Carolina – NY Islanders 2:1 (3:2 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 5:2 (kon.) | NY Rangers – Columbus 1:2 (kon.)
Colorado – Detroit 6:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:3 (0:1, 2:0, 4:2)
Detroit Red Wings
Pondělí 20.01.2020, 21:09 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Nathan MACKINNON - 6:3
     
    59:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hra bez brankáře to skutečně byla, avšak měla opravdu krátké trvání! Volného kotouče se ve vlastním pásmu ujal NATHAN MACKINNON, který se dostal k blízkosti středového kruhu, odkud bezpečně uklidil kotouč do prázdné branky.
    Asistence: Ian Cole, Nikita Zadorov.
    57:57 Givani SMITH - 5:3
     
    57:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté vykřesali jiskřičku naděje, rázem je to opět o dvě branky! Fabbri si totiž sjel k levému kruhu, odkud ještě před brankou hledal lépe postaveného GIVANIHO SMITHA, kterému se povedlo dotlačit kotouč do odkryté branky. Detroit se dost možná odhodlá ke hře bez brankáře.
    Asistence: Robby Fabbri, Dylan Larkin.
    53:59 Ryan GRAVES - 5:2
     
    53:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jenomže se opět prosazuje domácí celek! Až příliš prostoru měl kolem sebe domácí zadák RYAN GRAVES, který se napřáhl k hodně tvrdě dělovce, jenž navíc směřovala přesně do bližší šibenice. Vypadalo to na teč v podání Kadriho, avšak tu opakovaný záběr neprokázal, hattrick to alespoň prozatím nebude!
    Asistence: Adam Burakovsky, Nazem Kadri.
     
    48:11
    Do další tutové šance se pro změnu dostal Ničuškin, kterému se povedlo přebruslil Daleyho, načež se dostal až před Howarda, který jeho bekhendovou kličku zlikvidoval.
    47:02 Dylan LARKIN - 4:2
     
    47:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak ono by to ještě mohlo být zajímavé! V mezikruží se k puku dostal hostující DYLAN LARKIN, který se pokusil o překvapivé zakončení bekhendem, které směřovalo přesně nad rameno Francouze. Český brankář nemá čisté svědomí, Colorado i přesto vede o dvě branky.
    Asistence: Tyler Bertuzzi, Filip Zadina.
    45:12 Matt NIETO - 4:1
     
    45:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Detroit opět nezvládá vstup do třetiny, během krátkého časového sledu opět inkasuje! Jost se u zadního hrazení chytrým manévrem zbavil napadajícího Zadiny, poté si všiml svého kolegy MATTA NIETA, jehož rána zápěstím zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci branky.
    Asistence: Tyson Jost, Ryan Graves.
    44:19 Nazem KADRI - 3:1
     
    44:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se poprvé v tomto duelu dostávají do dvoubrankového vedení! Nahrávka podél hrazení směřovala na Burakovskyho, jenž si nabruslil vedle branky, odkud se mu u vzdálenější konstrukce povedlo najít nekrytého NAZEMA KADRIHO, který překonal přesouvajícího se Howarda.
    Asistence: Adam Burakovsky, Nikita Zadorov.
     
    34:53
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Madison Bowey – 2 min., podrážení).
     
    30:00
    Zničehonic se do úniku dostal Fabbri, kterému se povedlo zakončit v tísni. Francouz však podržel svůj celek, předchozí skvělou nahrávku vyprodukoval Helm.
     
    29:01
    Rychlý protiútok předvedlo třetí útočné komando Avalanche! Na konci rychlé souhry stál Calvert, který mířil kousek vedle, posléze neuspěl ani zadák Zadorov.
    22:56 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    22:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu se domácím povedlo zvrátit výsledek ve svůj vlastní prospěch! I tentokráte byl v klíčové roli obránce Makar, který měl u pravého kruhu hodně prostoru, což vedlo k nahrávce na zadní tyč, kde se nacházel NATHAN MACKINNONA, který nadvakrát dopravil puk do prázdné branky.
    Asistence: Cale Makar, Mikko Rantanen.
    21:02 Nazem KADRI - 1:1
     
    21:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácímu celku se přeci jenom povedlo využít přesilovou hru, je tak srovnáno! Obránce Makar přijal nahrávkou kousek od modré čáry, odkud si nabruslil až ke střelecké pozici, což vedlo k nahození. Před brankáře, ještě dokázal tečovat kotouč NAZEM KADRI, který tak překvapil brankáře Howarda.
    Asistence: Cale Makar, Mikko Rantanen.
     
    19:14
    Zničehonic ujížděl sám na branku domácí Jost, který si položil Howarda, avšak poté se mu nepovedlo procedit puk za hostujícího brankáře.
     
    17:33
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Tyler Bertuzzi – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    15:12
    Málem to bylo o dvě branky! Detroit se kostrbatým způsobem dokázal usadit v pásmu, jedena ze zablokovaných nahrávek orazítkovala horní konstrukci.
     
    12:01
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Matt Calvert – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    10:00
    Je za námi první desetiminutovka tohoto zápasu, která má zatím překvapivý scénář. Detroit se dostal do vedení, před malým momentem se Landeskogovi nepovedlo překonat Howarda od levého kruhu.
     
    09:06
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Patrik Nemeth – 2 min., podrážení).
     
    06:56
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Patrik Nemeth – 2 min., podrážení).
    02:28 Tyler BERTUZZI - 0:1
     
    02:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat, do vedení se dostávají Red Wings! Obrovskou hrubici udělal za vlastní brankou domácí obránce Zadorov, kterému se nepovedlo obelstít napadajícího Larkina. Hostující forvard ihned hledal u druhé konstrukce TYLERA BERTUZZIHO, který zasunul puk za Francouze.
    Asistence: Dylan Larkin.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 22. Kadri (Makar, Rantanen), 23. MacKinnon (Makar, Rantanen), 45. Kadri (Burakovsky, Zadorov), 46. Nieto (Jost, Graves), 54. Graves (Burakovsky, Kadri), 59. MacKinnon (Cole, Zadorov) – 3. Bertuzzi (D. Larkin), 48. D. Larkin (Bertuzzi, Zadina), 58. Smith (Fabbri, D. Larkin)


    Colorado Avalanche: Francouz (Grubauer) – Makar, Graves, E. Johnson (A), Girard, Zadorov, Cole – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – Compher, Bellemare, Calvert – Kameněv, Jost, Nieto.
    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – Green, Nemeth, Daley, Hronek, Bowey, Biega – Zadina, D. Larkin (A), Bertuzzi – Fabbri, Glendening (A), Erne – Perlini, Nielsen, Helm – Smith, Filppula (A), Abdelkader.

    Rozhodčí: Brenk, Lee – Gawryletz, Mach
    bahis siteleri