Vítkovice – Otrokovice 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Česká Lípa 8:0 (kon.)
po prodl.
1. SC TEMPISH Vítkovice
5:4 (1:2, 1:0, 2:2 - 1:0)
PSG Panthers Otrokovice
Sobota 18.01.2020, 17:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    61:42 Jan ŠEBESTA - 5:4
     
    61:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Napodruhé už Rýparovi přihrávka vyšla a proměnila se v rozhodující asistenci. Místo Sladkého tentokrát pálil z pravé strany JAN ŠEBESTA, Michajlovič se nezvládl přesunout a zastavit jeho ránu. Vítkovicím tak vyšla rozhodující powerplay a oplatily svému soupeři podzimní porážku po základní hrací době. Asistence: Josef Rýpar.
     
    59:44
    Rozhodnout mohl Gattnar. Sám před brankářem neustál tíhu okamžiku.
     
    54:58
    Závar před brankou hasí pravá noha Michajloviče. Důležitý zákrok, který drží Otrokovice ve hře o body.
    51:36 Josef RÝPAR - 4:4
     
    51:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a máme srovnáno. Po nedůsledném vyhození hostující obrany se míčku zhostil Tomáš Sladký, ve správnou chvíli ho předal na JOSEFA RÝPARA a ten už si věděl rady. Tvrdá střela do horního rohu znamená další změnu stavu. Asistence: Tomáš Sladký.
    50:44 Lukáš ŘEZANINA - 3:4
     
    50:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To ale Otrokovice neměly dělat. Z následné standardní situace se ke střele vytočil Lukáš Hájek. Jeho pokus Michajlovič s pomocí spoluhráčů ještě zastavil, z následné vzdušné šermované však jako vítěz vzešel LUKÁŠ ŘEZANINA. Svou trefou snižuje náskok soupeře. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    46:36
    Rýpar se opřel do rány z první a pomalu zvedal ruce ke stropu haly. Jenže Michajlovič přiskočil jako panter ke své levé tyči a míček v poslední chvíli zachytil před brankovou čárou.
     
    45:00
    Hosté si neberou servítky, teď to ale přehnali v diskuzích s rozhodčím. Vítkovice dostanou šanci na snížení po nesportovním chování Pšenčíka.
    42:55 Jakub HAŠA - 2:4
     
    42:55
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak tahle dvojka slaví úspěch. Nehila předvedl výbornou obrannou hru u levého mantinelu a po zisku balónku se ke střele z větší vzdálenosti odhodlal JAKUB HAŠA. Ten i v pádu našel recept na domácího brankáře. Stejné duo v obráceném gardu navyšuje už na 2:4. Asistence: Peter Nehila.
    40:43 Peter NEHILA - 2:3
     
    40:43
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Z protiútoku se ovšem znovu radují hosté. Jakub Haša se po pravé straně dostal k přihrávce do předbrankového prostoru a připravený slovenský útočník PETER NEHILA natřikrát dostrkal míček za záda brankáře. Asistence: Jakub Haša.
    22:46 Ondřej SIDUNOV - 2:2
     
    22:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď už se ale domácí dočkali vyrovnání. Gattnar poslal balónek na levou polovinu hřiště a ONDŘEJ SIDUNOV táhlou ranou našel prostor nad ramenem hostujícího gólmana. Asistence: Rostislav Gattnar.
     
    20:11
    Na trestnou lavici míří Kvapil, který sekl svého soupeře při zakončení.
     
    19:50
    Bräuer těsně před koncem třetiny napálil tyč. Střela šla ze středu hřiště a Michajlovič se k ní nestihl dostat.
     
    17:42
    Dobrou šanci na srovnání dostal Hájek. Míček navezl až před Michajloviče, ten ale dokázal neposednou střelu zkrotit v náručí.
    12:51 Michal NAGY - 1:2
     
    12:51
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Přichází další branka hostí. František Vykopal se z levé strany natlačil před gólmana Součka, který míček neudržel ve své výstroji a MICHAL NAGY vyslal nechytatelný pokus zhruba metr od brankové čáry. Asistence: František Vykopal.
    03:38 Šimon KUCZERA - 1:1
     
    03:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Velmi rychlá reakce domácího celku. Zmatku před brankářem Michajlovičem dokázal využít ŠIMON KUCZERA, který byl dostatečně aktivní a důrazný. Míček pak protlačil do sítě. Asistence: Lukáš Hájek.
    03:10 Filip HRABAL - 0:1
     
    03:10
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Chvíli na to však přichází ztráta Jana Šebesty a osamocený FILIP HRABAL poprvé v utkání překonává brankáře Součka. Jeho střela tahem zapadla do horních pater branky. Asistence: Lukáš Pešat.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 4. Kuczera (Hájek), 23. Sidunov (Gattnar), 51. Řezanina (Hájek), 52. Rýpar (Sladký), 62. Jan Šebesta (Rýpar) – 4. Hrabal (Pešat), 13. Mich. Nagy (Vykopal), 41. Nehila (Haša), 43. Haša (Nehila)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Kuczera, Sidunov, Řezanina, Nehera, Hubálek – Hrubý, Firda, Sladký – Gattnar, Jan Šebesta, Rýpar – Hájek, Hatala, Bräuer – Besta.
    PSG Panthers Otrokovice: Majrich (Michaljovič) – Szweda, Kostka, Zimmer, Mich. Nagy, Kvapil – Červenka, Hrabal, Koláčný – Gál, Pešat, Haša – Pšenčík, Vykopal, Petřík – Nehila.

    Rozhodčí: Drápal, Pospíšil

    Diváci: 215
    bahis siteleri