Česko U21 – Francie U21 3:6 (kon.)
konec
Česko U21
3:6 (2:3)
Francie U21
Úterý 04.02.2020, 17:35 • SH Kadaň • Přípravný zápas
     
    40
    Francie U21 právě vstřelila branku!
    Hotovo! Guirio vystřelil a Sznapka v dresu brankáře ještě zasáhl, nicméně TANGUY MOKWAKA dorážel k levé tyči.
     
    30
    Francie U21 právě vstřelila branku!
    VALENTIN FUSS se odpoutal v levé polovině vápna při Pasquierově standardce a křížem završil hattrick. Asistence: Jerome Pasquier.
     
    23
    Francie U21 právě vstřelila branku!
    Francouzi vyšachovali českou obranu a na konci kombinace OUASSINI GUIRIO sám před Žežulkou prostřelil českého brankáře zprava na druhou tyč. Guiria neubránil Mráz. Asistence: Valentin Fuss.
     
    22
    Česko U21 právě vstřelilo branku!
    Künstner postrčil balón ze standardky na pravou stranu IVANU ŠARKÖZYMU a ten skóroval k zadní tyči. Asistence: Dušan Künstner.
     
    17
    Francie U21 právě vstřelila branku!
    Francouzi dokonce vedou! Žežulka rozehrál na pravou stranu na Šarkőzyho, ten hodně pokazil nahrávku pod sebe, na kterou si seběhl VALENTIN FUSS. Žežulka už nemohl hrát podruhé a VALENTIN FUSS jej z vyložené šance překonal mezi nohama. Bez asistence.
     
    16
    Francie U21 právě vstřelila branku!
    Tohle se Francouzům povedlo! OUASSINI si vyměnil balón s pivotem Pasquierem, poté se odpoutal od Klímy a ranou do pravé části brány vyrovnal. Asistence: Jerome Pasquier.
     
    13
    Česko U21 právě vstřelilo branku!
    Francouzi pokazili roh zprava a Mráz utekl do brejku, předložil balón rozeběhnutému DUŠANU KÜNSTNEROVI, ten se kličkou z pravé strany na střed zbavil brankáře a zakončoval do z valné části prázdné branky. Asistence: Jiří Mráz.
     
    10
    Francie U21 právě vstřelila branku!
    VALENTIN FUSS nejprve vypíchl balón Sznapkovi a potom si v situaci dva na jednoho rychle narazil s Guiriem, následně uklízel z vápna do prázdné branky. 1:1. Asistence: Ouassini Guirio.
     
    7
    Česko U21 právě vstřelilo branku!
    Šarkőzy zachytil rozehrávku a sklepl balón pro JAKUBA SZNAPKU. Před ním se otevřelo poměrně dost prostoru. Tři Francouzi nevěděli, jak si přebrat české hráče a JAKUB SZNAPKA vypálil mezi nohama beka z pravé strany na vzdálenější tyč. Asistence: Ivan Šarkőzy.

    Vít Muzikář

    Branky: 7. Sznapka (Šarkőzy), 13. Künstner (Mráz), 22. Šarkőzy (Künstner) – 10. Fuss (Guirio), 16. Guirio (Pasquier), 17. Fuss, 23. Guirio (Fuss), 30. Fuss (Pasquier), 40. Mokwaka

    Karty:   30. Žežulka (C21) – 22. Carron (F21)


    Česko U21: Žežulka (Lecjaks) – Šarkőzy (C), Sznapka, Lidmila, Špička – Klíma, Mráz, Künstner, Kamenský – Slepčík, M. Bína, Hromek, Nečas.
    Francie U21: Carron (Si Chaib) – Fuss, Mokwaka, Pasquier (C), Guirio – Raux, Faupin, Traore, Reynaud – Bencherif, Betgha, Toure, Charrad.

    Rozhodčí: Kresta, Lasch – Plzák

    Diváci: 282
    bahis siteleri