Ottawa – Calgary 5:2 (kon.) | Toronto – Chicago 2:6 (kon.) | Detroit – Florida 1:4 (kon.)
Philadelphia – Los Angeles 4:1 (kon.) | Columbus – New Jersey 5:0 (kon.) | Montreal – Vegas 5:4 (2:1 po s.n.)
Nashville – Buffalo 2:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 7:0 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Boston 4:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:0 (1:0, 4:0, 0:0)
New Jersey Devils
Neděle 19.01.2020, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:46 (03:36:18)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Elvis Merzlikins (CBJ) 41 zák., 0 gólů, 100,0%
    2. Cam Atkinson (CBJ) 2+1
    3. Alexander Wennberg (CBJ) 1+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 31-41; Zablokované střely: 17-8; Vhazování: 46%-54%; Hity: 21-22; Přesilové hry: 0/2-0/3; Trestné minuty: 18-16.
    Elvis Merzlikins odchytal fantastický zápas a udržel potřetí nulu
     
    Columbus na domácím ledě podruhé v letošní sezóně porazil New Jersey a znovu přesvědčivým výsledkem. Klíčový okamžik přišel v polovině střetnutí, když Elvis Merzlikins během přesilové hry NJ Devils předvedl tři senzační zákroky a po jejím skončení podruhé v zápase skóroval Cam Atkinson. Blue Jackets vyhráli počtvrté v řadě. Domácí brankář vychytal v letošním ročníku a celkově kariéře NHL třetí shutout. Konečný výsledek tedy je. Columbus Blue Jackets 5 New Jersey Devils 0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:49
    Cam Atkinson vypálil z pravého kruhu pro vhazování a mohl zkompletovat hattrick, Mackenzie Blackwood ale na přední tyči zasáhl levým betonem a puk vyrazil.
     
    57:25
    Nathan Gerbe se pustil do šarvátky s Damonem Seversonem a oba dostali dvě minuty za hrubost a deseti minutový osobní trest za nesportovní chování. Menší tresty odpykají Jakob Lilja a John Hayden.
     
    55:40
    P.K. Subban mohl skórovat po prudké střele z bodu levého kruhu pro vhazování, jenže Elvis Merzlikins má i pověstné štěstí, když ho nyní zachránila tyč! Domácí brankář stále drží nulu.
     
    55:16
    Blue Jackets nepříjemně vypálili z levého kruhu pro vhazování a Mackenzie Blackwood po těžkém zákroku puk zalehl. Následuje komerční přestávka.
     
    54:36
    Blake Coleman vypálil na vrcholu levého kruhu a jeho střela s příklepem mířila k přední tyči brány Blue Jackets, Elvis Merzlikins ji ale vykopl pravým betonem.
     
    53:41
    Sami Vatanen na ose útočného pásma vypálil od modré čáry a jeho tečována rána minula pravý horní roh brány. Elvis Merzlikins nemusel zasahovat.
     
    52:37
    Nahození Blue Jackets skončilo v lapačce Mackenzieho Blackwooda. Columbus ve třetí třetině nadále dominuje a má vývoj dnešního utkání pevně pod kontrolou.
     
    51:59
    Seth Jones vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Mackenzie Blackwood byl včas u přední tyče, kde kotouč úspěšně vyrazil za svou bránu. Rutinní zákrok.
     
    51:14
    Wayne Simmonds byl zřejmě hráčem, který vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry, Elvis Merzlikins ale kotouč zachytil a následuje komerční přestávka.
     
    49:39
    John Hayden krásně vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování, jeho střela zápěstím ale těsně minula vzdálenější pravý horní roh brány Blue Jackets.
     
    49:05
    Vzápětí přišlo bekhendové zakončení Devils z bodu levého kruhu pro vhazování a Elvis Merzlikins sevřel kotouč v náručí. Domácí brankář je stále nepřekonán.
     
    48:35
    Už to vypadalo, že se Jack Hughes dostane ke střele v pravém kruhu, jenže poskakující kotouč nezkrotil.
     
    46:53
    Devils nepřesně rozehráli podél trestných lavic a jejich kolmá přihrávka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    46:38
    Boone Jenner vystřelil na bodu pravého kruhu po nádherné kolmé přihrávce a puk skončil v náručí Mackenzieho Blackwooda. Komerční přestávka.
     
    45:28
    Mackenzie Blackwood zasáhl proti střele Blue Jackets z pravého kruhu pro vhazování a na vzdálenější levé tyči raději zmrazil kotouč pod svou lapačkou.
     
    44:38
    Blue Jackets se dostali k další střele a opět v prostoru mezikruží, jenže Mackenzie Blackwood byl tentokrát v ideálním brankářském postoji a puk podržel v náručí.
    44:13 Střídající Mackenzie Blackwood a jeho senzační krádež!
     
    44:13
    Boone Jenner teď sice vystřelil z pravého kruhu nepřesně, po přihrávce zpoza brány ale mohl z mezikruží skórovat do prázdné brány Markus Nutivaara, jenže Mackenzie Blackwood předvedl těsně nad ledem senzační zákrok lapačkou! Páni!
     
    43:43
    Vladislav Gavrikov na levém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho, jenže puk na chvíli zapomněl za sebou a jeho následná střela zápěstím byla zablokována.
     
    42:22
    Pavel Zacha vypálil na ose útočného pásma a jeho střela od modré čáry minula levou tyč brány. Elvis Merzlikins zatím ve druhé třetiny nemusel zasahovat.
     
    40:35
    Blue Jackets napálili puk do útočného pásma a v mezikruží sestřelili vlastního spoluhráče. Hra byla přerušena, aby se mohl vrátit zpět na nohy a vystřídal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 21-36; Zablokované střely: 10-4; Vhazování: 51%-49%; Hity: 15-18; Přesilové hry: 0/2-0/3; Trestné minuty: 6-4.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 2:59.
    Cam Atkinson vstřelil proti Devils dva góly a zadělal na hattrick
     
    Elvis Merzlikins po první přestávce předvedl další řadu parádních zákroků a dařilo se i jeho spoluhráčům, když do sítě Devils v prostřední části nasázeli 4 branky. Cam Atkinson vstřelil svůj druhý gól v zápase a po něm se postupně prosadili Jakob Lilja, kapitán Nick Foligno a Alexander Wennberg. Skóre po druhé třetině duelu tedy je. Columbus Blue Jackets 5 New Jersey Devils 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    38:54 Alexander WENNBERG - 5:0
     
    38:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    ALEXANDER WENNBERG teď vystřelil na vrcholu levého kruhu a nádhernou střelou zápěstím pod lapačkou Mackenzieho Blackwooda zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Blue Jackets vedou v závěru druhé části utkání už 5:0! Asistence: Cam Atkinson a Zach Werenski.
     
    38:26
    P.K. Subban vypálil na vrcholu pravého kruhu a jeho střela s příklepem mířila ke vzdálenější levé tyči, Elvis Merzlikins ale puk skvěle vykopl pravým betonem.
     
    37:20
    Travis Zajac se ocitl v blízkosti levé tyče za obrannou řadou Blue Jackets úplně sám, jenže rychlou střelou zápěstím minul přední levý horní roh brány. To zamrzí.
     
    37:00
    Devils se dostali v rychlém sledu ke dvěma střelám na levém křídle, jenže Elvis Merzlikins první střelu vyrazil pravým betonem, zatímco druhou ukryl v náručí.
     
    36:21
    Nathan Gerbe mohl skórovat po střele z levého kruhu pro vhazování, jeho prudká střela zápěstím ale minula vzdálenější pravý horní roh brány New Jersey Devils.
     
    34:26
    Mackenzie Blackwood si bez problému poradil se střelou Jackets z pravého křídla a po příchodu do brány si připsal první zákrok. Reklamní přestávka.
     
    33:55
    Devils na pravém křídle vyrazili do přečíslení tři na dva, jejich kombinační akce ale vzápětí nic nepřinesla.
     
    32:14
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Cory Schneider, přichází Mackenzie Blackwood.
    32:14 Nick FOLIGNO - 4:0
     
    32:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    NICK FOLIGNO si nyní najel na krásnou přihrávku zpoza brány a z blízkosti Coryho Schneidera na první pokus mezi betony nepřekonal, napodruhé bekhendem už ale ano! Blue Jackets vstřelili dva góly v rozpětí pouhých 16 sekund a vedou nad New Jersey už 4:0! Asistence: Vladislav Gavrikov.
    31:58 Jakob LILJA - 3:0
     
    31:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí útočník JAKOB LILJA sice z blízkosti trefil hruď Coryho Schneidera, kotouč se k němu ale vzápětí šťastně odrazil a po ledě ho poslal vedle ležícího brankáře Devils ke vzdálenější levé tyči! Columbus nyní vede o tři branky. Bez asistence.
     
    31:23
    Columbus rychle otočil hru a v levém kruhu pro vhazování se dostal ke střele, která byla zablokována.
     
    30:22
    Blue Jackets vystřelili z pravého kruhu pro vhazování a Cory Schneider si připsal v bráně Devils snadný zákrok, po kterém na řadu přichází krátká komerční přestávka.
     
    29:53
    Sami Vatanen vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Elvis Merzlikins puk vyrazil, zatímco následnou dorážku Jespera Bratta poté zmrazil.
    28:40 Cam ATKINSON - 2:0
     
    28:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí Elvis Merzlikins předvedl během oslabení tři senzační zákroky a po návratu vyloučeného Emila Bemströma podruhé v střetnutí skóroval CAM ATKINSON, když si v levém kruhu bleskově hodil kotouč na forhend a fantastickou střelou zápěstím nad lapačkou Coryho Schneidera opět zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Emil Bemström a Alexander Wennberg. (skóre je 2:0)
    28:19 Elvis Merzlikins a jeho dvojice fantastických zákroků!
     
    28:19
    Elvis Merzlikins si teď připsal v rychlém sledu dva skvělé zákroky pravým betonem a vyloučený Emil Bemström se vrátil z trestné lavice zpět na led!
     
    27:19
    Devils vzápětí vystřelili na bodu levého kruhu pro vhazování a brankář Blue Jackets puk vyrazil na přední tyči, kde byl včas a zůstává nadále nepřekonán.
     
    27:04
    Nikita Gusev vypálil bez přípravy po přihrávce z pravého křídla v mezikruží, jenže Elvis Merzlikins se rychle přesunul a mezi betony se překonat vzápětí nenechal.
     
    26:19
    Connor Carrick dostal dvě minuty za držení a Columbus si po reklamní přestávce zahraje přesilovou hru. Tak nakonec ne. Přesilovou hru si zahrají Devils, protože Emil Bemström byl vyloučen za sevření puku v rukavici.
     
    25:07
    Nick Foligno opustil trestnou lavici a Columbus hraje v plném počtu. Oba týmy nevyužily ani jednu ze dvou přesilových her a zatím čekáme na gól v početní převaze.
     
    24:26
    Travis Zajac na levém křídle předvedl nepřesnou zpětnou přihrávku a David Savard dokázal s pomocí drobné teče kotouč vyhodit. Dobrá práce Blue Jackets.
     
    23:44
    Damon Severson vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím skončila v náručí Elvise Merzlikinse. Hra byla přerušena a stav zůstává 1:0.
     
    23:07
    Nick Foligno byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a hráči Devils si zahrají druhou přesilovou hru v zápase.
     
    22:46
    Blue Jackets využili zakázaného uvolnění Devils a na levé straně útočného pásma vystřelili z ostrého úhlu, Cory Schneider ale jejich střelu vyrazil.
     
    22:19
    Devils se vrhli znovu do útočného pásma, jenže jejich přihrávka podél střídaček byla příliš prudká. Pískalo se zakázané uvolnění. Buly po pravici Coryho Schneidera.
     
    21:38
    Elvis Merzlikins nebyl po zákroku levým betonem proti střele z ostrého úhlu v pořádku a rozhodčí raději přerušili hru. Šlo pouze o výstroj a hra může pokračovat.
     
    20:43
    Nikita Gusev si najel na vzdálenější levé tyči na přihrávku z pravého křídla a z blízkosti pak mohl vyrovnat na 1:1, jenže domácí brankář se rychle přesunul a vyrážečkou kotouč senzačně vyrazil!
     
    20:09
    Blue Jackets nepřesně rozehráli a po pouhých devíti sekundách se ve druhé třetině pískalo zakázané uvolnění. Vhazování po levici Elvise Merzlikinse.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 10-21; Zablokované střely: 5-1; Vhazování: 41%-59%; Hity: 8-5; Přesilové hry: 0/2-0/1; Trestné minuty: 2-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 2:02.
    Elvis Merzlikins drží nulu a v útoku se prosadil Cam Atkinson
     
    Seth Jones po pouhých 32 sekundách orazítkoval tyč, která jako by byla předzvěstí fantastického utkání. Elvis Merzlikins předvedl několik senzačních zákroků, stejně jako na opačné straně Cory Schneider, jenže hostující brankář přece jen inkasoval gól, když ho nádhernou střelou zápěstím překonal Cam Atkinson. Po první třetině. Columbus Blue Jackets 1 New Jersey Devils 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
    18:59 Elvis Merzlikins fantasticky vychytal Jacka Hughese!
     
    18:59
    Obrovská šance Devils neskončila gólem! Jack Hughes na pravém křídle vybojoval puk a rychle si sjel před bránu, kde se na vzdálenější levé tyči snažil puk zasunout do sítě, jenže Elvis Merzlikins ho vleže fantasticky vychytal pravým betonem!
     
    18:14
    A další šance emila Bemströma, který se snažil prosadit v blízkosti pravé tyče, jeho zakončení ale skončilo na výstroji pozorného brankáře Coryho Schneidera.
     
    17:44
    Blue Jackets přečkali první oslabení a Emil Bemström mohl skórovat po střele z pravého kruhu pro vhazování, puk ale těsně minul vzdálenější levou tyč brány.
     
    16:46
    Bývalý obránce Nashvillu vzápětí vypálil na levém křídle a jeho rána od modré čáry mířila k přední tyči, jenže Elvis Merzlikins puk vykopl pravým betonem.
     
    16:26
    P.K. Subban vypálil bez přípravy na vrcholu pravého kruhu a jeho rána minula vzdálenější levý horní roh brány.
     
    15:11
    Alexander Wennberg fauloval v útočném pásmu a byl vyloučen za hrubost. První přesilová hra pro Devils.
    14:49 Cam ATKINSON - 1:0
     
    14:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    CAM ATKINSON na ose ledové plochy pronikl do útočného pásma a na vrcholu mezikruží napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Coryho Schneidera vymetla pravý horní roh sítě! Blue Jackets vedou a skóre dnešního utkání teď je 1:0! Asistence: Nathan Gerbe a David Savard.
     
    14:42
    Před bránou Blue Jackets vznikla hodně nepřehledná situace, Elvis Merzlikins ale puk našel a zmrazil ho pod svou lapačkou. Komerční přestávka.
     
    14:23
    Devils si vytvořili velký tlak a v rychlém sledu se dostali ke střele v pravém a poté levém kruhu pro vhazování, Elvis Merzlikins ale dokázal obě dvě střely vyrazit.
     
    14:00
    Sami Vatanen na pravém křídle vystřelil od modré čáry a jeho střela zápěstím byla před bránou zablokována.
     
    12:44
    Devils už hráli v plném počtu a v blízkosti pravé tyče se dostali do zakončení, Elvis Merzlikins ale skvěle zasáhl, když levým betonem puk vykopl mimo bránu.
    12:19 Spektakulární semafor v podání Coryho Schneidera!
     
    12:19
    Gustav Nyquist zamíchal s kotoučem v pravém kruhu a rychlou střelou zápěstím z blízkosti mířil do předního horního rohu brány, Cory Schneider ale vytáhl spektakulární semafor! Skóre je 0:0.
     
    10:29
    Blake Coleman fauloval v pravém rohu útočného pásma NJ Devils a byl vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    10:17
    Miles Wood vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Elvis Merzlikins předvedl krásný semafor, po kterém vzápětí rychle rozehrál. Útočné snažení Blue Jackets na pravé straně zastavilo postavení mimo hru a následuje komerční přestávka.
    09:25 Elvis Merzlikins se zatočil rychle jako káča a přerušil hru!
     
    09:25
    Nico Hischier se dostal do zakončení v blízkosti levé tyče a z úhlu mířil ke vzdálenější pravé tyči, Elvis Merzlikins ovšem dokázal puk vyrazit a poté předvedl senzační zákrok proti nahození Devils z levého kruhu, které se od brusle Davida Savarda odráželo směrem do odkryté sítě domácí brány!
     
    08:53
    Jesper Bratt vystřelil z prostoru levého kruhu pro vhazování a jeho pokus byl těsně před bránou sražen vedle vzdálenější pravé tyče brány Blue Jackets.
     
    08:46
    Nico Hischier na levém křídle vystřelil od modré čáry a jeho střela zápěstím skončila v náručí Elvise Merzlikinse. Následuje krátká komerční přestávka.
     
    07:38
    Blue Jackets podél střídaček nahodili puk jemným dotykem do obranného pásma Devils a odjeli rychle střídat. Hosté tedy měli klid na rozehrávku.
     
    06:13
    Pavel Zacha bojoval v pravém rohu útočného pásma Devils o puk poté, co ho do něj sám v rychlosti zavezl, jenže hosté vzápětí o kotouč přišli a neprosadili se.
     
    04:58
    Riley Nash vystřelil z prostoru pravého kruhu pro vhazování a hostujícího brankář Cory Schneider si připsal snadný zákrok, když jeho pokus sevřel v lapačce.
     
    04:38
    Sami Vatanen na levém křídle vypálil s příklepem a jeho rána od modré čáry mířila k přední tyči, Elvis Merzlikins byl ale připraven a kotouč podržel v náručí.
     
    04:12
    Vyloučený Connor Carrick se vrátil z trestné lavice zpět na led a New Jersey hraje opět v plném počtu.
     
    02:53
    Zach Werenski mířil střelou z levého kruhu pro vhazování na lapačku Coryho Schneidera, brankář Devils ale dobře zasáhl a puk vyrazil mimo tři tyče brány.
     
    02:12
    Connor Carrick byl vyloučen za hákování a Blue Jackets si zahrají hned v úvodu zápasu první přesilovou hru.
     
    01:49
    Devils se nepovedlo rozehrát podél střídaček a jejich kolmá přihrávka zamířila na zakázané uvolnění.
     
    00:53
    Nathan Gerbe vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a Cory Schneider na přední tyči snadno zasáhl, když vkleče podržel kotouč ve svém náručí.
    00:32 Seth Jones orazítkoval po 32 sekundách levou tyč!
     
    00:32
    Seth Jones vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho nádherná střela zápěstím těsně nad ledem orazítkovala vzdálenější levou tyč! Domácí Blue Jackets málem rychle udeřili.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Kivlenieks) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Nutivaara, Harrington – Bemström, Dubois, Nyquist – Atkinson (A), Wennberg, Gerbe – Stenlund, Jenner (A), Lilja – N. Foligno (C), Riley Nash, Robinson. Hlavní trenér. John Tortorella.

    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – P. K. Subban, A. Greene (C), Vatanen, Severson, C. Carrick, Butcher – Simmonds, Hischier (A), Bratt – N. Gusev, Zajac (A), Coleman – Wood, J. Hughes, Zacha – Hayden, Rooney, J. Boqvist. Hlavní trenér: Alain Nasreddine.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Jon McIsaac. Čároví: Julien Fournier, Pierre Racicot.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Zacha (NJD) 43 zápasů, 3+15, +/- -16
    Kanon je v Nationwide Areně znovu připraven. Kolikrát zazní?
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se střetly v letošní sezóně NHL jednou a z vítězství se radoval Columbus, když na domácím ledě zvítězil nad hokejisty New Jersey Devils vysoko 5:1.
    Mackenzie Blackwood je zpět a už se zapojil do tréninku Devils
     
    New Jersey Devils

    V bráně začne poprvé od 9. listopadu Cory Schneider, který byl 19. listopadu poslán do Binghamtonu (AHL) a 12. ledna povolán zpět. Cory Schneider sice zasáhl do střetnutí proti Torontu a Washingtonu, do obou duelů ale přišel ze střídačky a z 37 střel dostal 4 góly.
    Blue Jackets mají skvělou formu, naposledy porazili Hurricanes
     
    Columbus Blue Jackets

    Blue Jackets vyhráli třináct z posledních devatenácti střetnutí a během daného období NHL nasbírali druhý nejvyšší počet bodů (30) ze všech týmů. Více bodů získala jen Tampa Bay, konkrétně o jeden více, když během jednadvaceti zápasů vyhrála patnáct utkání.
    Pozvánka na nedělní střetnutí mezi Columbusem a New Jersey
     
    Hokejisty New Jersey čeká v neděli v noci vystoupení v Nationwide Areně, kde se pokusí zastavit rozjetý Columbus. Blue Jackets budou proti Devils usilovat o čtvrté vítězství v řadě. Prodlouží svou vítěznou sérii?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Atkinson (Gerbe, D. Savard), 29. Atkinson (Bemström, Wennberg), 32. Lilja, 33. N. Foligno (Gavrikov), 39. Wennberg (Atkinson, Werenski)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Kivlenieks) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Nutivaara, Harrington – Bemström, Dubois, Nyquist – Atkinson (A), Wennberg, Gerbe – Stenlund, Jenner (A), Lilja – N. Foligno (C), Riley Nash, Robinson. Hlavní trenér. John Tortorella.
    New Jersey Devils: Schneider (33. Blackwood) – P. K. Subban, A. Greene (C), Vatanen, Severson, C. Carrick, Butcher – Simmonds, Hischier (A), Bratt – N. Gusev, Zajac (A), Coleman – Wood, J. Hughes, Zacha – Hayden, Rooney, J. Boqvist. Hlavní trenér: Alain Nasreddine.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Jon McIsaac. Čároví: Julien Fournier, Pierre Racicot

    Diváci: 18680
    thejrc.org