Leicester – West Ham 4:1 (kon.) | Tottenham – Norwich 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Burnley 0:2 (kon.)
konec
Leicester City
4:1 (2:0)
West Ham United
Středa 22.01.2020, 20:30 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Ayoze PÉREZ - 4:1
     
    88
    Leicester právě vstřelil branku!
    Osmaosmdesátá minuta a ještě jeden hřebíček do rakve West Hamu! Hostující obrana si ve vlastním vápně počínala hodně laxně, žádný z mnoha hráčů nešel do jediného souboje a trochu neurovnaná akce tak mohla skončit gólovou střelou AYOZEHO PÉREZE.
    81. Ayoze PÉREZ - 3:1
     
    81
    Leicester právě vstřelil branku!
    Deset minut před koncem už začíná být jasno! Za zraněného penaltu vzal penaltu AYOZE PÉREZ, který neriskoval umístění k tyči, ale nesmírně prudkou ranou přesto jednoduše překonal Randolpha. Gólman United totiž skákal na opačnou stranu.
    50. Mark NOBLE - 2:1
     
    50
    West Ham právě vstřelil branku!
    MARK NOBLE si jako správný kapitán postavil míč na penaltový bod, velice rychle se rozběhl a střelou doprostřed branky překonal Schmeichela, který riskoval skok k pravé tyči.
    45+5. Ricardo PEREIRA - 2:0
     
    45+5
    Leicester právě vstřelil branku!
    Zhruba patnáct vteřin po vypršení plánovaného nastavení dávají domácí fotbalisté důležitý gól na 2:0! Barnes se zleva posunul do pokutového území, kde diagonální přihrávkou do druhé vlny našel mnohem volnějšího RICARDA PEREIRU a ten se odměnil za svůj aktivní výkon tvrdou střelou do protipohybu gólmana.
    24. Harvey BARNES - 1:0
     
    24
    Leicester právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, neboť domácí se zkraje čtyřiadvacáté minuty dostali do vedení! Ricardo Pereira dostal krátkou přihrávku k pravému okraji pokutového území a z rohu malého vápna ještě stihl před vybíhajícím Randolphem naservírovat míč před prázdnou branku pro HARVEYHO BARNESE.

    Michal Břuchanský

    Branky: 24. H. Barnes (R. Pereira), 45+5. R. Pereira (H. Barnes), 81. Ayoze Pérez (pen.), 88. Ayoze Pérez (Iheanacho) – 50. Noble (pen.)

    Karty:   50. Schmeichel (LEC) – 80. Ogbonna (WHU)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:19.
    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Chilwell – N. Mendy (34. Ndidi) – Ayoze Pérez, Tielemans, Maddison, H. Barnes (83. Morgan) – Vardy (43. Iheanacho).
    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, D. Gray, Iheanacho, Justin, Morgan, Ndidi.

    West Ham United: Randolph – Diop, Ogbonna, Cresswell – Zabaleta, Snodgrass (46. Fornals), Rice, Noble (C), Masuaku (46. Antonio) – Lanzini – Haller.
    Náhradníci: Martin – Al. Ajeti, Antonio, Balbuena, Fornals, Reid, Ca. Sánchez.

    Rozhodčí: Coote – Lennard, Davies

    Diváci: 31 968
    bahis siteleri