Dallas – Toronto 3:5 (kon.) | Washington – Nashville 4:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 4:2 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Tampa 2:4 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:5 (kon.)
konec
HC Litvínov
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 30.01.2020, 17:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Superpohár • Skupina A
Partner:
     
    41:37
    Sparta právě vstřelila branku!


    Pražané si berou svůj dvoubrankový náskok zpět! Havlín si vybruslil s pukem na pravý kruh, odkud poslal precizní přihrávku na osamoceného DOMINIKA ARNOŠTA. Ten si s pukem věděl rady, opřel se do střely a prostřelil přesouvajícího se Zajíčka. Asistence: Havlín, Prymula.
     
    31:50
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Prudkou ránu od modré čáry vyslal Fišer. Proti jeho nebezpečné střele skvěle vystoupil Cichoň a vyrazil puk. K němu se jako první dostal DAVID SKUHROVEC, na jehož střelu do odkryté branky byl Cichoň krátký. Asistence: Fišer.
     
    26:30
    Sparta právě vstřelila branku!


    Po nevinně vyhlížející střele z pravé strany, vypadl Zajíčkovi puk z výstroje a dostal se k důrazně dorážejícím Sparťanům. Jeden z nich, JOSEF SLAVÍČEK, byl v tomto souboji nejdůraznější a procpal puk po ledě do litvínovské svatyně. Asistence: Routa, Konečný.
     
    01:05
    Sparta právě vstřelila branku!


    To je rychlost! Sparťané využili dobrého vstupu do třetiny a z kruhu přesně vystřelil DOMINIK ARNOŠT. Asistence: Prymula.

    Petr Význer

    Branky a nahrávky: 32. Skuhrovec (Fišer) – 2. Arnošt (Prymula), 27. Slavíček (Routa, Konečný), 42. Arnošt (Havlín, Prymula)


    HC Litvínov: Zajíček (Zelenka) – Bártek, Kadár, Baláž, Kroupa, Jonák, Háva – Jindra, Skuhrovec, Berka, Kysela, Vopat, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Dufek
    HC Sparta Praha: Cichoň (Dlouhý) – Fiala, Guryevskiy, Bláha, Havlín, Prchal, Tomek, Chvátal – Prymula, Kulhánek, Klimo, Krchňák, Slavíček, Rubeš, Routa, Konečný, Vágner, Arnošt, Gluzman

    Rozhodčí: Sýkora – Brejcha, Jelínek
    bahis siteleri