Granada – Valencia 2:1 (kon.)
konec
Granada CF
2:1 (1:1)
Valencia CF
Úterý 04.02.2020, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou dramatické čtvrtfinálové utkání španělského poháru, v němž Granada udolala Valencii 2:1 a postoupila mezi nejlepší čtveřici. Zápas nabídl velmi rychlý gól. Už ve třetí minutě se prosadil Roberto Soldado, jenž propálil gólmana střelou do pravého horního rohu. Vyrovnání přišlo o deset minut později, avšak gól Rodriga neplatil pro milimetrový ofsajd.

    Španělský forvard se však nezdarem nenechal zlomit a ve 40. minutě se prosadil v rámci pravidel, to když zužitkoval výborný pas Coquelina, Rodrigo následně balón umístil k levé tyči. Dlouho se zdálo, že se půjde do prodloužení, avšak ve třetí nastavené minutě hlavní rozhodčí nařídil penaltu po hraní rukou v podání Costy. K exekuci "desítky" se postavil znovu Roberto Soldado. Španěl se před kopem podíval a míč poté poslal do protipohybu brankáře. Granada je prvním semifinalistou Copy del Rey, na zbylé účastníky si bude muset počkat do čtvrtečního večera.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:05:29)
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 22:11.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Hosté to ještě zkouší, pár vteřinek jim ještě zbývá. Po rozehrávce se všichni fotbalisté v černém rozběhli do blízkosti šestnáctky soupeře.
     
    90+5
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Mouctar Diakhaby, přichází Rubén Sobrino.
    90+4. Roberto SOLDADO - 2:1
     
    90+4
    Granada právě vstřelila branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil zkušený mazák ROBERTO SOLDADO. Ten dokázal zachovat chladnou hlavu, podíval se na pohyb gólmana a následně poslal balón do jeho protipohybu, o postupujícím do semifinále je s největší pravděpodobností rozhodnuto!
    90+3. Po rohovém kopu zahrál Costa ve vápně rukou
     
    90+3
    Bude se kopat penalta! Tak to je neskutečné. Po centru Machíse totiž jeden z hostujících fotbalistů minul balón, ten následně trefil levou ruku Costy. Nebylo co řešit!
     
    90+2
    Tak pozor! Hlavní rozhodčí dostal pokyn, aby šel prozkoumat situaci, jež následovala po rohovém kopu!
     
    90+1
    Granada měla možnost rozhodnout po rohovém kopu. Darwin Machís hledal Valleja, stoper ale na míč nedoskočil, vzápětí Costa odvrátil na další roh.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Carlos Neva se snažil, jenže kulatý nesmysl přesto nedokázal udržet na kopačkách. Levý bek si nepřišel na dobře pozičně postaveného Wasse.
     
    88
    Prudkou ránou těsně za hranicí šestnáctky se prezentoval Goncalo Guedes. Po střele portugalského borce to v hledišti jen zašumělo, míč proletěl těsně nad břevnem.
     
    87
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Alessandro Florenzi.
     
    86
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Maxime Gonalons, přichází Yan Brice.
     
    85
    Rodrigo naprosto nepochopitelně naskočil do domácího kapitána Sáncheze jehož nekompromisně poslal k zemi. Odpískanému zákroku se ještě diví, ačkoli nemá proč.
     
    84
    Oba celky si dávají velký pozor do obrany. Jsou si moc dobře vědomi, že v tomto čase může o postupujícím do semifinále rozhodnout drobnost.
     
    83
    Protiútok hostujícího mužstva skončil velkým nezdarem. Už to vypadalo, že se Rodrigo probojuje do zakončení, jenže se ukopl a balón poslal do zámezí.

    Milan Huppert

    Branky: 3. Soldado, 90+4. Soldado (pen.) – 40. Rodrigo

    Karty:   43. Gonalons (GRN), 53. Soldado (GRN)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 22:11.
    Granada CF: Escandell – Neva, Vallejo, Sánchez, Foulquier – Puertas, Herrera, Gonalons (86. Brice), Vadillo (46. Díaz) – Soldado, Fernández (69. Machís)
    Náhradníci: Silva – Brice, Díaz, Duarte, Köybaşı, Machís, Martínez

    Valencia CF: Doménech – Wass, Diakhaby (90+5. Sobrino), Gabriel, Costa – Torres (68. Guedes), Coquelin, Parejo, Soler – Gómez, Rodrigo (87. Florenzi)
    Náhradníci: Rivero – Florenzi, Guedes, Kondogbia, Kang-in, Mangala, Sobrino

    Rozhodčí: González – Becerril, Sánchez

    Diváci: 16 551
    bahis siteleri