Detroit – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Carolina – Anaheim 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 1:7 (kon.)
NY Islanders – Washington 4:6 (kon.) | Edmonton – Arizona 7:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 5:3 (kon.)
Ottawa – Calgary 5:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:7 (0:3, 1:2, 0:2)
Tampa Bay Lightning
Sobota 18.01.2020, 02:15 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:45 Alex KILLORN - 1:7
     
    50:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ano, už je to výrazný debakl. Brossoit první střelu vyrazil před sebe, čehož využil ALEX KILLORN, který si sjel k brance z druhé vlny a poslal svou dorážku pod horní tyč. Asistence: Mitchell Stephens, Michajl Sergačjov.
    47:48 Anthony CIRELLI - 1:6
     
    47:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Šťastný, ale platný gól a zkompletovaný hattrick! ANTHONY CIRELLI chtěl střílet už v levém kruhu, ale puk mu sjel po čepeli. Přesto zůstal v jeho držení a útočním Tampy se rozhodl přihrát na pravou stranu. K adresátovi však kotouč nedoputoval, jelikož si ho holí srazil bránící hráč Winnipegu do vlastní branky. Asistence: Ondřej Palát.
    31:45 Jack ROSLOVIC - 1:5
     
    31:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácím se konečně vyplatila jejich střelecká aktivita a Vasilevskij poprvé kapituluje. JACK ROSLOVIC dokázal před brankovištěm obehrát hostujícího brankáře. Asistence: Mathieu Perreault.
    31:10 Carter VERHAEGHE - 0:5
     
    31:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté střílí další gól! Z hranice kruhů se prosadil CARTER VERHAEGHE, který zvyšuje na 5:0! A na Hellebuycka je to už příliš a odchází z ledu, místo něj dochytá zápas Brossoit. Asistence: Ryan McDonagh.
    27:21 Nikita KUČEROV - 0:4
     
    27:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky přidávají čtvrtou branku a pomalu proměňují tento zápas v debakl Winnipegu. Brayden Point vybojoval puk zpět do svého držení u pravého mantinelu, přiblížil se k brankovišti a nahrál nalevo k NIKITU KUČEROVOVI, který zakončoval do odkryté branky! Asistence: Brayden Point, Steven Stamkos.
    19:07 Anthony CIRELLI - 0:3
     
    19:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    ANTHONY CIRELLI se dostal k samostatnému nájezdu, vyrazil za obranu soupeře a rychle posll puk brankáři Winnipegu jeho. Asistence: Ondřej Palát.
    12:21 Nikita KUČEROV - 0:2
     
    12:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Parádní akci Tampy, Stevem Stamkos a NIKITA KUČEROV se dostali za obranu a druhý jmenovaný zasunul puk do branky domácích. Asistence: Steven Stamkos, Brayden Point.
    09:27 Anthony CIRELLI - 0:1
     
    09:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Mezi kruhy v obranném pásmu Winnipegu se střelecky prosadil ANTHONY CIRELLI, který otevírá skóre zápasu. S vypracováním výborné střelecké pozice mu pomohl Ondřej Palát. Asistence: Ondřej Palát, Tyler Johnson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 32. Roslovic (Perreault) – 10. Cirelli (Palát, T. Johnson), 13. Kučerov (Stamkos, B. Point), 20. Cirelli (Palát), 28. Kučerov (B. Point, Stamkos), 32. Verhaeghe (McDonagh), 48. Cirelli (Palát), 51. Killorn (Stephens, Sergačjov)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (32. Brossoit) – D. Kulikov, Morrissey, Pionk, Niku, Sbisa, Bitetto – Laine, Scheifele, Connor – Ehlers, Copp, Wheeler – Roslovic, Lowry, Perreault – Appleton, N. Shore, G. Bourque.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh, Shattenkirk, Sergačjov – Kučerov, T. Johnson, Palát – B. Point, Cirelli, Stamkos – Killorn, Paquette, Maroon – Gourde, Stephens, Verhaeghe.
    bahis siteleri