Lille – Rennes 1:0 (kon.) | Monaco – Angers 1:0 (kon.) | Nantes – PSG 1:2 (kon.)
konec
Lille OSC
1:0 (1:0)
Stade Rennes
Úterý 04.02.2020, 19:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec skutečně přineslo jedinou branku, která znamená vítězství Lille poměrem 1:0. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, sledovali jsme totiž bojovnou podívanou, jenž přinesla celou řadu osobních soubojů. Lille bylo přesto směrem dopředu o něco nebezpečnější, nicméně také Rennes několikrát prověřilo brankáře soupeře.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:14. (20:49:44)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Mendy se jako první dostal k padajícímu míči, načež sám dalekonosně odkopával na druhou stranu, kde si ovšem útočným faulem pomohl forvard Niang.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí jsou i nadále u balónu. Zcela jistě ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Osimhen se dožadoval zisku pokutového kopu, dle jeho názoru zahrál Da Silva horní končetinou. Penalta z toho nebude, naopak budeme sledovat další roh.
     
    87
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Bamba, přichází Xeka.
     
    86
    Do rychlého protiútoku spěchal domácí Araujo, který ho nevyřešil zrovna nejlépe. Zkoušel totiž přehodit brankáře Mendyho, jenomže míč skončil za brankou Rennes.
     
    84
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Flavien Tait, přichází Lucas Da Cunha.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Renato Sanches (Lille OSC).
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, na jakoukoliv změnu stavu to v tuto chvíli vůbec nevypadá. Rennes rozehrává ze své poloviny.
     
    80
    Velice zkušeně si počínal domácí obránce Celik, který si počkal na soupeřovo roztažení hry do strany, načež sám bleskovým způsobem vystoupil z obrany.
     
    79
    Maignan se v krátkém časovém sledu opět dostal k míči, který pro změnu rozehrával po zemi do strany na Traorého, jenž ještě otřel balón o jednoho ze soupeřů.
     
    78
    Vypadalo to na odkop od hostující branky, jenomže sudí se ve svém výroku opravil. Lille tak zničehonic vybojovalo rohový kop, který ovšem nebyl nebezpečný.
     
    77
    Maignan se zmocnil volného míče, který včas ukořistil před napadajícím Araujem. Poté jsme sledovali dalekonosný pas, který si dokázal pohlídat Gnagnon.
     
    76
    Hrací předmět tak skončil za postranní lajnou, což znamenalo zisk autového vhazování pro domácí barvy. Mandava ovšem nedokázal vhodit zrovna nejpřesněji.
     
    75
    Na opačné straně to pohledným centrem z levé strany zkoušel hostující Niang, který se uvnitř šestnáctky pokoušel najít Hunoua, jenž na balón vůbec nedosáhl.

    David Suchý

    Branky: 4. Rémy (Ikoné)

    Karty:   44. Ikoné (LIL), 56. Rémy (LIL), 83. Sanches (LIL) – 54. H. Traoré (REN)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:14.
    Lille OSC: Maignan – Celik, J. Fonte (C), Gabriel, Reinildo – André, Sanches – Rémy (68. Araújo), Ikoné, Bamba (87. Xeka) – Osimhen.
    Náhradníci: Leonardo – D. Bradarić, Xeka, Araújo, Pied, Djaló, Soumaré.

    Stade Rennes: Mendy – H. Traoré, Da Silva (C), Gnagnon, Maouassa – Raphinha (34. Del Castillo), Camavinga, Bourigeaud, Tait (84. Da Cunha) – Gboho (68. Hunou), Niang.
    Náhradníci: Salin – Boey, Da Cunha, Gelin, Del Castillo, Siliki, Hunou.

    Rozhodčí: Hamel – Grosbost, Pignatelli
    bahis siteleri