Toronto – Florida 3:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 3:5 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:3 (kon.)
konec
New York Rangers
3:5 (2:2, 0:2, 1:1)
Dallas Stars
Úterý 04.02.2020, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:17 Brendan LEMIEUX - 3:5
     
    53:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci skórují i ve třetí přesilové hře a jejich šance na body rázem ožívají! Brett Howden vyhrál vhazování nad Faksou, puk dostal na Adama Foxe a jeho střela se od BRENDANA LEMIUXE odrazila do protipohybu brankáře Chudobina. Asistence: Adam Fox.
    45:22 Corey PERRY - 2:5
     
    45:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Necelých patnáct minut před koncem už je zřejmě o vítězi rozhodnuto! Stephen Johns přihrál po modré čáře na slovenského obránce Sekeru, jehož dalekonosnou střelu Georgijev levačkou vykopl přesně k hokejce COREY PERRYHO a ten přesnou dorážkou vstřelil svůj první gól od devatenáctého listopadu. Asistence: Andrej Sekera, Stephen Johns.
    31:57 Blake COMEAU - 2:4
     
    31:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Rangers dostávají obrovskou lekci z efektivity! Tyler Seguin vyhodil o mantinel z obranného pásma a našel BLAKEA COMEAUA, který v nenápadném útoku zkusil štěstí z levého kruhu a trefil přesně k vzdálenější tyči! Asistence: Tyler Seguin, Radek Faksa.
    27:52 Stephen JOHNS - 2:3
     
    27:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Teď už se časomíra zastavovat bude, protože se slaví třetí trefa na straně Stars! Jason Dickinson držel puk u pravého mantinelu a nakonec si vybral za adresáta přihrávky STEPHANA JOHNSE, který skvělým golfákem prostřeli vše, co mu stálo v cestě, a zaznamenal první gól v NHL od února roku 2018! Asistence: Jason Dickinson, Mattias Janmark.
    15:41 Brett HOWDEN - 2:2
     
    15:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nakonec i čtvrtá přesilovka zápasu končí gólem! Kaapo Kakko si vyměnil puk s Foxem a pak ho zprava vystřelil do clonícího Lemieuxe. BRETT HOWDEN si rukou stáhl puk ze vzduchu a pár centimetrů před brankovou čarou ho stihl trefit i hokejkou, takže není důvod, proč gól neuznat. Asistence: Brendan Lemieux, Kaapo Kakko.
    08:24 Joe PAVELSKI - 1:2
     
    08:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Zatímco před dvěma dny Lundqvist nepustil ani jednu z třiatřiceti střel, tak nyní inkasuje podruhé z pouhých tří ran! Jamie Benn se chopil puku na zadním mantinelu a přihrál do mezikruží na úplně volného JOEA PAVELSKIHO, který z jedničky vypálil přesně mezi betony. Široko daleko kolem něj nikdo nebyl, domácí už trochu počítali s vyhozením, které mohl jeden z obránců předtím provést. Asistence: Jamie Benn, Tyler Seguin.
    08:08 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    08:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Také hosté skórují v početní výhodě a srovnávají na 1:1! Seguin pálil hned po buly do horní tyče, ovšem další projektil od modré čáry už JOE PAVELSKI dokázal protečovat za Lundqvistova záda. Pro posilu ze San Jose by to měl být desátý zásah v sezóně. Asistence: John Klingberg, Jamie Benn.
    02:29 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0
     
    02:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! PAVEL BUČNĚVIČ převzal přihrávku od Panarina a podél levého mantinelu vtrhl do útočného pásma. Z ostrého úhlu podle všeho centroval na zadní tyč, přesunující se Chudobin neodhadl směr letu kotouče a ten překvapivě skončil za brankovou čarou. Asistence: Artěmij Panarin, Tony DeAngelo.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Bučněvič (Panarin, DeAngelo), 16. B. Howden (Lemieux, Kakko), 54. Lemieux (Fox) – 9. Pavelski (J. Klingberg, Ja. Benn), 9. Pavelski (Ja. Benn, Seguin), 28. Johns (Dickinson, Janmark), 32. Comeau (Seguin, Faksa), 46. Perry (Sekera, Johns)


    New York Rangers: H. Lundqvist (41. Georgijev) – Fox, Skjei, Trouba, R. Lindgren, DeAngelo, M. Staal (A) – Bučněvič, Zibanejad (A), Di Giuseppe – Fast (A), R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, B. Howden – Br. Smith, McKegg, Lemieux.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Johns, Sekera – Seguin (A), Hintz, Ja. Benn (C) – Radulov, Pavelski, Janmark – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Gurjanov.

    Rozhodčí: Chmielewski, Hanson – Racicot, Murray

    Diváci: 15 779
    bahis siteleri