Jerigo Plzeň – Dalmach Turnov 6:1 (kon.) | Oxyworld Baník Chomutov – Jablonec n/N 2:13 (kon.) | Interobal Plzeň B – Kladno 2:3 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
6:1 (3:0)
TJ FC Dalmach Turnov
Sobota 25.01.2020, 19:00 • SH Lokomotiva 3, Plzeň • 2. Futsal liga západ • 16. kolo
     
    40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Palka utekl po levé straně a nahrál na střed, kde zvedl hlavu TOMÁŠ PEKNÍK a zakončil ze svého pohledu do levé šibenice a zároveň protipohybu brankáře Prokopce. Asistence: Karel Palka.
     
    39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hotovo! Špínovu křižnou střelu z pravé strany vyrazil Šoltys a JAN ŠEBEK poté poslal balón z dálky do prázdné branky. Bez asistence.
     
    28
    Turnov právě vstřelil branku!
    Další chybu Jeriga už Dalmach trestá! Randák nahrával na levou stranu, Šoltys vyběhl, ale zakončení PETRA SVOBODY propadlo k jeho zadní tyči. Asistence: Matěj Randák.
     
    23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pekník přihrál na pravou stranu. ONDŘEJ VITOUŠ napoprvé zakončil do nohy brankáře a poté levačkou dorazil odražený balón pod víko.
     
    18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Marek nahrál pod sebe skoro z rohu hřiště a pravé strany. Palka poté našel v levé polovině vápna volného JANA ROUSE a ten z jedničky uklízel do horní části brány. Asistence: Karel Palka.
     
    15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Smůla pro Dalmach! Šebek nastřelil z levé strany na pivota Vitoušovi, ten přihrál pod sebe. Balón zachytil vracející se ALEŠ KREJČÍK, ale zákon v zákonu setrvačnosti nedokázal zastavit svůj pohyb a nohou si vsítil vlastní gól.
     
    11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Což už neplatí! TOMÁŠ KRISTL natáhl k zakončení pravou nohou z levé strany a Randák při souboji se Šebkem tečoval balón nohou k bližší tyči své branky. Tak či onak – jakožto střelec gólu je označený TOMÁŠ KRISTL.

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ FC Dalmach Turnov. Více informací zde.

    Branky: 11. Kristl, 15. Krejčík (vla.), 18. J. Rous (Palka), 23. Vitouš, 39. Šebek, 40. Pekník (Palka) – 28. Svoboda (Randák)

    Karty:   30. Kristl (JPL)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Rychna (21. Šoltys) – Vitouš, Malý, J. Rous, Pekník (C) – Marek, Šebek, Palka, Kristl – R. Rous.
    TJ FC Dalmach Turnov: Prokopec – Krejčík (C), Randák, Šimek, Špína – Bangha, Tvrdý, Svoboda.

    Rozhodčí: Mollinger – Kresta

    Diváci: 90
    bahis siteleri