Dvůr Králové n. L. – Bílina 3:2 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Kopřivnice – Žďár n/S 2:3 (po pr.)
Opava – SHK Hodonín 2:3 (po pr.) | Písek – Kobra 2:8 (kon.) | Mostečtí Lvi – Děčín 8:2 (kon.)
Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | David Servis – Klatovy 2:3 (kon.) | Tábor – Příbram 4:3 (kon.)
Jablonec n/N – Řisuty 0:5 (kon.) | Nová Paka – Vrchlabí 2:5 (kon.) | China Golden Dragon – Kolín 1:11 (kon.)
konec
China Golden Dragon
1:11 (0:4, 0:4, 1:3)
SC Marimex Kolín
Sobota 11.01.2020, 18:30 • Zimní stadion, Slaný • 2. liga skupina Střed (ČR) • 30. kolo
Partner:
     
    59:43
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté zvítězí o deset gólů! Před nebohým Wangem zůstali sami hned tři hráči Kolína. Zakončení vyšlo na VÁCLAVA JANKOVSKÉHO, který zakončoval do prázdné klece. Asistence: Dominik Zumr a Jan Stehlík.
     
    51:48
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté dvě sekundy před koncem oslabení kompletují desítku! Trefil se MAREK NĚMEC. Asistence: Martin Barták a Radek Jelínek.
     
    43:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté se vracejí na rozdíl osmi gólů! Po nahrávce Malého se prosadil JAKUB SEMIRÁD. Asistence: Josef Malý a Robin Martínek.
     
    41:51
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    Domácí se dočkali čestného úspěchu! Martin Bláha nahrál mezi kruhy TCHIENOVI I KUANOVI a ten vystřelil mimo dosah Sejpala. Asistence: Martin Bláha..
     
    38:40
    Kozlové právě vstřelili branku!
    O 18 sekund později se hosté trefují znovu! Marek Němec nabil MARTINOVI BARTÁKOVI a ten zamířil přesně. Asistence: Marek Němec a Luboš Kozák.
     
    38:22
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté dlouhou přesilovku nevyužili, trefují se až těsně po jejím skončení! Na 0:7 zvyšuje VÁCLAV JANKOVSKÝ. Asistence: Jan Stehlík.
     
    28:40
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté nejprve nepotrestali chybu v rozehrávce soupeře, jelikož Zumr v gólové šanci ještě nahrával. Litovat ale nemusejí. Vzápětí totiž vysunul Marek Němec svou přihrávkou útočícího obránce BOHUMILA SLADKÉHO, který byl rozjetý na pravém křídle a příklepem propálil Wanga. Asistence: Marek Němec.
     
    24:08
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají pátý gól! Pěknou souhru se Stehlíkem a Jankovským zakončil střelou do protipohybu přesouvajícího se gólmana DOMINIK ZUMR. Asistence: Václav Jankovský a Jan Stehlík.
     
    17:35
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A máme tu čtvrtý zásah Kolína! Mezi střelce se zapisuje také JAN STEHLÍK – 0:4. Asistence: Václav Jankovský a Dominik Zumr.
     
    17:12
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují na rozdíl tří branek! Podruhé v zápase se prosazuje JOSEF MALÝ. Asistence: Václav Jankovský a Petr Pýcha.
     
    16:19
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté při hře 4 na 4 navyšují své vedení! Od modré čáry vypálil JAN HANZL a puk skončil až za Wangem. Asistence: Dominik Zumr.
     
    03:03
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté se prosadili až zhruba 20 sekund po skončení jejich početní výhody. Skóre zápasu otevřel kapitán Kolína JOSEF MALÝ. Asistence: Marek Březina a Petr Pýcha.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 42. Kuan (Bláha) – 4. Malý (Březina, Pýcha), 17. Hanzl (Zumr), 18. Malý (Jankovský, Pýcha), 18. Stehlík (Jankovský, Zumr), 25. Zumr (Jankovský, Stehlík), 29. Sladký (Němec), 39. Jankovský (Stehlík), 39. Barták (Němec, Kozák), 44. Semirád (Malý, Martínek), 52. Němec (Barták, Jelínek), 60. Jankovský (Zumr, Stehlík)


    China Golden Dragon: Chan Wang ( Pcheng-fej Chan) – Kuan, Zich, S', Jü-chang Chan (A), Siao-tung Wang, J. Kučera – Siang (C), Husarik (A), Jao, Ming-ťüe Li, Čchu, Čang, Nagy, Chang Li, Čou, Bláha, Ma.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Hermann) – Březina, Pýcha, Barták, Sladký, Hanzl, Nutil, Jelínek – Martínek, Jankovský, Procházka, Semirád, Němec, Malý (C), Kozák, Stehlík, Zumr (A).

    Rozhodčí: Malota – Kučera, Zimmermann
    bahis siteleri