Sparta – Vítkovice 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 04.02.2020, 18:30 • O2 arena, Praha 9 (Libeň) • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Alexandre MALLET - 4:2
     
    58:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak pozor, tohle možná ještě bude zajímavé – hosté minutu a půl před koncem stahují náskok Sparty na pouhé dvě branky! Dudasovu střelu z modré čáry za záda Matěje Machovského tečoval z hranice brankoviště ALEXANDRE MALLET! Asistence: Jesse Dudas, Mislav Rosandić.
    42:03 Miroslav FORMAN - 4:1
     
    42:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí po necelé minutě početní výhody zvyšují svůj náskok na tři branky, s vítkovickými nadějemi na bodový zisk to začíná vypadat bledě! Po chaotické situaci z mezikruží vypálil Košťálek, jehož odraženou střelu za Svobodu z hranice brankoviště doklepl MIROSLAV FORMAN – 4:1! Asistence: Jan Košťálek, Lukáš Pech.
    37:14 Miroslav FORMAN - 3:1
     
    37:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Vítkovice dost smolný zásah, domácí odskakují do dvoubrankového vedení! Svoboda Buchteleho střelu odrazil přímo do dráhy rozjetého MIROSLAVA FORMANA, který pryž dopravil do klece. Dle videorozhodčího, jenž situaci následně posuzoval, se nejednalo o úmyslné kopnutí, a zásah tak platí – 3:1! Asistence: Jan Buchtele.
    35:00 Jan BUCHTELE - 2:1
     
    35:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají přesilovou hru a přesně pět minut před koncem první části jdou opět do vedení! Lukáš Pech zpoza branky nahrál Formanovi, který puk okamžitě předal k opačné tyči JANU BUCHTELEMU. Forvard Sparty následně puk jednoduše uklidil za Svobodu – 2:1! Asistence: Miroslav Forman, Lukáš Pech.
    30:35 Roberts BUKARTS - 1:1
     
    30:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Uff, to byla rána! ROBERTS BUKARTS si rychle zpracoval přihrávku a z modré čáry prudkou ranou rozvlnil síť domácí svatyně! Machovský neměl šanci projektil chytit, produktivní Lotyš jí usměrnil přesně do vzdálenějšího rohu – 1:1! Asistence: Jan Hruška, Dominik Lakatoš.
    03:21 Jan BUCHTELE - 1:0
     
    03:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na úvodní branku jsme v O2 areně vůbec nečekali dlouho, už tři a půl minuty po startu otevírá skóre JAN BUCHTELE! Pavelka našel útočníka krátkou přihrávkou na modré čáře, Buchtele následně prorazil za vítkovickou obranu a Svobodu překonal jednoduchou střelou – 1:0! Asistence: Tomáš Pavelka.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 4. Buchtele (T. Pavelka), 35. Buchtele (Forman, Pech), 38. Forman (Buchtele), 43. Forman (Košťálek, Pech) – 31. Roberts Bukarts (Hruška, Lakatoš), 59. Mallet (Dudas, Rosandić)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Kalina, Blain, Jeřábek, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Košťálek – Rousek, Sukeľ, Řepík (C) – Kudrna, Smejkal, Říčka – Buchtele (A), Pech (A), Forman – Kropáček, Pšenička, Dvořáček.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Štencel, Trška, Rosandić, Dudas, Výtisk (C), R. Černý, L. Kovář – Roberts Bukarts, Hruška, Lakatoš (A) – Baláž, O. Roman, Schleiss – Dej (A), R. Veselý, Mallet – Dočekal, Werbik, T. Kubalík.

    Rozhodčí: Šindel, Šír – Klouček, Ganger.

    Diváci: 5 684
    bahis siteleri