Kunlun – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Ufa – Vladivostok 2:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 1:2 (0:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 4:3 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:2 (kon.) | Jokerit – Barys 1:5 (kon.) | Viťaz – Omsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Dynamo Moskva – Kazaň 0:2 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (po pr.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 21.01.2020, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:36 Dmitrij SAJUSTOV - 5:2
     
    58:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže to nakonec bylo výhodou pro Sibir, který definitivně rozhoduje o dnešním vítězství! DMITRIJ SAJUSTOV dostal přihrávku ve středním pásmu a střelou z poloviny hřiště trefil branku. Asistence: Jegor Milovzorov a Nikolaj Děmidov.
    55:50 Jegor MILOVZOROV - 4:2
     
    55:50
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk měl další rychlý přechod do útoku, díky čemuž vzniklo přečíslení tři na dva, kterého domácí bez zbytku využili! JEGOR MILOVZOROV dostal od Nikity Šaškova přihrávku do strany a táhlou střelou se trefil k zadní tyči! Asistence: Nikita Šaškov a Mikael Ruohomaa.
    38:34 Alexandr ŠAROV - 3:2
     
    38:34
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže domácí hokejisté si berou ztracení vedení zpět! Stává se nám tady z toho slušná přestřelka! Juuso Puustinen sice ještě byl vychytán gólmanem, ale puk se odrazil přesně na hokejku ALEXANDRA ŠAROVA, jenž měl jednoduchou pozici v podobě dorážky do prázdné. Asistence: Juuso Puustinen a Jyrki Jokipakka.
    36:58 Lukáš SEDLÁK - 2:2
     
    36:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí vytvořili minelu v útočném pásmu a jsou za to potrestání! Parádním pasem skrze polovinu hřiště byl nalezen LUKÁŠ SEDLÁK, který si najel na vrcholek kruhu a bombou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci! Traktor dohnal dvougólové manko. Asistence: Ilja Karpuchin a Tomáš Hyka.
    21:17 Tomáš HYKA - 2:1
     
    21:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže toto vhazování vyhrál Traktor, který hned na začátku druhé periody snižuje na rozdíl jedné branky! Andrew Calof poslal přihrávku mezi obránce, kam si sjel TOMÁŠ HYKA. Ten sice trefil rameno gólmana, ale od něj se puk odrazil až do branky! Asistence: Andrew Calof.
    13:18 Juuso PUUSTINEN - 2:0
     
    13:18
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v tomto zápase lepším týmem a už vedou o dvě branky! Jyrki Jokipakka nahodil kotouč od modré a před brankou ho ještě tečoval JUUSO PUUSTINEN, po jeho kontaktu se kotouč odrazil přesně pod horní tyčku. Asistence: Jyrki Jokipakka a Mikael Ruohomaa.
    09:31 Alexandr LOGINOV - 1:0
     
    09:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se ale nyní usadili v pásmu a jako první tým se dostávají do vedení! K odraženému kotouči se totiž dostal ALEXANDR LOGINOV, jehož bomba z první propálila vše, co jí stálo v cestě. Ivan Fedotov přes soupeře vůbec nic neviděl. Bez asistence.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Loginov, 14. Puustinen (Jokipakka, Ruohomaa), 39. Šarov (Puustinen, Jokipakka), 56. Milovzorov (Šaškov, Ruohomaa), 59. Sajustov (Milovzorov, Děmidov) – 22. Hyka (Calof), 37. Sedlák (Karpuchin, Hyka)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Loginov, Jokipakka, Děmidov, Jermakov, Ilja Morozov, K. Alexejev, J. Chabarov – Ruohomaa, Puustinen, Šarov – Sajustov, Milovzorov, Šaškov – V. Komarov, Česalin, I. Makarov – Torčeňuk, Zyrjanov, Romancev – Romajev.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (S. Galimov) – Isajev, Bailen, Karpuchin, S. Těreščenko, Menšikov, Borodkin, Kirpičnikov – Hyka, Sedlák, Calof – Thomas, Glinkin, Osnovin – Bobyljov, Karlin, Avcin – Šarov, Tridčikov, N. Komarov – Zajcev.

    Rozhodčí: Ansons, Odins – Goljak, Stroganov

    Diváci: 6320
    bahis siteleri