SHK Hodonín – Nový Jičín 2:3 (po s.n.) | Trutnov – Děčín 5:3 (kon.) | Příbram – Kolín 10:2 (kon.)
Nová Paka – Dvůr Králové n. L. 3:2 (3:2 po s.n.) | Šumperk – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Klatovy – Písek 7:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Bílina 10:1 (kon.) | Žďár n/S – Opava 3:4 (0:2 po s.n.) | Kobra – Tábor 5:6 (0:2 po s.n.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 3:5 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | China Golden Dragon – David Servis 0:11 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Kobra Praha
5:6 (2:2, 3:0, 0:3 - 0:1)
HC Tábor
Sobota 18.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 2. liga skupina Střed (ČR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Tábor.
    Autorem vítězné branky je JAKUB MATUŠÍK.
     
    56:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! JAKUB MATUŠÍK naznačil, že půjde doleva, pak si ale výborně přehodil puk na bekhend a jednoduše skóroval za záda přesouvajícího se Lukáše Sochůrka. Bez asistence.
     
    48:50
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je to o jednu branku! Nahození Dominika Havelky ze střední vzdálenosti vyrazil Lukáš Sochůrek pouze před sebe, kde se ke gólové dorážce k pravé tyči dostal JAN BÁRTA. Asistence: Dominik Havelka, Kamil Černý.
     
    45:22
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak tohle ještě možná bude drama! DOMINIK HAVELKA po přihrávce zpoza branky od Dominika Řepíka z bezprostřední blízkosti domácí branky prostřelil přesouvajícího se Lukáše Sochůrka, vedení Kobry se tak zúžilo na dvě branky. Asistence: Dominik Řepík, Patrik Zayml.
     
    39:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobře se střelecky daří! ALEŠ KNESL si po přihrávce od Aleše Furcha sjel do prostoru mezi levým kruhem a modrou a razantní střelou pod víko táborské branky podruhé v dnešním zápase prostřelil Dominika Šorfa. Asistence: Aleš Furch, Dominik Valík.
     
    36:11
    Kobra právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Dominik Valík u pravé tyče našel úplně volného LUKÁŠE TONDRA, který z první poslal puk k tyči za záda přesouvajícího se gólmana Dominika Šorfa. Asistence: Dominik Valík, Kamil Bříška.
     
    25:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    A Kobra jde opět do vedení! Nahození Tomáše Šťastného z hranice pravého kruhu pro vhazování dokázal Dominik Šorf vyrazit betonem pouze ke svému jmenovci DOMINIKU NOVÁKOVI, který se střelou z první k levé tyči zapisuje do listiny střelců. Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    18:52
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je zase vyrovnáno! Po hrubce v branické obraně se do zakončení z bezprostřední blízkosti branky dostal JAN TRUMMER, který razantní trefou ke vzdálenější levé tyči vyrovnal stav dnešního utkání. Bez asistence.
     
    14:38
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra dokázala zvrátit nepříznivý vývoj utkání a jde do vedení! Nahození Kamila Bříšky od modré srazil jeden z táborských obránců vlastním tělem k najíždějícímu KARLU ŠEFLOVI, který trefou z první k tyči uklidil puk za záda přesouvajícího se Dominika Šorfa. Asistence: Kamil Bříška, Šimon Antončík.
     
    06:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak taková branka se jen tak nevidí! Dominik Valík našel volného ALEŠE KNESLA na modré, který nahodil puk na nohu Jana Březiny od které se puk se štěstím odrazil pod břevno táborské branky. Dominik Šorf, který čekal, že puk poletí jinak, se už po kotouči jen marně natahoval. Asistence: Dominik Valík.
     
    01:11
    Tábor právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól zápasu! Nahození Jakuba Matušíka dokázal Lukáš Sochůrek vyrazit pouze před sebe, kde se ke gólové dorážce dostal RADIM HEŘMAN. Trest Kamila Bříšky končí, produktivní branický útočník se tak může vrátit na ledovou plochu. Asistence: Jan Matušík, Kamil Černý.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 7. Knesl (Valík), 15. Šefl (Bříška, Antončík), 26. Novák (Šťastný), 37. Tondr (Valík, Bříška), 40. Knesl (Furch, Valík) – 2. Heřman (Matušík, Černý), 19. Trummer, 46. Havelka (Řepík, Zayml), 49. Bárta (Havelka, Černý), 57. Matušík (TS), rozh. náj. Matušík

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Šulek (TAB)
    0:0   Heldák (KOB)
    2. série:
    0:0   Trummer (TAB)
    0:0   Davídek (KOB)
    3. série:
    0:0   Řepík (TAB)
    0:0   Bříška (KOB)
    4. série:
    0:1   Matušík (TAB)
    0:1   Novák (KOB)
    5. série:
    0:2   Matušík (TAB)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Popela, Šefl, Šteiner (C), Knesl, Mrkvička, Valík – Davídek, Hlinka, Šťastný, Hrubý, Heldák, Novák, Bříška (A), Smejkal, Bárta, Petrov, Antončík (C), Tondr, Furch
    HC Tábor: Šorf (Novák) – Černý (A), Radoš, Skočovský, Havelka, Beran, Hajič, Havran – Bárta, Zayml, Prášek, Březina, Heřman (C), Matušík, Šulek, Trummer, Pejchal, Seidl (A), Řepík, Dančišin

    Rozhodčí: Škrobák – Svoboda, Teršíp
    bahis siteleri