Detroit – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Carolina – Anaheim 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 1:7 (kon.)
NY Islanders – Washington 4:6 (kon.) | Edmonton – Arizona 7:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 5:3 (kon.)
Ottawa – Calgary 5:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
St. Louis Blues
Sobota 18.01.2020, 21:08 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Gabriel LANDESKOG - 5:3
     
    59:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Na jedné straně nepřesně zakončil z levé strany David Perron, a tak se kotouče zmocnilo Colorado, které znovu udeřilo! Pierre-Édouard Bellemare přihrál do středního pásma, kde se ocitl GABRIEL LANDESKOG, jenž přejel modrou čáru a trefil prázdnou svatyni. Asistence: Pierre-Édouard Bellemare a Nathan MacKinnon.
    47:23 Alex PIETRANGELO - 4:3
     
    47:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Závěr zápasu bude velice zajímavý, protože průběžný stav je pouze o jedinou branku! David Perron přihrál z rohu na zadní tyč, odkud se s ledovým klidem prosadil ALEX PIETRANGELO. Asistence: David Perron a Zachary Sanford.
    36:48 André BURAKOVSKY - 4:2
     
    36:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A znovu branka na první tyč, po které Colorado odskakuje do dvoubrankového vedení! ANDRÉ BURAKOVSKY se protáhl kolem obránce a zamířil do pravého kruhu, z něhož zamířil přesně k tyči. Hostující trenér se tak rozhodl stáhnout ze hry Jordana Binningtona. Asistence: Nikita Zadorov a Ian Cole.
    36:26 Cale MAKAR - 3:2
     
    36:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ofenzivní obránce CALE MAKAR si dlouho hledal střeleckou pozici, až se posunul na vrchol pravého kruhu, odkud zamířil přesně pod horní tyčku. Domácí bek využil clony, o kterou se před brankou postaral Mikko Rantanen. Bez asistence.
    27:48 Tyson JOST - 2:2
     
    27:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Zprava mířil sám na brankáře André Burakovsky, který trefil jen jeho beton. Celou akci ještě dojel TYSON JOST, který zamířil přesně a srovnal průběžný stav zápasu. Asistence: André Burakovsky a Ian Cole.
    21:06 Oskar SUNDQVIST - 1:2
     
    21:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon ztratil kotouč ve středním pásmu a založil tak akci soupeře, která skončila gólem! Ryan O'Reilly se otočil kolem soupeře a přihrál před branku, kam si najel OSKAR SUNDQVIST. Hostující útočník předvedl dlouhou kličku, po níž vystřelil po ledě. Kotouč projel pod betonem až za brankovou čáru. Asistence: Ryan O'Reilly a Zachary Sanford.
    18:04 David PERRON - 1:1
     
    18:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V přesilové hře je vyrovnáno! Od modré čáry vystřelil Alex Pietrangelo, jehož pokus byl sražen k mantinelu, kde výborně zapracoval Ryan O'Reilly. Následně byla k vidění přihrávka přes celou šířku pásma a byl to DAVID PERRON, kdo zamířil přesně. Jeho rána totiž letěla kolem betonu k pravé tyči. Asistence: Ryan O'Reilly a Alex Pietrangelo.
    03:41 Nathan MACKINNON - 1:0
     
    03:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    To je výborný vstup do zápasu pro Laviny! Finskému mladíkovi utekl kotouč, kterého se zmocnil Samuel Girard, jenž přes brankoviště poslal kotouč na zadní tyč, kde se nacházel pohotový NATHAN MACKINNON. Výborný útočník pak neměl problém zamířit do odkryté branky. Asistence: Samuel Girard a Mikko Rantanen.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. MacKinnon (Girard, Rantanen), 28. Jost (Burakovsky, Cole), 37. Makar, 37. Burakovsky (Zadorov, Cole), 60. Landeskog (Bellemare, MacKinnon) – 19. Perron (R. O'Reilly, Pietrangelo), 22. Sundqvist (R. O'Reilly, Sanford), 48. Pietrangelo (Perron, Sanford)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – Makar, Graves, E. Johnson, Girard, Zadorov, Cole – Rantanen, MacKinnon, Landeskog – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – Compher, Bellemare, Calvert – Nieto, Jost, Kameněv.
    St. Louis Blues: Binnington (37. Allen) – Pietrangelo, Dunn, Faulk, Bouwmeester, Bortuzzo, Gunnarsson – Sundqvist, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Sanford – Bozak, Thomas, Steen – Barbašev, J. de La Rose, MacEachern.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Hebert – Mach, Shewchyk

    Diváci: 18 132
    bahis siteleri