Chodov – Ne 5:3 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
Ne
Úterý 21.01.2020, 17:00 • HMS Karlovy Vary • Pohár České pojišťovny - ženy • Finále
     
    43:30
    Tigers to zkouší v šesti hráčkách.
    ŽŮRKOVÁ - 5:3
     
    35:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Poprvé v zápase je to o dvě branky. Krásnou křižnou přihrávkou našla Karolína Suchá GABRIELU ŽŮRKOVOU, která se z první trefila naprosto přesně.
    Asistence: Karolína Suchá.
    ŽŮRKOVÁ - 4:3
     
    34:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tentokrát skóre otáčí Chodov! Z rohu přihrála nahoru po mantinelu Karolína Suchá na GABRIELU ŽŮRKOVOU, která prostřelila Frankovou mezi tělem a tyčkou.
    Asistence: Karolína Suchá.
     
    31:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    A máme opět srovnáno. Svou druhou branku v zápase přidává MARTINA ŘEPKOVÁ, která udělala to samé, jako v první třetině. Jen s tím rozdílem, že si natáhla balonek od mantinelu na střed a trefila se opět přesně do šibenice.
    Asistence: Magdaléna Plášková.
    ŘEPKOVÁ - 3:3
     
    23:59
    Pálková měla obrovskou příležitost na zvýšení vedení. Jenže netrefila naprosto odkrytou bránu z ideální pozice.
    ŘEZÁČOVÁ - 2:3
     
    21:38
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Hodně šťastná branka pro Tigers. LUCIE ŘEZÁČOVÁ se výborně uvolnila u mantinelu a dostala se do střelecké pozice. Jenže volila přihrávku, což bylo nakonec šťastné řešení. Míček se odrazil od hole Suché až za záda Ranochové.
    Asistence: Kateřina Fousová.
    SUCHÁ - 2:2
     
    16:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    A máme opět srovnáno. Tentokrát Plášková využila chyby u mantinelu, přihrála na střed KAROLÍNĚ SUCHÁ a ta tvrdou ranou propálila Frankovou.
    Asistence: Magdaléna Plášková.
    CHUDÁ - 1:2
     
    16:23
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tigers otáčí skóre! A opět v tom měla prsty dvojice Chudá – Trojánková. Druhá jmenovaná zpoza branky našla dobře postavenou ELIŠKU CHUDOU, která se z první nemýlila.
    Asistence: Eliška Trojánková.
     
    14:10
    Další samostatný únik Chodovských. Řepkovou ale výborným zákrokem vychytala Franková, která si poradila i s následnou dorážkou.
    CHUDÁ - 1:1
     
    13:25
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Trošku se štěstím hráčky Tigers srovnávají. Před Ranochovou vznikla nepřehledná situace. Nakonec se míček dostal k ELIŠCE CHUDÉ, která ho z první poslala za brankářku Chodova.
    Asistence: Eliška Trojánková.
     
    12:20
    Gólovka pro Anet Jarolímovou, která byla tváří v tvář Franková. Útočnice Chodova volila střelu mezi ruku a nohu. Gólmanka Jižního Města byla pozorná.
     
    08:55
    Mohlo to být o dvě branky! Havlíčková našla krásnou přihrávkou rozběhnutou Hanzlíkovou, která šla sama na branku. Udělala bekhendový blafák, ale míček ji v poslední chvíli sjel z čepele.
     
    06:03
    Vyloučení v týmu Ivanti Tigers Jižní Město (Kovaříková – 2 min., Nedovolené vrážení).
    04:18 ŘEPKOVÁ - 1:0
     
    04:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku dnešního finále. MARTINA ŘEPKOVÁ se chopila míčku na polovině hřiště, vyběhla si k mantinelu a trefila se přesně do vzdálenější šibenice.
    Bez asistence.

    Aleš Skok


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. Řepková, 17. Suchá (Plášková), 32. Řepková (Plášková), 35. Žůrková (Suchá), 36. Žůrková (Suchá) – 14. Chudá (Trojánková), 17. Chudá (Trojánková), 22. Řezáčová (Fousová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Ranochová (Christianová) – Jiráková, Frantíková, Havlíčková, Jůzová, Vrbová, Svačinová, Keprtová, Suchá, Jarolímová, Žůrková, Havlínová, Plášková, Preisslerová, Řepková, Vávrová, Belicová, Kellovská, Hanzlíková.
    Ne: Franková (Karli) – Hermannová, Pálková, Vejvodová, Baťková, Hyršlová, Řezáčová, Steinbachová, Pekárková, Šnajberková, Trojánková, Kovaříková, Šebestová, Fousová, Balejová, Balková, Chudá.

    Rozhodčí: Drška, Meisner

    Diváci: 542
    bahis siteleri