 5:3. Asistence: Alex Chiasson a Connor McDavid.
     
    45:57
    Justin Holl byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Edmonton si zahraje třetí přesilovou hru v zápase.
     
    40:28
    Alexander Kerfoot vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Zbytečný trest.
    39:13 Pierre ENGVALL - 3:4
     
    39:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    PIERRE ENGVALL v mezikruží tečoval nahození Justina Holla z vrcholu pravého kruhu pro buly a kotouč po ledě zamířil ke vzdálenější levé tyči – 3:4! Asistence: Justin Holl a Kasperi Kapanen.
    36:22 Frédérik GAUTHIER - 2:4
     
    36:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    FRÉDÉRIK GAUTHIER si najel před bránu Oilers na fantastickou diagonální přihrávku od Masona Marchmenta a po rychlém srovnání puku u levé tyče z ostrého úhlu zamířil pod víko! Leafs snížili. Asistence: Mason Marchment a Adam Brooks.
    33:41 Alex CHIASSON - 1:4
     
    33:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    ALEX CHIASSON převzal puk na útočné modré čáře a na bodu levého kruhu pro buly napřáhl ke krásné střele zápěstím, která se od horní tyče brány v bližším levém horním rohu odrazila do sítě! Asistence: Joakim Nygård a Kris Russell.
     
    27:02
    Auston Matthews nyní vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím poté orazítkovala bližší spojnici brány, od které se puk odrazil do ochranné sítě! Leafs si vzali timeout.
     
    26:37
    Riley Sheahan byl vyloučen za podrážení a Maple Leafs si tedy zahrají přesilovou hru 5 na 3! Obrovská šance.
     
    26:00
    Maple Leafs se u pravé tyče brány neprosadili a Kailer Yamamoto dostal dvě minuty za sekání. Přesilovka.
    22:24 Jason SPEZZA - 1:3
     
    22:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JASON SPEZZA si najel na vzdálenější levé tyči na krátkou bekhendovou přihrávku z mezikruží a střelou z ostrého úhlu propálil Mikea Smitha – 1:3! Asistence: Pierre Engvall a Kasperi Kapanen.
     
    21:45
    Střídání v týmu Toronto Maple Leafs: ze hřiště odchází Frederik Andersen, přichází Michael Hutchinson.
    21:45 Kailer YAMAMOTO - 0:3
     
    21:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton předvedl dvě parádní přihrávky přes osu útočného pásma a KAILER YAMAMOTO poté z bodu levého kruhu pro vhazování skóroval do prázdné brány! Edmonton dominuje a vede nyní už 3:0! Asistence: Caleb Jones a Leon Draisaitl.
    20:34 Darnell NURSE - 0:2
     
    20:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DARNELL NURSE si nyní najel v levém kruhu pro buly na přihrávku Connora McDavida z pravého křídla a krásnou střelou zápěstím zamířil pod horní tyč! Edmonton vede ihned po přestávce 2:0. Asistence: Connor McDavid a Ethan Bear.
    19:26 Mike Smith fantasticky vychytal domácího kapitána!
     
    19:26
    John Tavares si najel v mezikruží na krásnou přihrávku a rychlou střelou zápěstím mířil ke vzdálenější levé tyči, Mike Smith ale fantasticky zasáhl levým betonem a vleže vzápětí kotouč zmrazil pod lapačkou! Leafs mohli vyrovnat.
    17:28 Connor McDavid a jeho fantastická individuální akce!
     
    17:28
    Connor McDavid předvedl parádní individuální akci, když se mezi dvěma protihráči protáhl až před bránu a bekhendem chtěl puk zasunout mezi betony Frederika Andersena, kotouč ale nakonec těsně minul vzdálenější levou tyč sítě!
     
    15:50
    Justin Holl fauloval v pravém rohu obranného pásma Maple Leafs a dostal vzápětí dvě minuty za držení.
    13:48 Leon Draisaitl orazítkoval nádhernou ránou horní tyč!
     
    13:48
    Leon Draisaitl vypálil s příklepem na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho rána poté orazítkovala horní tyč, od které se puk odrazil do ochranné sítě! Domácí měli velkou kliku.
     
    12:57
    Travis Dermott byl vyloučen za nedovolené bránění a Oilers si po reklamní přestávce zahrají přesilovou hru.
     
    09:24
    Ryan Nugent-Hopkins šavloval s hokejkou v blízkosti levé tyče tak dlouho, až se dostal do zakončení a jeho střela po ledě zřejmě olízla vzdálenější pravou tyč! Mohlo to být už 2:0.
    07:51 Oscar KLEFBOM - 0:1
     
    07:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    OSCAR KLEFBOM teď na levém křídle vystřelil od modré čáry a jeho střela zápěstím vzápětí nad vyrážečkou Frederika Andersena zamířila k bližší tyči! Nutno však dodat, že brankář Maple Leafs vůbec nic neviděl. Edmonton se ujal vedení. Stav 0:1. Asistence: Adam Larsson a Connor McDavid.
    04:21 Mike Smith nyní vychytal Austona Matthewse maskou!
     
    04:21
    Auston Matthews si najel mezi kruhy pro buly na přihrávku Morgana Riellyho z levého křídla a střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, brankář Mike Smith byl ale připraven a maskou puk vyrazil! Velká šance.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 23. Spezza (Engvall, Kapanen), 37. F. Gauthier (Marchment, Brooks), 40. Engvall (Holl, Kapanen), 54. Matthews (Barrie, Marner) – 8. Klefbom (A. Larsson, McDavid), 21. Nurse (McDavid, Bear), 22. Yamamoto (Jones, Draisaitl), 34. Chiasson (Nygård, K. Russell), 47. Draisaitl (Chiasson, McDavid), 52. McDavid (Nugent-Hopkins)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (22. Hutchinson) – Barrie, Rielly (A), Holl, Marinčin, Ceci, Dermott – Marner, Matthews (A), Hyman – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – Kapanen, Spezza, Engvall – F. Gauthier, Brooks, Marchment. Hlavní trenér: Sheldon Keefe.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – A. Larsson (A), Klefbom, Bear, Nurse, Jones, K. Russell – Kassian, McDavid (C), Neal – Yamamoto, Draisaitl, Nugent-Hopkins (A) – Chiasson, Haas, Nygård – J. Archibald, Sheahan, Khaira. Hlavní trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Francois StLaurent, Brad Meier. Čároví: Travis Toomey, Devin Berg

    Diváci: 19507
    bahis siteleri