Barys – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Minsk 6:5 (po pr.) | Magnitogorsk – Jokerit 3:4 (po pr.)
Čeljabinsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 5:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 5:2 (kon.)
Petrohrad – Omsk 1:0 (po pr.) | Soči – Čerepovec 3:0 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
5:0 (4:0, 1:0, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 30.01.2020, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    24:05 Vladimir A. Tkačjov - 5:0
     
    24:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přehlídka gólů pokračuje i po změně stran. Da Costa poslal dva spoluhráče do přečíslení, Polunin i přes možnost završení hat-tricku nechrtil a naopak vyzval ke skórování VLADIMIRA TKAČJOVA, který jeho výzvu bez váhání přijal. Asistence: Alexandr Polunin a Stephane Da Costa.
    19:50 Alexandr POLUNIN - 4:0
     
    19:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Deset vteřin před sirénou přidává ALEXANDR POLUNIN svůj druhý gól. Tentokrát měl štěstí na odraz kotouče, který do předbrankového prostoru přivezl Svitov. Domácí tým vede 4:0 a to už začíná zavánět debaklem. Asistence: Alexandr Svitov a Rušan Rafikov.
    13:50 Anton LANDER - 3:0
     
    13:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Vlak z Jaroslavle nabral závratnou rychlost a během chvíle ujel soupeři na rozdíl tří tref! Do trháku poslal svůj tým ANTON LANDER, jenž tak učinil po diagonální přihrávce zpoza brány. Asistence: Stephane Da Costa.
    12:04 Alexandr POLUNIN - 2:0
     
    12:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    V Areně 2000 opět zní klakson lokomotivy! Rozezvučel ho ALEXANDR POLUNIN, který se kličkou zbavil obránce Zborovského a stejným způsobem překonal i brankáře. Asistence: Vladimir A. Tkačjov a Andrej Markov.
    03:21 Nikita ČEREPANOV - 1:0
     
    03:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ano, gól platí! Averin po objetí brány přihrál na modrou čáru, odkud střílel NIKITA ČEREPANOV. Sudí ještě zkoumali možnou Poluninovu teč, nicméně k té podle všeho nedošlo. Asistence: Jegor Averin.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 4. Čerepanov (J. Averin), 13. Polunin (Tkačjov, Markov), 14. Lander (S. Da Costa), 20. Polunin (Svitov, Rafikov), 25. Tkačjov (Polunin, S. Da Costa)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Lazušin) – M. Osipov, Čerepanov, Savčenko, Markov, Nakládal, Rafikov, Kronwall (C), Misjul – Tkačjov, S. Da Costa, Polunin – Iljenko, Lander, Beljajev – Kajumov, Kovalenko, Alexejev – Svitov, J. Averin, Kraskovskij.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (21. Lindbäck) – Orlov, Barancev (C), Ch. Genoway, Zborovskij, Mišarin, Aljajev – D. Iljin, Šenfeld, Žafjarov – Shore, Bočarov, Belevič – Urakov, Szczechura, Verjajev – Šachvorostov, Gončaruk, Počivalov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Beljajev – Ivanov, Sazonov

    Diváci: 6 562
    bahis siteleri