Dubnica – Prostějov 0:3 (kon.) | Universitatea Craiova – Karviná 3:1 (kon.)
konec
Universitatea Craiova
3:1 (2:0)
MFK Karviná
Pátek 24.01.2020, 14:00 • Limak Arcadia Football Center (Belek) • Přípravný zápas
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím rumunského celku, kterému se povedlo zvítězit výsledkem 3:1. Karviná vstoupila do druhého poločasu velice dobře, po několika vteřinách vybojovala penaltu, díky které snížila na rozdíl jediné branky. Nadcházející minuty ale patřily Craiově, jenž vsítila třetí a poslední branku. (15:41:19)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Ještě jedna zajímavá standardní situace pro Karvinou.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Karviná se snaží s výsledkem něco udělat, avšak se jí to nedaří.
     
    86
    Mateiu zakročil na dlouhou nohu před napadajícím protihráčem, posléze mu na pomoc přispěchal také Martić, který si nevěřil na výpad po pravém křídle.
     
    85
    Eduardo dnes hraje velice dobře, tentokráte se mu povedlo založit akci přes dvojici napadajících hráčů, avšak jeho spoluhráči se přesto daleko nedostali.
     
    84
    Craiova tentokráte vhazovala od levé autové lajny, přičemž si na vzdušnou nabídku dokázal seběhnout Roman, jehož zpětná nabídka přinesla nepřesnou střelu.
     
    83
    Pigliacelli šikovně roztáhl hru do volného prostoru, kde se nacházel obránce Martić. Karviná se snaží napadat rozehrávku, do pressingu se zapojil také Petráň.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen deset minutek. Craiova se v posledních minutách drží s míčem na polovině soupeře, kde se jí daří nechybovat.
    79. IVAN - 3:1
     
    79
    Tým Universitatea Craiova právě vstřelil branku! Jeden z karvinských hráčů nedokázal odhadnout délku nahrávky, za ním již číhal připravený ANDREJ IVAN. Jeho technická rána byla nadmíru přesná, zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci karvinské svatyně.
     
    76
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Rundić, přichází Kubala.
     
    76
    Jenomže ani tentokráte se nejednalo o rozehrávku dopředu. To až poté jsme sledovali centr, který pouze proplachtil až na kopačku Vlachovského.
     
    75
    Do nepříjemného obležení se dostal Hanousek, který si nakonec podle sudí pomohl v souboji o míč rukou. Craiova má k dispozici další standardní situaci.
     
    74
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok, tentokráte na karvinského hráče. Z vlastní poloviny tak odkopem rozehrál Eduardo.
     
    73
    Putyera sice nechal soupeře zpracovat si míč, avšak poté čistým způsobem odehrál balón za postranní lajnu. Rumunský celek tak bude moci opět vhazovat.
     
    72
    Hanousek aktivně napadal odkop brankáře, jenomže ten dokázal kousek od středového kruhu najít Ivana, jenž prohrál i další vzdušný souboj s protihráčem.
     
    71
    Karviná se v posledních minutách směrem dopředu hodně trápí, další útočná snaha skončila pouze útočným faulem, načež se na trávníku ocitl obránce Acka.
     
    70
    Ndefe se přesunul na levou stranu, kde si dle sudího nepočínal nedovoleně. Ivan přesto pokračoval ve svém výpadu, nahrávka pod sebe ale nebyla přesná.
     
    69
    Další drobný faul, tentokráte v podání jednoho z hráčů Karviné. Bude se rozehrávat od středového kruhu, dá se opět očekávat přízemní rozehrávka.
     
    68
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Loua, přichází Tijani.
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Kubala, přichází Petráň.
     
    68
    Craiocva opět v poklidu rozehrávala od svého pokutového území, přičemž nikterak nepospíchala. Napadající Vlachovský marně pokouší vystihnout rozehru.
     
    67
    Eduardo se dostal do nepříjemného nátlaku, avšak před napadajícím Romanem to udělal velice zkušeně, neboť otřel míč o nohu jmenovaného protihráče.
     
    66
    Aby toho nebylo málo, tak jsme sledovali další vynucené ošetření. Po něm si nekompromisním způsobem počínal Rundić, který odkopem zažehnal nebezpečí.
     
    65
    Rozehrávky volného kopu se ujal Acka, který raději poslal míč až na kopačku Pigliacelliho. Ten velice přesně našel Ivana, jehož další nahrávka nebyla přesná.
     
    64
    Před malým momentem si nedovoleně počínal napadající Lingr, který poslal k zemi jednoho z protihráčů. Mezitím jsme sledovali několik hráčských změn.
     
    63
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Janečka, přichází Jean Mangabeira.
     
    60
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Čonka, přichází Putyera.
     
    59
    Hrací předmět se opět dostal za postranní lajnu, z čehož se vyklubalo autové vhazování pro Karvinou. Ndefe si poté pomohl faulem, standardka pro soupeře.
     
    58
    Rundićova dalekonosná nabídka velice přesně směřovala na jednoho ze svých spoluhráčů, avšak ten se dle verdiktu pomezního nacházel v ofsajdu.
     
    57
    Vracející se Eduardo dokázal zastavit slibně se rodící akci soupeře. Poté se na pravém křídle dostal k centru Ivan, který však našel pouze protihráče.
     
    56
    Veledůležitý zákrok předvedl Vatajelu, který za sebe nepustil rychlonohého Ndefeho. V opačném případě mohlo být pro rumunského brankáře skutečně zle.
     
    55
    Craiova si i při další rozehrávce od své branky celkem dost zahrávala, nakonec jí to přeci jenom vyšlo a Pigliacelli mohl přenášet hru do volného prostoru.
     
    54
    Po pravém křídle si to namířil k šestnáctce Taiwo, který se ještě najít prostor k centru. Ten našel, nicméně výrazně vedle branky zakončoval Vlachovský.
     
    53
    Dalekonosný pas doputoval pouze na hlavu urostlého Eduarda, který nedal Romanovi sebemenší šancí. Poté pálil celkem vysoko nad branku Hanousek.
     
    52
    Kousek od středového kruhu se na zemi ocitl Nistor, který byl zcela evidentně přidržen za hrací trikot. Rozehrávat bude moci sám brankář Pigliacelli.
     
    51
    Taiwovi před malým momentem moc nechybělo k tomu, aby vystihl pomalou zpětnou nahrávku na Pigliacelliho, který v tísni přeci jenom odkopl vpřed.
     
    50
    Následovali autové vhazování z levé strany, o které se postaral obránce Čonka. Jeho nabídka směřovala na Taiwa, avšak ten narazil pouze do protihráče.
     
    49
    Pigliacelli se při rozehrávce dostal do nepříjemného nátlaku, avšak přesto se mu povedlo kvalitně rozehrát, nicméně Martić přeci jenom přišel o balón.
     
    48
    Najednou tu tedy máme pořádnou zápletku, Karivná hned v úvodu druhého poločasu dokázala snížit na rozdíl jediné branky, což český celek určitě potřeboval.
    46. RUNDIĆ - 2:1
     
    46
    Karviná právě vstřelila branku!
    K rozehrávce pokutového kopu se nakonec postavil MILAN RUNDIĆ, jehož tvrdá rána směřovala k pravé tyči, nicméně rumunský brankář ji nedokázal vytěsnit mimo tři tyče.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Vukadinović, přichází Rundić.
     
    46
    Hned v úvodu druhého poločasu pokutový kop pro Karvinou!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl hned dva přesné zásahy. Craiova se hned v úvodu dostala do vedení, následně měla územní převahu Karviná, která se za celou dobu nedostala do žádné vyložené šance, což vedlo ke druhé inkasované brance.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Craiova opět operovala u svého pokutového území, přičemž Acka zapojil do kombinace také znuděného Pigliacelliho, který si pro změnu vybral Cicaldaua.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    Napadající Taiwo dokonale narušil rozehrávajícího Nistora, který se snažil otřít míč o nohu protihráče, nicméně ho kopl pouze daleko mimo hrací plochu.
     
    39
    Ndefe si splnil obrannou povinnost, poté se sám bleskově postaral o provedení autového vhazování, načež se mu povedlo poslat míč do volného prostoru.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova).
     
    37
    U levé autové lajny bojoval o hrací předmět Vukadinović, kterému se povedlo vybojovat autové vhazování. Krátce po něm měl práci také brankář Pigliacelli.
     
    36
    Karviná se usadila kolem pokutového území soupeře, avšak tam nedošlo k ničemu vážnějšímu. Posléze se do rozehrávky zapojil také brankář Pastornický.
    31. ROMAN - 2:0
     
    31
    Tým Universitatea Craiova právě vstřelil branku! Rumunský celek se zničehonic dostává do vedení! Obrovskou hrubici udělal brankář Pastornický, který neodhadl odskok míče, jenž ho přeskočil. Brankář Karviné sice vyrazil balón před brankovou čárou, avšak poté byl s dorážkou do prázdné branky úspěšný MIHAJ ROMAN.
     
    30
    Už se zdá být všechno opět v pořádku, bude se tak pokračovat ve hře. Mezitím zpětnou nahrávku vyprodukoval obránce Ćosić, který hledal brankáře Pigliacelliho.
     
    29
    Kousek od postranní lajny si nedovoleným zákrokem pomohl Ba Loua, který poslal k zemi jednoho z protihráčů. Na scénu se tak dostává lékařský personál.
     
    28
    Craiova si pro změnu vybojoval snad první rohový kop, který nebezpečně směřoval na nohu Ivana, jehož okamžitou ránu dokázal Pastornický zneškodnit.
     
    27
    Karviná měla k dispozici standardní situaci z levé strany, i tentokráte se o rozehrávku postaral Ba Loua. Centr levou nohou však z malého vápna odklidil Acka.
     
    26
    Pigliacelli mohl rozehrávat od své branky, přičemž přízemní nahrávkou našel vedle stojícího Ćosiće, který pro změnu ještě přenášel hru na volného Cicaldaua.
     
    25
    Žlutou kartu dostává Marek Hanousek (MFK Karviná).
     
    24
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka, která nám přinesla jedinou šanci. Do ní se dostala Universitatea Craiova, která dokázala hravě zužitkovat pokutové kop.
     
    23
    Hodně ostře šel do souboje Lingr, který přesto vydoloval zisk rohového kopu. K němu se postavil Ba Loua, jehož centr dokázal včas odklidit Mateiu.
     
    22
    Už se opět pokračuje ve hře, poprvé v tomto duelu se tak střídat nebude. Ba Loua se postavil zpět na nohy, mezitím sledujeme rozehrávku rumunského celku.
     
    21
    Zdravotní problémy měl jeden z hráčů Karviné, sudí proto musel přerušit hru. Chvíli se tak hrát nebude, avšak na nic vážnějšího to zřejmě nevypadá.
     
    16
    Karvinští se pokoušeli napadat rozehrávku soupeře, což se sice nepovedlo, avšak přesto se jednalo o další ofsajd, ve kterém se pro změnu nacházel Roman.
     
    15
    Ndefe si seběhl k pokutovému území, kde ho dokázal velice dobře stínovat Martić. Následný centr navíc nebyl přesný, Pigliacelli bude rozehrávat od branky.
     
    14
    Craiova to pro změnu zkoušela přes pravou stranu, odkud Vatajelu zkoušel najít Nistora, avšak ten se v době nahrávky nacházel v jasném ofsajdovém postavení.
     
    13
    Prudký pas vyslal ze své kopačky obránce Acka, který však nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Tato nabídka se stala snadnou kořistí pro Pastornického.
     
    12
    Ndefe si vzal na starost provedení dalekonosného autového vhazování, při kterém ve vzduchu uspěl Martić. Pigliacelli přesto musel poprvé zasahovat.
     
    11
    Craiově tentokráte skřípala přechodová fáze, nahrávka na Romana byla hodně nepřesná. Na opačné straně to Loua zkoušel nabídkou na Taiwa, jehož nahrávku pod sebe odklízel do bezpečí Acka.
     
    10
    Obrannou povinnost si splnil Janečka, kterému se navíc povedlo vybojovat autové vhazování. Po něm na jistotu odkopával Čonka, který našel Vukadinoviće.
     
    9
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval napadající Roman, který fauloval rozehrávajícího Janečku. Rozehrávky volného kopu se ujme brankář Pastornický.
     
    8
    Celkem dlouho vyčkával s rozehrávkou Cosic, kterému se před napadajícím Taiwem povedlo najít volného Martiće, který pro změnu vybojoval první aut.
     
    7
    Karviná tak moc dlouho neudržela bezbrankový výsledek, soupeř využil hned první větší příležitost. Český celek přesto má na vyrovnání hodně času.
    6. IVAN - 1:0
     
    6
    Tým Universitatea Craiova právě vstřelil branku! Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil ANDREJ IVAN, který si vybral levou stranu, zatímco se Pastornický vydal k opačné konstrukci.
     
    6
    Ruka v pokutovém území Karviné, na řadu přijde penalta!
     
    6
    Na dlouhou nohu to měl Roman, kterému nevyšla předávka míče mezi obranu soupeře. Následně to pasem zkoušel Eduardo, který ale nenašel Ndefeho.
     
    5
    V souboji o míč byl úspěšnější Nistor, který poté roztáhl hru na volného Vatajelua, jenž v tísni vyprodukoval zpětnou nahrávku až na brankáře Pigliacelliho.
     
    4
    O rozehrávku se staral urostlý Eduardo, kterému u středového kruhu přiběhl na pomoc Hanousek. Karviná navíc šikovně roztáhla hru na levou stranu.
     
    3
    Poprvé se k míči dostal také brankář Pigliacelli, kterému se povedlo poslat míč na opačnou stranu. Tam se k zakončení dostal Mihaila, který mířil do náruče brankáře.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzala na starost Craiova, která bude hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Cosic, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu (C), Cicâldău – Ivan, Roman, Mihăilă

    MFK Karviná: Pastornický – Ndefe, Eduardo, Janečka, Čonka – Lingr, Hanousek – Ba Loua, Kubala, Vukadinović – Taiwo.
     
    Oba celky mají za sebou čtyři přátelské zápasy, nicméně o trochu lépe se dařilo Karviné. Ta ani v jednom případě nepocítila hořkost porážky, naopak v jednom případě slavila vítězství, navíc zbylé tři duely skončily nerozhodným výsledkem. Rumunský celek vstoupil do zimní přípravy výhrou nad německým Braunschweigem, avšak od té doby se Craiově nepovedlo ani jednou zvítězit. Následovaly porážky proti Aarau, Pogonu Štětín a v neposlední řadě také proti polskému Zaglebie.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Zimní příprava je v plném proudu, my budeme společně sledovat souboj mezi Universitatea Craiova a MFK Karviná.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    David Suchý

    Branky: 6. Ivan (pen.), 31. Roman, 79. Ivan – 46. Rundić (pen.)

    Karty:   38. Mateiu (CRI) – 25. Hanousek (KAR)


    Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martić, Ćosić, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu (C), Cicâldău – Ivan, Roman, Mihăilă
    MFK Karviná: Pastornický – Ndefe, Eduardo, Janečka (63. Jean Mangabeira), Čonka (60. Putyera) – Lingr, Hanousek – Ba Loua (68. Tijani), Kubala (68. Petráň), Vukadinović (46. Rundić, 76. Kubala) – Taiwo
    bahis siteleri