Střešovice – Bohemians 3:4 (kon.)
konec
PSN Tatran Střešovice
3:4 (0:1, 0:1, 3:2)
FbŠ Bohemians
Pondělí 03.02.2020, 20:10 • UNYP Arena, Praha • Livesport Superliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    57:55 Jakub KOLÍSKO - 3:4
     
    57:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak tohle bude ještě drama! Martin Šindelář z první zpoza hostující branky našel před brankovištěm úplně volného JAKUBA KOLÍSKA, který vymetl bližší pravou šibenici branky Michala Kotoučka. Bohemians tak už opět vedou pouze o jednu branku. Asistence: Martin Šindelář.
    52:09 Pavel ČIHÁK - 2:4
     
    52:09
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Závar před domácí brankou končí gólem! Do zakončení ze střední vzdálenosti se dostal PAVEL ČIHÁK, který svým přízemním zakončením z první k levé tyči poslal Bohemians do dvojnásobného vedení. Asistence: Filip Forman.
    49:58 Martin ŠINDELÁŘ - 2:3
     
    49:58
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu rychlé! Nahození Milana Meliše tělem tečoval za záda hostujícího gólmana Michala Kotoučka MARTIN ŠINDELÁŘ. Asistence: Milan Meliš.
    49:53 Patrik ŠEBEK - 1:3
     
    49:53
    Tatran právě vstřelil branku!
    A už je to jen o dvě branky! Filip Langer přihrávkou z poloviny hřiště našel hůl dobíhajícího hostující hráče Patrika Šebka, který si omylem srazil míček za záda vlastního gólmana.
    44:50 Jakub ŠÁRKA - 0:3
     
    44:50
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nedlouho po střešovickém vyloučení tu máme třetí branku Bohemians! Přihrávku Matyáše Krebnera před domácí brankoviště dokázal nadvakrát JAKUB ŠÁRKA protlačit za záda Lukáše Kříže. Asistence: Matyáš Krebner.
    Viktor KOPECKÝ - 0:2
     
    23:07
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Na konci parádní hostující kombinace stál VIKTOR KOPECKÝ, které zakončením z první poslal míček za záda přesouvajícího se Lukáše Kříže. Asistence: Matyáš Krebner.
    Filip FORMAN - 0:1
     
    16:15
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Po hrubce v domácí rozehrávce se hostující hráči dostali do přečíslení 4 na 1, Pavel Čihák dobrou přihrávkou doprostřed hřiště našel volného FILIPA FORMANA, který svým zakončením k levé tyči prostřelil Lukáše Kříže. Asistence: Pavel Čihák.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 50. Šebek (vla.), 50. Šindelář (Meliš), 58. Jak. Kolísko (Šindelář) – 17. Forman (Čihák), 24. Kopecký (Krebner), 45. Šárka (Krebner), 53. Čihák (Forman)


    PSN Tatran Střešovice: Kříž (Kafka) – Mühlfait, Ja. Kolísko, Sládeček, Pánek – Tlapák, Piták, Kurrel – Sádlo, Jak. Kolísko, Langer – Havlas, Josef Novák, Meliš – Brautferger, Švéda, Šindelář – Tomčo, Kreysa.
    FbŠ Bohemians: Kotouček (Hyršl) – Zezulka, Vojtíšek, Kuncman, Čihák, Cabejšek, Krbec – Šebek, Krebner, Folauf – Forman, Kopecký, Buršík – Pěnička, Kieler, Forman – Růžek, Šárka.

    Rozhodčí: Dolanský, Sýkora

    Diváci: 415
    bahis siteleri