Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
8:4 (3:0, 4:3, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 13.01.2020, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Domácí Brian Boyle dnes nastoupil k jubilejnímu 800. zápasu
     
    58:40
    Domácí Brett Connolly to přehnal na pravém křídle s forčekingem a byl vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    55:47
    Mike Hoffman mohl zkompletovat hattrick, jenže jeho první střela skončila na tyči a druhou od modré čáry poté Michael Hutchinson zachytil!
     
    55:36
    Frank Vatrano mohl skórovat po trestném střílení, jenže těsně minul levou tyč brány!
     
    55:36
    Cody Ceci zezadu jasně zahákoval Franka Vatrana v samostatném úniku a následuje tedy trestné střílení!
    53:11 Cody Ceci skóroval pomocí vysoké hole, gól tedy neplatí
     
    53:11
    Toronto právě vstřelilo branku, která neplatí!
    Cody Ceci překonal sedícího Chrise Driedgera, který se mu po vyjetí zpoza brány snažil puk vypíchnout, jenže puk zasáhl nad úrovní horní tyče a jeho sklepnutí tedy pátý gól Toronta nepřineslo! Skóre dnešního zápasu zůstává 8:4.
    44:33 Mike HOFFMAN - 8:4
     
    44:33
    Florida právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN vypálil na bodu pravého kruhu a jeho střela bez přípravy v přesilové hře zamířila pod horní tyč odkryté brány! Útočník Jonathan Huberdeau si připsal asistenci a s počtem 420 bodů se teď stává nejproduktivnějším hráčem v historii organizace Floridy! Rekord. Asistence: Jonathan Huberdeau a Jevgenij Dadonov. (8:4)
     
    44:10
    Justin Holl fauloval rozjetého Vincenta Trochecka a také on dostal dvě minuty za podrážení. Další trest.
     
    43:32
    Brian Boyle mohl skórovat z pravého kruhu pro buly, jenže Michaela Hutchinsona zachránila horní tyč, od které se puk odrazil zpět do hry!
     
    42:06
    Cody Ceci dostal dvě minuty za podrážení a Florida si zahraje vůbec první přesilovou hru v dnešním utkání.
    40:34 Mitchell MARNER - 7:4
     
    40:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MITCHELL MARNER si nyní najel před bránu na přihrávku Zacha Hymana z levého křídla a pravou bruslí puk poslal do sítě, na brankové čáře ho ale ještě tečoval hokejkou, takže gól platí! Toronto snížilo a je to o tři góly. Asistence: Zach Hyman.
    35:26 John TAVARES - 7:3
     
    35:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JOHN TAVARES rychle zamíchal s pukem na ose útočného pásma a střelou zápěstím z vrcholu mezikruží zamířil nad lapačkou Chrise Driedgera do pravého horního rohu brány! Korekce hostí. Asistence: William Nylander a Alexander Kerfoot.
    33:00 Mitchell MARNER - 7:2
     
    33:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MITCHELL MARNER si nabruslil u pravé tyče na skvělou bekhendovou přihrávku Zacha Hymana zpoza brány a bez přípravy z blízkosti zamířil mezi betony Chrise Driedgera! Maple Leafs snížili na 7:2. Asistence: Zach Hyman a Tyson Barrie.
    32:38 Jonathan HUBERDEAU - 7:1
     
    32:38
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU si najel mezi kruhy na přihrávku Aleksandera Barkova z pravého křídla a po nádherném bekhendovém blafáku u pravé tyče puk zasunul do sítě, čímž vyrovnal rekord v počtu bodů organizace, který činí 419 bodů! Asistence: Aleksander Barkov a Riley Stillman.
     
    28:44
    Aleksander Barkov na pravém křídle vyrazil do přečíslení tři na dva a krásnou přihrávkou našel v mezikruží Jonathana Huberdeaua, který chtěl zamířit k pravé tyči, Michael Hutchinson ho ale vychytal! Parádní zákrok brankáře Maple Leafs.
    25:46 Vincent TROCHECK - 6:1
     
    25:46
    Florida právě vstřelila branku!
    VINCENT TROCHECK vybojoval kotouč v blízkosti obranné modré čáry a podél trestných lavic poté vyrazil do rychlého protiútoku, který zakončil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování osobně, a jeho nádherná střela zápěstím pak zamířila nad lapačkou Michaela Hutchinsona do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 6:1! Bez asistence.
    23:30 Zach HYMAN - 5:1
     
    23:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs sice vypálili od modré čáry nepřesně, jenže puk se od hrazení za bránou odrazil k levé tyči, kde si ho levou bruslí rychle přikopl ZACH HYMAN a bekhendem poté z obrovské blízkosti zamířil pod horní tyč! První gól Maple Leafs. Asistence: Morgan Rielly a Kasperi Kapanen.
    22:25 Frank VATRANO - 5:0
     
    22:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Aleksander Barkov vybojoval kotouč před střídačkami a vyrazil do rychlého protiútoku, který u levé tyče brány vyšperkoval zpětnou přihrávkou, a FRANK VATRANO během oslabení poté skóroval mezi betony střídající Michaela Hutchinsona! Asistence: Aleksander Barkov.
     
    21:29
    Mike Hoffman byl vyloučen na dvě minuty za držení a Leafs mají k dispozici druhou přesilovou hru v zápase.
     
    20:49
    Střídání v týmu Toronto Maple Leafs: ze hřiště odchází Frederik Andersen, přichází Michael Hutchinson.
    20:49 Michael MATHESON - 4:0
     
    20:49
    Florida právě vstřelila branku!
    MICHAEL MATHESON na levém křídle vypálil od modré čáry po pěkné zpětné přihrávce Vincenta Trochecka a puk pod levým betonem Frederika Andersena zamířil ke vzdálenější pravé tyči sítě! Frederik Andersen inkasoval po každé třetí střele Panthers a opustil bránu. Panthers vedou 4:0. Asistence: Vincent Trocheck a Brett Connolly.
    16:06 Představení brankářů: Chris Driedger a Frederik Andersen
     
    16:06
    Noel Acciari vyhodil puk přes ochranné sklo a byl poté vyloučen na dvě minuty za zdržování hry. Přesilovka.
    13:39 Mike HOFFMAN - 3:0
     
    13:39
    Florida právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN skóroval ve čtvrtém zápase v řadě, když na bodu levého kruhu napřáhl po rychlém protiútoku k pěkné střele zápěstím a nad vyrážečkou Frederika Andersena vymetl přední levý horní roh brány! Florida udeřila! Asistence: Dominic Toninato a Frank Vatrano.
    03:47 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    03:47
    Florida právě vstřelila branku!
    ALEKSANDER BARKOV si najel před bránu na krásnou přihrávku Marka Pysyka zpoza brány Toronta a po ledě zamířil vedle pravého betonu Frederika Andersena k levé tyči! Panthers vedou 2:0. Asistence: Mark Pysyk a Colton Sceviour.
    01:49 Josh BROWN - 1:0
     
    01:49
    Florida právě vstřelila branku!
    JOSH BROWN si najel na vzdálenější pravé tyči na nahození Bretta Connollyho z levé strany a poté skvělou tečí puk o lapačku Frederika Andersena usměrnil k přední tyči! Panthers rychle udeřili. Asistence: Brett Connolly a Vincent Trocheck.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Brown (Connolly, Trocheck), 4. Barkov (Pysyk, Sceviour), 14. Hoffman (Toninato, Vatrano), 21. Matheson (Trocheck, Connolly), 23. Vatrano (Barkov), 26. Trocheck, 33. Huberdeau (Barkov, Stillman), 45. Hoffman (Huberdeau, Dadonov) – 24. Hyman (Rielly, Kapanen), 33. Marner (Hyman, Barrie), 36. Tavares (W. Nylander, Kerfoot), 41. Marner (Hyman)


    Florida Panthers: Driedger (Montembeault) – Ekblad (A), Matheson, Brown, Yandle, Strålman, Stillman, Pysyk – Dadonov (C), Barkov, Huberdeau – Acciari, Trocheck (A), Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – B. Boyle, Sceviour. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (21. Hutchinson) – Barrie, Rielly (A), Holl, Dermott, Ceci, Marinčin – Marner, Matthews (A), Hyman – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – Kapanen, Engvall, A. Johnsson – Spezza, Brooks, F. Gauthier. Hlavní trenér. Sheldon Keefe.

    Rozhodčí: Brad Meier, Dan O'Halloran. Čároví: Darren Gibbs, Brad Kovachik

    Diváci: 15535
    bahis siteleri