Bologna – Brescia 2:1 (kon.) | Cagliari – Parma 2:2 (kon.) | Sassuolo – AS Řím 4:2 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
4:2 (3:0)
AS Řím
Sobota 01.02.2020, 20:45 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore (Reggio nell'Emilia) • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    74. Jeremie BOGA - 4:2
     
    74
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tak beru zpět, teď to opět na drama nevypadá a JEREMIE BOGA se vykupuje z předchozí chyby při penaltě. Hráč z Pobřeží Slonoviny se vydal do útoku, oklamal soupeře, navedl si míč ke střele a prudkou ranou trefuje přesně.
    73. Jordan VERETOUT - 3:2
     
    73
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Exekuce pokutového kopu se ujal JORDAN VERETOUT a neskutečnou pumelicí do středu branky nedal Consiglimu nejmenší šanci zasáhnout. Zřejmě nás ještě čeká drama.
    55. Edin DŽEKO - 3:1
     
    55
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Nejprve sice Consigli předvedl vynikající zákrok, ale posléze se přeci jen Římané dočkali snížení, o které se postaral přesnou hlavičkou do odkryté části branky kanonýr EDIN DŽEKO.
    26. Filip DJURIČIĆ - 3:0
     
    26
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Naprostý zmar hostujícího celku pokračuje. Po chybné rozehrávce a sklepnutí spoluhráče se k míči dostal Domenico Berardi, který vyslal tváří v tvář brankáři Lópezovi FILIPA DJURIČIĆE a ten poslal míč mezi nohama Španěla do sítě.
    16. Francesco CAPUTO - 2:0
     
    16
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    A FRANCESCO CAPUTO zdvojnásobuje vedení domácího celku! Po bleskové akci se míč dostal na pravou stranu, odtud do vápna, kde Jeremy Toljan vybídl autora branky k snadnému zakončení.
    7. Francesco CAPUTO - 1:0
     
    7
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    První vážnější akce domácích končí brankou! FRANCESCO CAPUTO dostal vynikající přihrávku do běhu od Filipa Djuričiće, vyhnul se ofsajdu, ve vápně uhnul i skluzujícímu Mancinimu a poslal míč na zadní tyč.

    Pavel Černý

    Branky: 7. Caputo (Djuričić), 16. Caputo (Toljan), 26. Djuričić (D. Berardi), 74. Boga (Kiriakopoulos) – 55. Džeko (Lorenzo Pellegrini), 73. Veretout (pen.)

    Karty:   34. Obiang (SAS) – 24. Cristante (ASR), 29. Santon (ASR), 44. Lorenzo Pellegrini (ASR), 62. Kluivert (ASR), 65. Spinazzola (ASR), 84. Mancini (ASR)   69. Lorenzo Pellegrini (ASR)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 10:10. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 6:19.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, G. M. Ferrari, Romagna, Kiriakopoulos – Obiang, Locatelli – D. Berardi (C) (88. Magnani), Djuričić, Boga (82. Magnanelli) – Caputo (75. Defrel).
    Náhradníci: Pegolo, Turati – Defrel, Magnanelli, Marlon, Bourabia, Traorè, Müldür, Rogério, Piccinini, Raspadori, Magnani.

    AS Řím: Pau López – Santon (46. Peres), Mancini, Smalling, Spinazzola – Veretout (81. Villar), Cristante – Ünder (66. C. Pérez), Lorenzo Pellegrini, Kluivert – Džeko (C).
    Náhradníci: Mirante, Fuzato – N. Kalinić, Perotti, Peres, Çetin, Kolarov, Pastore, Fazio, C. Pérez, Ibañez, Villar.

    Rozhodčí: Pairetto – Schenone, Vecchi
    bahis siteleri