SønderjyskE – Bohemians 1905 2:0 (kon.) | Uničov – Prostějov 0:1 (kon.) | CSKA Sofia – Plzeň 0:3 (kon.)
Sparta – Bodö/Glimt 1:2 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
1:2 (1:1)
Bodö/Glimt
Pátek 31.01.2020, 16:00 • Dama de Noche, Marbella • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bodo/Glimt, kterému se povedlo vyhrát výsledkem 2:1. Sparta měla i ve druhém dějství výrazně více ze hry, její největší šance pro změnu končily na brankových konstrukcí. Norský celek se většinu času pouze bránil, v poslední desetiminutovce se podruhé dostal do vedení, což vydrželo až do konečného hvizdu. (17:52:20)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Už se hraje nastavený čas, avšak můžeme pouze odhadovat, kolik se skutečně nastavilo. Sparta Praha centrovala do vápna, Krejčí hlavičkoval výrazně vedle.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Sparta má na vyrovnávací branku málo času. Uvidíme, zda se dočkáme nastaveného času.
     
    87
    Přenesení hry velice přesně našlo Karlssona, který ihned přeposílal na Štětinu. Sparta to zkoušela pasem na Hložka, jenž se opět nacházel v jasném ofsajdu.
     
    86
    Tady moc nescházelo! Uvnitř pokutového území si na centrovanou nabídku naskočil Štětina, jehož hlavičkový pokus dopadl kousek vedle zadní tyče.
     
    85
    Nita se při rozehrávce dostal pod menší tlak, avšak velice přesně rozehrál do strany na Vindheima. Bodo/Glimt se bleskově vrátilo, konkrétněji to byl Runar Hauge.
     
    84
    Bodo/Glimt se s míčem dostalo zpět na vlastní polovinu, kde poklidně kombinovali. Sparta se snaží napadat dlouhou rozehrávku, avšak bez většího úspěchu.
     
    83
    O provedení autového vhazování se postaral Hauge, kterému na pomoc přispěchal Berg. Krátká souhra nakonec skončilo nedovoleným hraním rukou soupeře.
    80. KONRADSEN - 1:2
     
    80
    Bodo/Glimt právě vstřelilo branku! Zničehonic se Bodo/Glimt dostává zpět do vedení! Norský celek rozjel velice svižnou akci, při které se Zickernagelovi povedlo přeposlat míč do tandemu na MORTENA KONRADSENA. Druhý jmenovaný hráč prudkým zakončením zamířil mimo dosah Nity.
     
    79
    Hauge se dostával s míčem do volného prostoru, jenomže mu nevyšla nahrávka pod sebe. Sparta na malý moment otevřela obranu, avšak bleskově se vrátila.
     
    78
    Frýdek hodně nešťastně dopadl na hrací plochu, avšak na nic vážnějšího to nevypadá. Naopak by se střídat nemělo, Frýdek je schopen pokračovat ve hře.
     
    77
    Rozehrávky se nakonec ujal Zickernagel, který to zkoušel přímo na branku. Jeho pokus vystoupal kousek nad břevno, Nita si tak na míč nesáhl.
     
    76
    Hlajkin se postaral o dalekonosný nákop na opačnou stranu, kde se po souboji ocitl na zemi Štětina. Sudí ale odpískal standardní situaci ve prospěch Bodo/Glimt.
     
    75
    I další akce měla směřovat na Hložka, který si ani v tomto případě nepohlídal své postavení. Další ofsajd, mezitím sledujeme další střídání norského celku.
     
    74
    Sparta má dnes velkou smůlu! V pokutovém území se do volného míče opřel Hložek, který pravačkou rozezvučel horní brankovou konstrukci.
     
    74
    V krátkém časovém sledu další ofsajd, tentokráte se v něm ocitl ve druhém dějství nevýrazný Hložek. Bodo/Glimt i tentokráte zafungovala ofsajdová past.
     
    73
    Vůbec poprvé se k míči dostal střídající Karlsson, který se ovšem v době nahrávky nacházel v ofsajdovém postavení. Bodo/Glimt tak ihned rozehrálo volný kop.

    David Suchý

    Branky: 8. Krejčí – 4. Hauge (pen.), 80. Konradsen

    Neproměněná penalta: 32. Kanga (SPA), brankář Hlajkin zneškodnil


    AC Sparta Praha: Nita – Vindheim, Štetina, Lischka, Frýdek – Dočkal (C) (69. Karlsson), Trávník, Kanga, Krejčí, Hložek – Tetteh (69. Graiciar)
    Náhradníci: Bičík – Hanousek, Sáček, Fortelný, Karlsson, Graiciar

    Bodö/Glimt: Hlajkin – Kondradsen, Bergan, Lode, Björkan, Sveen, Berg, Saltnes (C), Zickernagel, Boniface, J. Hauge
    Náhradníci: Ricardo – Kupen, Tjaerandsen-Skau, R. Hauge, Moe, Konaté, Mikalsen, Sigurjonsson
    bahis siteleri