Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
5:4 (2:2, 2:1, 0:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Středa 08.01.2020, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:53:31)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 15 072 diváků.
     
    Československá stopa v utkání:
    Martin Nečas (CAR) 0+1, 2 střely, čas na ledě 14:09
    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:51
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Dougie Hamilton (CAR) 1+1
    2. Jake Gardiner (CAR) 1+1
    3. Warren Foegele (CAR) 1+1
     
    Střely na branku: 33 – 21
     
    Je konec! Druhý bonusový bod nakonec zůstává v Carolině! Oba týmy hrály v prodloužení hodně aktivně. Philadelphia si vytvořila první možnost, ale Provorov ve skvělé pozici minul branku. Na opačné straně si vzal slovo Dougie Hamilton a svižnou střelou rozhodl!
     
    Konec zápasu.
    61:56 Dougie HAMILTON - 5:4
     
    61:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Carolina nakonec vítězí! DOUGIE HAMILTON projel od modré čáry na pravý kruh, měl proti sobě Sanheima bez hokejky a zvolil zakončení. Jeho rána si našla cestičku mezi Elliottovy betony a rozhodla o druhém bodu pro Hurricanes! Asistence: Sebastian Aho, Martin Nečas.
     
    61:36
    Hamilton projel do útočného pásma, krásnou přihrávkou našel Aha, který bez váhání vypálil, ale jeho dělovka jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    61:09
    Slavin na druhé straně pálil v pádu, jenže jeho projektil prolétl kolem přední tyčky. Střelci zatím nemohou přesně zacílit.
     
    60:35
    Právě Provorov si v útočném pásmu sjel mezi kruhy, kde si předhodil puk na forhend, jenže jeho zakončení prolétlo kousek vedle levé tyčky.
     
    60:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prodloužení a mohou rozjet první útočnou akci. Provorov zatím vyčkává v obranném pásmu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 32 – 21
     
    Základní hrací doba končí! Hostující Philadelphia sice nebyla ve třetí třetině lepším týmem, ale přesto se dočkala vyrovnání. Čtyři minuty před koncem základní hrací doby dokázal vyrovnat Travis Sanheim! O vítězi dnešního duelu tak rozhodne prodloužení nebo případné samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:38
    Konecny se ještě prosmýkl před domácí klec a pokusil se přehodit puk přes Reimerův beton. Gólman v červeném dresu ale nemusel zasahovat.
     
    59:12
    Hosté jen nahodili kotouč do útočného pásma a odjeli střídat. Domácí Carolina má čas k poslednímu útoku základní hrací doby dnešního střetnutí.
     
    58:27
    Po dalším souboji ve středním pásmu vyletěl kotouč na střídačku domácí Caroliny. Rozhodčí hru přerušil a nařídil vhazování ve středovém kruhu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:29
    Wallmark sice projel do útočného pásma, jenže neustál lehký střet s obráncem a nechal se odstavit od kotouče. Carolina přesto drží útočné pásmo.
     
    57:10
    Jaccob Slavin ustál souboj na levé straně útočného pásma, jenže jeho přihrávka skončila u pozorného obránce v bílém dresu. Nyní se hraje hodně opatrně.
     
    56:35
    Andrej Svečnikov projel za branku soupeře, odkud zkusil procedit přihrávku mezi kruhy, ale s jeho pobídkou si obrana Flyers hravě poradila a odehrála puk mimo obranné pásmo.
     
    56:12
    Philadelphia je předchozím zásahem pořádně nabuzená a nadále se tlačí do útoku. Závěrečné čtyři minuty základní hrací doby slibují hodně zajímavou podívanou.
    55:49 Travis SANHEIM - 4:4
     
    55:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Philadelphia se nakonec dočkala vyrovnání krátce před koncem! TRAVIS SANHEIM objel branku domácího celku, vybruslil si do střeleckého prostoru, kde byl trestuhodně sám a zápěstím nedal Reimerovi nárok! Asistence: Philippe Myers, Sean Couturier.
     
    55:10
    Andrej Svečnikov ustál souboj u mantinelu za brankou Flyers, vybruslil si s pukem do dobré pozice, jenže bekhendovou střelou pod břevno trefil Elliottovo rameno.
     
    54:34
    Aho nabral rychlost na levém křídle, krásně se prosmýkl kolem branky soupeře, ale ve velké rychlosti už nedokázal zasunout kotouč mezi Elliottův beton a tyč.
     
    54:03
    Voráček našel bekhendem Raffla, který pohotově zakončil příklepem. Domácí brankář jeho ránu viděl a díky zásahu obránce nemusel vůbec zasahovat.
     
    53:29
    Až nyní se Philadelphia pořádně dostala do útoku. Raffl projel za pukem po levém křídle, přihrál bekhendem mezi kruhy, ale tam bylo jen pusto a prázdno.
     
    53:05
    Voráček dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, jenže hned první soupeř jej obral o kotouč. Hokejisté Caroliny skvěle napadají od červené čáry.
     
    52:35
    Philadelphia se navíc při dalším přechodu do útoku dopustila zakázaného uvolnění. Vhazování se vrátí zpátky před Elliotta. Hostům už moc času nezbývá.
     
    52:04
    Philippe Myers poslal bekhendový oblouček do středního pásma. Nikdo v bílém dresu za jeho pobídkou nespěchal. Hráči Caroliny zatím brání dobře.
     
    51:50
    Jake Gardiner se skvěle vrátil do obranného pásma, kde se natlačil před rozjetého soupeře a odrazem o mantinel vyhodil puk do středního pásma.
     
    51:05
    Elliott si dal pozor na nahození ze středního pásma a před dojíždějícím Ahem raději přikryl puk lapačkou a přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici.
     
    50:28
    Dougie Hamilton vypálil od modré čáry. Před brankou Flyers ještě nebezpečně tečoval Nino Niederreiter, ale od jeho hole se puk odrazil do výstroje brankáře Elliotta.
     
    50:05
    Do konce základní hrací doby schází posledních deset minut hry a domácí Carolina stále drží své těsné vedení. Philadelphia se navíc nedostává do zakončení.
     
    49:42
    Nino Niederreiter svedl úspěšný souboj v rohu útočného pásma, kde získal puk pro Jordana Staala, jež si vybruslil před branku, ale nenašel mezírku mezi betony brankáře.
     
    49:10
    Jordan Martinook nabral rychlost na levém křídle, jenže místo průniku do útočného pásma zapomněl puk na modré čáře a už se pro něj nestačil vrátit.
     
    48:37
    Jaccob Slavin získal puk na levé straně útočného pásma a nahodil jej za branku soupeře. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo ze spoluhráčů.
     
    48:04
    Dougie Hamilton byl ve středním pásmu zasažen kotoučem do obličeje a nyní odjíždí s bolestivou grimasou v obličeji na střídačku. Uvidíme, zda bude pokračovat.
     
    47:25
    Hostující brankář vyjel za svou klec a zastavil nahození podél mantinelu. Philadelphia ale potřebuje hrát na opačném konci ledové plochy.
     
    47:05
    Sean Couturier dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho nahození do rohu útočného pásma bylo hodně pomalé a skončilo u obránce Caroliny.
     
    46:32
    Nicolas Aube-Kubel si sjel na přihrávku mezi kruhy a bez váhání poslal puk směrem na Reimerovu klec. Brankář domácího mužstva tentokrát podržel Hurricanes dobrým zákrokem.
     
    46:05
    Aho spěchal za odraženým pukem do středního pásma, jenže nikdo v červeném dresu Caroliny jeho průnik nepodpořil. Kotouč tak získali hosté.
     
    45:54
    Domácí v plném počtu.
     
    45:08
    Jakub Voráček před Reimerem tečoval Girouxovo nahození z pravé strany. Český útočník kotouč sklepl mezi betony, jenže Reimer mezírku včas uzavřel.
     
    44:35
    Travis Konecny poslal přihrávku na levé křídlo, kde číhal Provorov, jenže ruský hokejista nedokázal nahodit puk před branku Caroliny. Domácí se znovu osvobozují.
     
    44:10
    Carolina se hned v úvodu oslabení zmocnila odraženého puku a vyhodila jej přes všechny čáry za branku soupeře. Philadelphia musí rozjet novou akci.
     
    43:54
    Philadelphia si zahraje přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Andrej Svečnikov.
     
    43:12
    Michael Raffl si najel na přihrávku před branku, jenže měl problém se zpracováním a kotouč mu uskočil od hokejky. Domácí si na podobné mezírky musí dát pozor.
     
    42:35
    Lucas Wallmark v souboji u hrazení poslal na mantinel jednoho z obránců Philadelphie. Carolina se ve třetí třetině snaží předvádět hodně důrazný hokej.
     
    42:05
    Jakub Voráček se z levého křídla prosmýkl před branku domácího Caroliny, jenže se mu nepovedla stahovačka do bekhendu a český střelec vůbec nezakončil.
     
    41:35
    Voráček získal puk za brankou Caroliny a rozehrál bekhendem na modrou čáru. Michael Raffl po jeho pobídce pálil forhendem, ale branku netrefil.
     
    41:04
    Philadelphia nezvolila zrovna šťastnou rozehrávku. Přihrávka na levou stranu byla příliš prudká a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před Elliotta.
     
    40:50
    Elliott vyjel za svou klec, kde zastavil nepovedené nahození domácího celku. Oba trenéři posílají na ledovou plochu čerstvé hráče.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí Carolina bude chtít ve třetí části ustrážit své vedení a dojít si pro vítězství.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:05.
     
    Střely na branku: 25 – 17
     
    Druhá třetina končí! Domácí Carolina v prostřední periodě dokonala obrat! Hned v jejím úvodu se totiž dokázal prosadit Jake Gardiner, na jehož branku o necelé dvě minuty později navázal Joel Edmundson! Philadelphia poté ale opět vyrovnala obraz na ledě na Nicolas Aube-Kubel dokázal pět minut před sirénou snížit na rozdíl jediné branky. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 4:3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Wallmark projel po levém křídle do útočného pásma a ještě zkusil prověřit pozornost hostujícího brankáře střelou mezi betony. Elliott jeho pokus vyrazil.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:28
    Jakub Voráček objel prakticky celé útočné pásmo, našel dobře postaveného Raffla, který vypálil zápěstím, jenže trefil jen brankovou konstrukci!
     
    38:00
    Elliott si musel dát pozor na nebezpečnou teč těsně před brankou. Hostující brankář nakonec doklouzal k pravé tyčce a ukryl puk ve výstroji.
     
    37:28
    Brock McGinn nahodil puk od červené čáry do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu za jeho pobídkou tentokrát nespěchal.
     
    37:06
    Hosté v plném počtu.
     
    36:25
    Jakub Voráček při vlastním oslabení vyvezl puk do útočného pásma, kde nasbíral cenné sekundy k dobru. Carolině se v této přesilovce vůbec nedaří.
     
    36:00
    Flyers vstoupili do oslabení dobře a po krátké kombinaci v obranném pásmu poslali kotouč za branku Caroliny. Hurricanes musí rozjet novou akci.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Tyler Pitlick – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    35:06
    Elliott udržel Flyers ve hře! Hostující brankář se roztáhl na brankové čáře a zlikvidoval obrovskou šanci, kterou si vytvořil Nino Niederreiter!
    34:27 Nicolas AUBE-KUBEL - 4:3
     
    34:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující celek se dostává zpátky do hry! NICOLAS AUBE-KUBEL se dostal k puku na pravém kruhu a snadným nahozením překonal Reimera, který ani tentokrát nepředvedl zrovna podařený zákrok! Asistence: Kevin Hayes.
     
    34:03
    Po delší době se přerušuje hra! Aho totiž vypálil z levé strany útočného pásma, jenže první obránce Philadelphie jeho pokus srazil do ochranné sítě.
     
    33:45
    Jordan Martinook si najel na krásnou pobídku mezi kruhy, ale puk mu při pokusu o zakončení přeskočil přes čepel a skončil v moci prvního obránce.
     
    33:10
    Scott Laughton se rychlou brzdou v rohu útočného pásma zbavil napadajícího soupeře, jenže jeho brzda byla zbytečná. Nikdo v bílém se totiž neuvolnil.
     
    32:38
    Ivan Provorov se v rohu obranného pásma dostal k volnému puku a z otočky jej napálil do jízdy rychlému Girouxovi. Druhého jmenovaného odstavil od puku Edmundson.
     
    32:10
    Nečas se vrátil také za svou branku, kde vypomohl spoluhráčům s prací v obraně. Český hokejista následně poslal puk do středního pásma.
     
    31:28
    Martin Nečas si sjel na přihrávku na levý kruh, odkud chtěl vypálit forhendem, jenže v nejdůležitějším momentu promáchl a vůbec nezakončil.
     
    31:05
    Joel Edmundson udržel pro domácí celek kotouč na modré čáře. Hokejista Caroliny poslal přihrávku mezi kruhy, ale Foegele ve velké rychlosti pobídku nezasáhl.
     
    30:26
    Warren Foegele projel do útočného pásma, kde si připravil puk na forhend, ale jeho zakončení přizvedl hned první obránce do ochranné sítě. Vhazuje se po Elliottově pravici.
     
    30:10
    Erik Haula napadal rozehrávku Flyers v jejich obranném pásmu. Domácí hráč se obětavě vrhl pod nohy obránce, ale puk už v útočném pásmu neudržel.
     
    29:41
    Martin Nečas poslal dlouhou přihrávku do rohu útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu jeho pohyb nenásledoval. Nečas tak rovněž odjel na střídačku.
     
    29:10
    Elliott vyjel za svou klec a vypomohl hráčům Philadelphie s rozehrávkou. Hokejisté Caroliny ale rozehrávku skvěle napadali a dostali soupeře pod tlak.
     
    28:38
    Michail Vorobjov vyslal nebezpečné nahození před branku Hurricanes, jenže nikdo v bílém jeho pobídku netečoval. Sražený puk poté získali domácí obránci.
     
    28:10
    Travis Sanheim dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, jenže měl problémy se zpracováním a puk mu přeskočil přes čepel. Hosté se nemohou dostat do tempa.
     
    27:28
    Reimer si dal pozor na zakončení z pravé strany a ukryl puk mezi své betony. Gólman domácího celku následně puk udržel před dojíždějícím Rafflem.
     
    27:06
    Pesce udělal oblouček na modré čáře, využil prostoru, projel do lepší střelecké pozice, ale jeho viditelnou ránu zápěstím schoval brankář máchnutím lapačkou.
     
    26:35
    Andrej Svečnikov od modré čáry nahodil puk do útočného pásma, jenže hráči v červeném tentokrát mířili na střídačku. Zadáci Flyers tak mohou ukldnit hru.
     
    26:04
    Claude Giroux si od levého mantinelu vybruslil s kotoučem na forhendu na osu, jenže jeho dělovka jen zaduněla o zadní mantinel ledové plochy.
    24:57 Joel EDMUNDSON - 4:2
     
    24:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    Další zásah domácího celku a Carolina odskakuje do dvoubrankového vedení! Přihrávku na modrou čáru obdržel JOEL EDMUNDSON, který bez váhání vypálil a jeho dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Dougie Hamilton, Erik Haula.
     
    24:28
    Andrej Svečnikov projel středem kluziště do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale obránce v bílém dresu jeho pokus zablokoval.
     
    24:05
    Carolina po vstřelení své třetí branky v dnešním duelu nadále pokračuje v ofenzivním pojetí hry. Hokejisté v červených dresech se tlačí do útočného pásma.
    23:12 Jake GARDINER - 3:2
     
    23:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina otáčí vývoj dnešního utkání a poprvé se dostává do vedení! JAKE GARDINER se jako blesk z čistého nebe zjevil s kotoučem na levé straně útočného pásma a dělovkou příklepem propálil bezmocného brankáře! Asistence: Sebastian Aho, Warren Foegele.
     
    23:00
    Dougie Hamilton dostal přihrávku na pravou stranu, projel s pukem na modrou čáru, jenže jeho zakončení skončilo v rukavici pozorného brankáře.
     
    22:28
    Tyler Pitlick se z levého křídla prosmýkl před branku Caroliny, jenže Reimer mu na poslední chvíli vypíchl kotouč špičkou čepele a připsal si důležitý zákrok.
     
    22:04
    Až nyní se poprvé po změně stran přerušuje hra. Domácí Carolině totiž poněkolikáté v dnešním souboji nevyšla rozehrávka a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    21:39
    Domácí v plném počtu.
     
    21:18
    Travis Konecny projel po pravém křídle do útočného pásma a zkoušel Reimera překvapit zakončením z ostrého úhlu. Domácí brankář jeho pokus vyrazil.
     
    20:38
    Hráči Hurricanes se zmocnili volného puku a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za Elliottovu branku. Philadelphia musí začít nanovo.
     
    20:10
    Philadelphia uspěla na úvodním vhazování druhé části a ihned se vydala do útoku. Hostující celek v úvodu druhé periody ještě dohrává početní převahu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:08.
     
    Střely na branku: 16 – 8
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý duel plný branek! Už v první minutě šla Philadelphia do vedení, když se trefil Travis Konecny! O chvíli později navíc zužitkoval Voráčkovu práci druhou brankou Michael Raffl! Carolina však také našla své ofenzivní schopnosti a bleskově snížil Lucas Wallmark! Necelé čtyři minuty před první sirénou pak vyrovnal Warren Foegele! Do kabin se proto odchází za stavu 2:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Poprvé v utkání se bude vylučovat. Dvě minuty za podrážení dostává Erik Haula.
     
    19:25
    Jakub Voráček znovu napadal rozehrávku Caroliny v jejím obranném pásmu. Zkušený český útočník ale nyní přihrávku nezastavil a musí se vrátit do obrany.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:27
    Reimer měl dobře zakrytý výhled, ale i přesto si našel cestičku k nahození od modré čáry a vyrazil puk pravým ramenem. Hokejisté Caroliny mohou zaútočit.
     
    18:07
    Michael Raffl ustál souboj s obráncem a natlačil se před branku domácího mužstva. Jeho pokus o zakončení forhendem však skončil na vnějším oblouku branky.
     
    17:30
    Wallmark v rohu útočného pásma přišpendlil k mantinelu Couturiera. Druhý jmenovaný se po hitu dokázal rychle vzpamatovat a obrátil své bruslení na opačnou stranu.
     
    17:05
    Nino Niederreiter spěchal za vlastním nahozením do útočného pásma. Důrazný obránce se před něj ale natlačil tělem a nedal mu prostor k přihrávce před branku.
     
    16:28
    Po další rozehrávce Caroliny přizvedl jeden z hráčů Philadelphie kotouč na střídačku domácího mužstva. Hra je přerušena, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    16:08
    Aho projel do útočného pásma, nicméně místo zakončení poslal přihrávku na pravou stranu, čímž celou akci Hurricanes zabrzdil.
    15:27 Warren FOEGELE - 2:2
     
    15:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Carolina stáhla náskok soupeře ještě v úvodní periodě! Na neskutečnou přihrávku z rohu ledové plochy si před branku najel WARREN FOEGELE a pohotovou střelou pod břevno zaskočil Elliotta! Asistence: Jordan Staal, Jake Gardiner.
     
    15:10
    Travis Sanheim hledal dlouhou přihrávkou Jakuba Voráčka, který puk jenom protečoval za branku, kde si pro něj dojel jeden z obránců v červeném dresu.
     
    14:28
    Dzingel se tlačil mezi dva obránce v dresu Flyers, jenže ti byli dostatečně důrazní. Jeden z nich Dzingela odstavil tělem a druhý zadák odehrál puk za modrou čáru.
     
    14:05
    Provorov udělal oblouk v obranném pásmu a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také domácí kouč.
     
    13:18
    Nepovedená rozehrávka se ťed střídá na obou stranách. Další příliš prudkou přihrávku na modrou čáru vyslal hostující Provorov. Hra se v první části hodně kouskuje.
     
    13:01
    Elliott si dal pozor na ránu od modré čáry, kterou jeho směrem poslal Pesce. Hostující brankář tentokrát kotouč čistě viděl a ukryl jej mezi betony.
     
    12:25
    Giroux nahodil puk ze středního pásma do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu za jeho pobídkou nepokračoval a zadáci Hurricanes puk bez problémů odehráli.
     
    12:05
    Další zakázané uvolnění na straně domácího mužstva. Carolina zatím hraje spíše na brejky a občas je nahození do útočného pásma prostě příliš prudké.
     
    11:23
    Elliott byl jedním z dojíždějících hráčů Caroliny doslova dovezen do branky a podle všeho si nějakým způsobem přivodil zranění. Uvidíme, zda bude nadále pokračovat.
     
    11:10
    Travis Konecny si vzal odražený puk na pravé straně útočného pásma, ukázal divákům rychlý obrat, ale jeho nahození prolétlo kolem přední tyčky.
     
    10:35
    Reimer přitěsnil beton k pravé tyči své branky a nepustil puk potřetí za svá záda. Odražený kotouč poté získali domácí, kteří jej vyvezli do bezpečí.
     
    10:10
    Je za námi sotva polovina první třetiny a už jsme viděli tři branky. Dnešní soupeři vlétli do souboje opravdu hodně aktivně a zatím přinášejí ofenzivní hody.
    09:40 Lucas WALLMARK - 1:2
     
    09:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina dokázala bleskově odpovědět! Zatím je to parádní utkání. Elliott vyrazil puk po nahození z pravé strany jen před sebe a důrazný LUCAS WALLMARK jej na druhý pokus doklepl do branky! Asistence: Brock McGinn, Jordan Martinook.
    08:57 Michael RAFFL - 0:2
     
    08:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia pokračuje ve skvělém vstupu do utkání a přidává také druhou branku! Rozehrávku Caroliny zastavil Voráček, který ještě přihrál MICHAELU RAFFLOVI, který si kličkou vychutnal bezmocného Reimera. Asistence: Jakub Voráček.
     
    08:23
    Philadelphia si ze sílícího tlaku Hurricanes pomohla jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se po levici Elliotta.
     
    08:02
    Jordan Staal získal odražený puk v rohu útočného pásma, poslal forhendovou přihrávku mezi kruhy, jenže nikdo v červeném opět nezakončil.
     
    07:32
    Až nyní se po delší době přerušuje hra! Domácí Carolina totiž pokazila rozehrávku a kotouč prolétl na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Reimerem.
     
    07:12
    Haydn Fleury poslal přihrávku do rohu útočného pásma, jenže zadáci Flyers byli u kotouče ještě před hokejisty domácího celku a bez problémů uklidnili rozehrávku.
     
    06:41
    Brett Pesce počkal s rozehrávkou za vlastní brankou. Domácí hráč následně poslal kotouč na útočnou modrou čáru, ale domácí do pásma neprošli.
     
    06:12
    Martin Nečas zavezl puk do útočného pásma, udělal krátký oblouk a našel spoluhráče na modré čáře. Následnou ránu obětavým zákrokem srazil k mantinelu Provorov.
     
    05:33
    Slavin na opačné straně zkoušel překvapit brankáře nahozením od levého mantinelu, jenže jeho pobídka byla pro změnu nepřesná. Carolina ale nadále drží pásmo.
     
    05:10
    Warren Foegele se musel vypomoci domácí obraně. Hráč Caroliny zastavil prudkou přihrávku soupeře podél hrazení a bekhendem vyhodil puk za modrou čáru.
     
    04:41
    Aho se natlačil do útočného pásma, kde si navedl puk na střelu forhendem, ale jeho táhlý pokus se zastavil na bruslích prvního obránce.
     
    04:15
    Ivan Provorov nedokázal odehrát kotouč za modrou čáru a Carolina se usadila v útočném pásmu. Domácí celek teď může kombinovat v nebezpečném prostoru.
     
    03:35
    Aho našel rozjetého Martina Nečase, jenže akci domácí Caroliny zastavuje hvizd čárového rozhodčího, který odpískal postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    03:03
    Reimer měl další velké problémy s nahozením z levé strany! Domácímu brankáři kotouč propadl mezi rukou a tělem, ale proskákal těsně vedle branky!
     
    02:38
    Travis Konecny se po pravém křídle opět prohnal do útočného pásma, jenže jeho střela zápěstím prolétla vysoko nad břevnem klece domácího celku.
     
    02:02
    Andrej Svečnikov se dostal do samostatného úniku, který se pokusil zakončit střelou mezi nohami, jenže Elliott vytáhl neskutečný zákrok pravým betonem!
     
    01:27
    Slavin nahodil puk od modré čáry směrem k hostující kleci, jenže před brankou Philadelphie neclonil nikdo v bílém dresu, kdo by pomalé nahození tečoval.
     
    01:10
    Elliott si dal pozor na nahození ze středního pásma a ukryl kotouč do připraveného lapačky a před dotírajícím Ahem raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici.
    00:37 Travis KONECNY - 0:1
     
    00:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se hned v úvodní minutě dnešního duelu dostávají do vedení! TRAVIS KONECNY se na pravé straně útočného pásma dostal do střelecké pozice a nahozením překonal Reimera, který u této branky rozhodně nemá čisté svědomí! Asistence: Robert Hägg, Claude Giroux.
     
    00:10
    Carolina uspěla na úvodním vhazování první třetiny. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale Aho nedokázal kotouč protečovat na své spoluhráče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
     
    Oba týmy už nastupují na led. Carolina bude hrát v červeném, zatímco Flyers obléknou bílou sadu dresů.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o pár minut později.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Předpokládané sestavy:

    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Gardiner, Edmundson, H. Fleury – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Foegele, J. Staal, Svečnikov – Nečas, Haula, Dzingel – Martinook, Wallmark, B. McGinn.

    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Gostisbehere, Hägg – Konecny, Couturier, Giroux – Aube-Kubel, K. Hayes, J. van Riemsdyk – Voráček, M. Raffl, Pitlick – Farabee, M. Vorobjov, Laughton..
     
    Češi a Slováci

    Petr Mrázek (CAR) – 28 zápasů, 90%
    Martin Nečas (CAR) – 38 zápasů, 9 gólů, 14 asistencí
    Jakub Voráček (PHI) – 42 zápasů, 8 gólů, 25 asistencí
     
    Vzájemné zápasy

    22.11.2019 Carolina – Philadelphia 3:5
    6.11.2019 Philadelphia – Carolina 4:1
     
    Carolina Hurricanes

    Domácí Carolina je na tom o něco lépe. Hurricanes ve dvaačtyřiceti duelech vybojovali padesát bodů a zatím drží sedmou příčku Východní konference. Na svého dnešního soka mají k dobru náskok jediného bodu. Na svém ledě navíc Carolina nepatří mezi nejlepší týmy v NHL. V posledním duelu navíc prohrála 1:3 s Tampou Bay. Nejproduktivnějším hráčem je Rus Andrej Svečnikov s jednačtyřiceti body.
     
    Philadelphia Flyers

    Philadelphia zatím prožívá spíše průměrný ročník NHL. Flyers budou muset opět bojovat o účast v bojích o Stanley Cup. Po dvaačtyřiceti odehraných duelech má Philadelphia na svém kontě čtyřicet devět bodů a zatím drží devátou pozici Východní konference. Za osmou Floridou však zaostává jen o skóre. V posledním duelu Flyers prohráli 2:6 na ledě Arizony. Nejproduktivnějším hráčem Philadelphie je Konecky s třiceti šesti body.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Carolina Hurricanes a Philadelphia Flyers. Duel začíná hodinu po půlnoci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Wallmark (B. McGinn, Martinook), 16. Foegele (J. Staal, Gardiner), 24. Gardiner (Aho, Foegele), 25. Edmundson (D. Hamilton, Haula), 62. D. Hamilton (Aho, Nečas) – 1. Konecny (Hägg, Giroux), 9. M. Raffl (Voráček), 35. Aube-Kubel (K. Hayes), 56. Sanheim (P. Myers, Couturier)


    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Gardiner, Edmundson, H. Fleury – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Foegele, J. Staal, Svečnikov – Nečas, Haula, Dzingel – Martinook, Wallmark, B. McGinn.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Gostisbehere, Hägg – Konecny, Couturier, Giroux – Aube-Kubel, K. Hayes, J. van Riemsdyk – Voráček, M. Raffl, Pitlick – Farabee, M. Vorobjov, Laughton.

    Rozhodčí: Joannette, Luxmore – Flemington, Daisy

    Diváci: 15 072
    thejrc.org