Carolina – NY Islanders 2:1 (3:2 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 5:2 (kon.) | NY Rangers – Columbus 1:2 (kon.)
Colorado – Detroit 6:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
Winnipeg Jets
Pondělí 20.01.2020, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:26 Dominik KUBALÍK - 5:2
     
    58:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je fantazie, protože se prosazuje také druhý český hráč v tomto zápase DOMINIK KUBALÍK, jenž po přihrávce od Toewse ve středním pásmu zakončil do prázdné svatyně soupeře. Asistence: Jonathan Toews a Drake Caggiula.
    57:51 Patrik LAINE - 4:2
     
    57:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak že by přece jenom drama ke konci zápasu? Neal Pionk vypálil od modré, ovšem Robin Lehner nedokázal udržet puk a z následné dorážky snižuje na 2:4 PATRIK LAINE. Asistence: Neal Pionk a Blake Wheeler.
    54:14 Brandon SAAD - 4:1
     
    54:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení 4:1 a pravděpodobně je rozhodnuto! Co ovšem hlavně fanouškům Chicaga udělalo velkou radost, tak je to, že Patrick Kane překonává neuvěřitelný milník a připisuje si na své konto TISÍCÍ kanadský bod! Celou gólovou akci vymyslel právě tento borec, jenž zpoza brány posunul puk na Carpentera, ten z první poslal přihrávku k levé tyči, kde zakončil do poloprázdné svatyně BRANDON SAAD. Asistence: Ryan Carpenter a Patrick Kane.
    49:29 David KÄMPF - 3:1
     
    49:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Čeští fanoušci mohou jásat, protože se prosadil český útočník DAVID KÄMPF! Kirby Dach se z levé strany dostal do zakončení, které sice Hellebuyck vyrazil, ale posléze se z dorážky napodruhé nemýlil právě David Kämpf, který posílá Blackhawks do vedení 3:1. Asistence: Kirby Dach.
    38:17 Mark SCHEIFELE - 2:1
     
    38:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Jets dočkal svého prvního gólu a snižují na 1:2! Ehlers poslal střílenou přihrávku před bránu, kde si MARK SCHEIFELE poradil skvěle, když si posunul kotouč kolem brankáře Lehnera a zakončil do prázdné svatyně. Asistence: Nikolaj Ehlers a Luca Sbisa.
    14:11 Erik GUSTAFSSON - 2:0
     
    14:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nyní je to už 2:0 pro Blackhawks! ERIK GUSTAFSSON dostal přihrávku na levou stranu, odkud vypálil excelentní ránu přesně do pravé šibenice, kdy kotouč ještě cinkl o brankovou konstrukci a skončil za zády bezmocného Hellebuycka. Asistence: Alexander Nylander a Matthew Highmore.
    02:51 Alexander NYLANDER - 1:0
     
    02:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, kterou dává domácí celek! Gustafsson skvělou přihrávkou našel před bránou ALEXANDERA NYLANDERA, jenž bekhendovým blafákem dostal kotouč za záda Hellebuycka. Asistence: Erik Gustafsson a Connor Murphy.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 3. A. Nylander (E. Gustafsson, C. Murphy), 15. E. Gustafsson (A. Nylander, Highmore), 50. Kämpf (Dach), 55. Saad (Carpenter, P. Kane), 59. D. Kubalík (J. Toews, Caggiula) – 39. Scheifele (Ehlers, Sbisa), 58. Laine (Pionk, Wheeler)


    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy, E. Gustafsson, Koekkoek, Määttä – Caggiula, J. Toews, D. Kubalík (C) – P. Kane, Carpenter, Saad – Kämpf, Dach, DeBrincat – A. Nylander, Z. Smith, Highmore.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Niku, Morrissey, Pionk, D. Kulikov, Sbisa, Bitetto – Ehlers, Scheifele (A), Copp – Laine, Wheeler (C), Connor – Roslovic, Lowry, Perreault – Appleton, N. Shore, G. Bourque.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Garrett Rank – Libor Suchanek, Kory Nagy

    Diváci: 21 487
    bahis siteleri