Jekatěrinburg – Novosibirsk 3:4 (po pr.) | Minsk – Kunlun 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 4:2 (kon.)
Kazaň – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 1:2 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Amur Chabarovsk
Úterý 07.01.2020, 15:00 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Semjon PANKRATOV - 4:2
     
    58:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí nejspíše rozhodují dnešní zápas, jelikož se právě dostali do dvougólového vedení! Andrej Alexejev táhl přečíslení dva na jednoho. Udělal kličku, načež naservíroval puk na SEMJONA PANKRATOVA, který měl před sebou prázdnou síť. Asistence: Andrej Alexejev a Dmitrij Ogurcov.
    46:14 Juuso HIETANEN - 3:2
     
    46:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní už to je využitá početní výhoda, takže Dynamo jde znovu do vedení! Po několika odrazech se kotouč dostal na hokejku JUUSA HIETANENA, jenž si najel mezi kruhy a ranou do šibenice nedal gólmanovi hostí šanci. Asistence: André Petersson a Daniil Tarasov.
    32:42 Hynek ZOHORNA - 2:2
     
    32:42
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Avšak hosté se prosazují ve vlastním oslabení a srovnávají stav dnešního zápasu! V přečíslení našel Denis Golubev volného HYNKA ZOHORNU, jenž se střelou z první nemýlil. Amur má dnes lepší speciální formace. Asistence: Denis Golubev.
    22:47 Vladislav UŠENIN - 2:1
     
    22:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur nakonec využívá druhou početní výhodu v tomto zápase a dostává se na dostřel jediné branky! Vjačeslav Ušenin vyhrál buly na hokejku VLADISLAVA UŠENINA, jehož dělová rána z první se zastavila až v síti! Asistence: Vjačeslav Ušenin.
    09:57 Daniil TARASOV - 2:0
     
    09:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A jeden z nich právě přichází, domácí tým vede už o dvě branky! DANIL TARASOV udržel kotouč v osobním souboji, když se ocitl před gólmanem. Tomu předvedl kličku a poslal puk mezi betony! Asistence: Teemu Pulkkinen a Jegor Zajcev.
    03:38 Vadim ŠIPAČOV - 1:0
     
    03:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže další útok už Moskva využívá a dostává se do vedení! André Petersson vyslal do samostatného úniku VADIMA ŠIPAČOVA, jenž se prosadil střelou zápěstím mezi betony. Asistence: André Petersson a Dmitrij Jaškin.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 4. Šipačov (A. Petersson, Jaškin), 10. Tarasov (Pulkkinen, J. Zajcev), 47. Hietanen (A. Petersson, Tarasov), 59. Pankratov (Alexejev, Ogurcov) – 23. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin), 33. H. Zohorna (Golubev)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, Volkov, Ljamin, J. Zajcev, Alanov, Mironov, Grigorjev, Ogurcov – A. Petersson, Jaškin, Šipačov – Pulkkinen, Jefremov, Tarasov – Alexejev, Mojsejev, Igumnov – Afinogenov, Pankratov, Brjukvin.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Jordán, Vitásek, Korjagin, Ignatovič, Turbin, V. Vasiljev, Alexandrov – H. Zohorna, Rasskazov, Fajzullin – Ruděnkov, Golubev, A. Kuzněcov – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin – Veličkin, Jazkov, Kacuba.

    Rozhodčí: Gašilov, Spirin – Antonov, Ponamarenko

    Diváci: 6 784
    bahis siteleri