Nice – Rennes 1:1 (kon.)
konec
OGC Nice
1:1 (0:0)
Stade Rennes
Pátek 24.01.2020, 20:45 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Únás toho dnes opravdu hodně naběhal, a proto je stažen ze hřiště. Na poslední minuty ho vystřídá Burner.
    81. Flavien TAIT - 1:1
     
    81
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hosté se nakonec dočkali. Po výrazném tlaku, kdy mačkali svého soupeře jako citrón, se do šestnáctky dostal další centr, tentokrát z kopačky Gboha. Niang hlavičkový souboj nedokázal vyhrát, zbavil však FLAVIENA TAITA veškerých strážců. Ten už pak ze středu pokutového území neměl problém zakončit podél těla brankáře. Máme srovnáno.
     
    76
    Hosté už na nic nečekají. Hunou nedokázal využít několik slibných šancí a příležitost v poslední čtvrt hodině hry místo něj dostane Gboho.
     
    74
    Domácí na svá první střídání čekali až do 74. minuty, kdy na hřiště přichází hned dvojice hráčů ve složení Ganago – Nsoki. Naopak odpracováno pro dnešek mají Maolida a Sarr.
     
    65
    Žlutou kartu vidí Siliki. Musel zastavit rychlý kontr na středu hřiště.
     
    64
    Morda Nianga téměř přelomila horní tyč. Po dětinské ztrátě na středu hřiště se Stade Rennes hnalo dopředu a právě útočník hostujícího celku dostal přednost v zakončení. Benítez by neměl nejmenší šanci na zákrok.
     
    57
    Benítez neuvěřitelně zaváhal při rozehrávce. Jeho ledabylý pas natrefil na nohu Hunoua, jenže ten neměl dostatek času míč zpracovat.
     
    50
    Nyamsi už je odváděn lékaři z hrací plochy. Druhá změna na levé straně obrany Rennes v dnešním zápase. Příležitost dostává Gelin.
    48. Kasper DOLBERG - 1:0
     
    48
    Nice právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná taktická chyba Nyamsiho. Chvíli poté, co byl faulován a nenechal se ošetřit, mu doslova vypověděl službu jeho kontník. Lees-Mouse se tak kolem něj prohnal jako parní válec a přízemním pasem vybídl ke skórování KASPERA DOLBERGA. Ten neměl potíže zamést míč do odkryté klece a domácí vedou 1:0.
     
    45
    V závěru poločasu důležitá práce Beníteze, který vyškrábl Raphinhovu lobovanou hlavičku po centru Camavingy.
     
    33
    Dolberg dostal krásný balón do běhu, do kterého už jen lehce ťuknul svou levou nohou. Míč se otřel o horní tyč a vrátil se do hry. To byla asi největší příležitost domácích, kteří stále marně dobývají branku hostí.
     
    27
    První střídání hostí přichází hodně brzy. Možná zranění, možná brzká reakce na to, že levá strana obrany opravdu hořela. Rennes každopádně do boje posílá Nyamsiho, který nahradil Maouassa.
     
    25
    Rohový kop vyústil v obrovskou šanci domácího celku. Do vzduchu se zavěsil Dante a Mendy musel předvést první opravdu složitý zákrok. Míč vyškrábl na brankové čáře.
     
    19
    Nice zatím jednoznačně lepším celkem, jenže spaluje slušné příležitosti. Únásův centr na zadní tyči nezachytil Lees-Melou a ani Moalida nedokázal trefit zařízení hlavou možná metr od brankové čáry.
     
    16
    Už to vypadalo, že ze slibné možnosti nic nebude. Pak ale Únás unavil obranu svým malátným pohybem a najednou poslal míč do šestnáctky. Maurice hlavičkoval těsně vedle a byl hodně blízko otevření skóre.

    Patrik Czepiec

    Branky: 48. Dolberg (Lees-Melou) – 81. Tait

    Karty:   65. Siliki (REN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 10:12. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:14.
    OGC Nice: Benítez – Hérelle, Dante, M. Sarr (74. Nsoki) – Lees-Melou, Cyprien, Danilo, Maolida (74. Ganago) – Dolberg, Maurice, Únás (84. Burner).
    Náhradníci: Clementia – Burner, Tameze, Ganago, Thuram, Guessand, Nsoki.

    Stade Rennes: Mendy – Maouassa (27. Nyamsi, 50. Gelin), Morel, Gnagnon, Boey – Tait, Siliki, Camavinga, Raphinha – Niang, Hunou (76. Gboho).
    Náhradníci: Salin – Nyamsi, Gelin, Del Castillo, Gboho, Siebatcheu, Guitane.

    Rozhodčí: Ben El Hadj – Drouet, Berchebru
    bahis siteleri